2020-05-26 08:00Press release

Teneriffan Abama Luxury Residences esittäytyy Pohjoismaissa

Abama Custom VillaAbama Custom Villa

United Spirit Nordic on iloinen voidessaan kertoa solmineensa sopimuksen Abama Luxury Residencesin kanssa toimimisestaan heidän PR-toimistonaan Pohjoismaissa. United Spirit Nordic tulee vastaamaan Abama Luxury Residencesin tunnetuksi tekemisestä ja näkyvyyden lisäämisestä oikeissa kohderyhmissä. Tällä panostuksella Pohjoismaihin Abama Luxury Residences odottaa kasvanutta tunnettuutta tarjoamalleen tuotteelle ja kohonnutta myyntiä pohjoismaiselta markkina-alueelta.

Teneriffan saarella sijaitseva Abama Luxury Residences on suunniteltu tarjoamaan vierailleen kaiken haluamansa, moitteettoman palvelun ja korkealuokkaisen eleganssin kera. Resort sijaitsee saaren eteläosan Guia de Isorassa. Teneriffa tunnetaan läpi vuoden kestävän ”ikuisen kevään” saarena ja upeista maisemista Atlantin valtamerelle. Abama Luxury Residences koostuu huoneistoista ja villoista sekä fantastisesta Ritz Carlton -huoneistohotellista, jonka 12 eri makumaailmoja tarjoavaa ravintolaa ovat saaneet yhteensä kolme Michelin-tähteä. Resortista löytyy myös arvostettu 18 reiän golfkenttä, useita tenniskenttiä, lasten ”Kids Club” ja paljon muuta.

Huoneistojen ja villojen koot, rakennustyylit ja sijainnit vaihtelevat, joten niitä löytyy joka makuun. Vieraiden on myös mahdollista liittyä eksklusiiviseen ”Abama Prestige Owners Clubiin”, joka järjestää säännöllisesti jäsenilleen erilaisia tapahtumia ja aktiviteetteja. Hiljattain tehdyn tutkimuksen mukaan yli 50 % Abama Luxury Residencesissa villan tai huoneiston omistavista vierailee täällä 4–7 kertaa vuodessa, ja lähes 60 % käyttää sitä 1–3 kuukauden ajan vuosittain. Ei myöskään ole sattumaa, että lähes 50 % resortin vieraista pelaa golfia. Lisätietoa eri majoitusmahdollisuuksista ja voimassaolevista tarjouksista löytyy liitteenä olevasta  Abama Luxury Residencesin pressikansiosta.

Elodie Casola Dunkin, Director of Marketing and Communication Arum Group

Elodie Casola Dunkin, Director of Marketing and Communication Arum Group

Elodie Casola Dunkin, ARUM GROUPin markkinointi- ja viestintäpäällikkö kommentoi seuraavasti: ”Olemme todella kiitollisia siitä, että United Spirit Nordic on toiminut joustavasti antaen meille tarvitsemamme ajan sopeutua maailmalla vallitsevaan uuteen tilanteeseen. Olemme tarvinneet aikaa katsoa, miten jatkossa teemme työtä ja arvioida, millaiset markkinointitoimenpiteet olisivat sopivia juuri tällä hetkellä.”

Kanariansaarilla, joihin myös Teneriffa lukeutuu, on koronavirustartuntojen leviäminen ollut varsin rajallista, erityisesti verrattuna manner-Espanjan tilanteeseen. Guia de Isadorassa, jossa Abama Luxury Residences sijaitsee, on rekisteröity vain 6 tartuntaa, joista yksikään ei ole ollut resortin alueella. Kuten kaikki tiedämme, tilanne elää päivittäin, samoin seuraamme tarkasti myös sekä Espanjan että Pohjoismaiden antamia matkustusohjeita. 

Christine Engen, CEO United Spirit Nordic

Christine Engen, CEO United Spirit Nordic

Christine Engen, United Spirit Nordicin toimitusjohtaja ja creative director: ”Olemme hyvin iloisia Abama Luxury Residencesilta saamastamme luottamuksesta ja siitä, että voimme jo aikaisessa vaiheessa olla mukana heidän markkinointityössään näinä hyvin poikkeuksellisina aikoina.”

Jos olet kiinnostunut tietämään lisää Abama Luxury Residencesista suosittelemme vierailemaan heidän blogisivustollaan jossa voit muun muassa tutustua covid-19-toimenpiteisiin resortin alueella, saada ruokavinkkejä resortin ravintoloista ja uusimpia uutisia paikan päältä.


About United Spirit Nordic

United Spirit Nordic on riippumaton matkailualan myynti-, markkinointi- ja PR-yritys. Pääkonttorimme sijaitsee Kööpenhaminassa, Tanskassa. Palvelumme kattavat Skandinavian ja Suomen sekä Baltian maat. Innovatiivisuus, toiminnallisuus, tavoitteellisuus ja johdonmukaisuus kuvaavat United Spirit Nordicin toimintaa, kuten myös käytännönläheisyys ja ystävällisyys. Sekä meidän että yhteistyökumppaneidemme tavoitteena on pitkän tähtäimen menestys. Olemme pieni tiimi, mutta laajan kokemuksemme avulla toteutamme menestyksekkäitä kampanjoita ammattitaitoisesti. Tarjoamme luotettavuutta, työmoraalia, jatkuvuutta ja motivaatiota.


Contacts

Christine Engen
Creative Director & CEO
Christine Engen