2015-03-19 15:12Press release

United Spirit Nordic aloittaa yhteistyön Bhutan Journeysin kanssa

null

Bhutan on maa, jolla on monia lempinimiä, eikä syyttä. Ukkoslohikäärmeen maa ja Maailman onnellisin maa ovat niistä pari mainitsemisen arvoista. Bhutan sijaitsee Kiinan ja Intian välissä. Sen upea, vuoristoinen luonto, kiehtova historia, mystiikka, henkisyys ja vahvat perinteet tekevät siitä mielenkiintoisen matkakohteen. Bhutan on maailman nuorin demokratia, siellä pidettiin ensimmäiset vapaat vaalit vuonna 2008.

Bhutan Journeys tarjoaa Bhutaniin kulttuuri-, luonto-, vaellus- sekä festivaalimatkoja. Yhtiö on perustettu vuonna 2006 ja se on erikoistunut teemallisiin, ammattimaisten oppaiden vetämiin pakettimatkoihin, sekä ryhmille että yksittäisille matkailijoille. Bhutan Journeysin lukuisilla erilaisilla matkoilla voit kokea esimerkiksi Bumthang-laakson temppelit, lintubongausta Dochula-solassa tai naamiotanssiesityksiä Jakar-festivaaleilla. Matkat ovat yleensä 7-15 yön mittaisia. On myös mahdollista varata yhden päivän vaellusretkiä eri teemoilla.

Matkailijoiden määrä Euroopasta Bhutaniin on kasvussa ja yhteistyö United Spirit Nordicin kanssa tarkoittaa, että Bhutan Journeys saa vahvan kumppanin pohjoismaisille markkinoille.”Olemme ylpeitä voidessamme toivottaa Bhutan Journeysin tervetulleeksi yhteistyöhön United Spirit Nordicin kanssa. Olemme iloisia voidessamme esitellä pohjoismaisille matkailijoille aivan erityisen matkakohteen ja lukuisia, ainutlaatuisia matkatuotteita”, sanoo United Spirit Nordicin johtaja Christine Engen.

Bhutan on julistanut vuoden 2015 viralliseksi Visit Bhutan -vuodeksi Bhutanin hallitsijan Jigme Singye Wangchucksin 60-vuotissyntymäpäivän johdosta.

United Spirit Nordic on pohjoismainen GSA-toimisto, jonka asiakkaina ovat Trinidad & Tobago Tourism, Jordan Tourism ja Star Clipper.


About United Spirit Nordic

United Spirit Nordic on riippumaton matkailualan myynti-, markkinointi- ja PR-yritys. Pääkonttorimme sijaitsee Kööpenhaminassa, Tanskassa. Palvelumme kattavat Skandinavian ja Suomen sekä Baltian maat. Innovatiivisuus, toiminnallisuus, tavoitteellisuus ja johdonmukaisuus kuvaavat United Spirit Nordicin toimintaa, kuten myös käytännönläheisyys ja ystävällisyys. Sekä meidän että yhteistyökumppaneidemme tavoitteena on pitkän tähtäimen menestys. Olemme pieni tiimi, mutta laajan kokemuksemme avulla toteutamme menestyksekkäitä kampanjoita ammattitaitoisesti. Tarjoamme luotettavuutta, työmoraalia, jatkuvuutta ja motivaatiota.