2018-12-13 11:28Press release

Talvilomalla kaikki ladut vievät Alpeille

null

Alppien vuoristomaisemat tarjovat ainutlaatuisia talvilomaelämyksiä. Itävallan, Italian ja Saksan parhaille maastohiihtoladuille sinut vie Cross Country Ski Holidays, talviurheilun osaava asiantuntija.

Talvilomasi Alpeilla voit valita Cross Country Ski Holidaysin 20 eri matkakohteesta Itävallassa, Italiassa ja Saksassa. Täältä löytyvät sekä täysin hoidetut ja kunnossapidetyt maastohiihtoladut että aivan koskemattomat lumimaastot.

Copyrights © Fischer Sports GmbH

Cross Country Ski Holidaysin murtomaahiihtokohteet ja osaavat hotellit tarjoavat erinomaista palvelua – henkilökohtaisesta ohjauksesta hiihtokouluihin, opastettuihin hiihtoretkiin ja välinevuokraukseen. Lähde koko perheen voimin uusiin seikkailuihin, uusille laduille upeisiin luonnonmaisemiin ja vuortenhuippuja valloittamaan.

Viisi hyvää syytä viettää hiihtoloma Alpeilla:

 • Ainutlaatuiset Alpit
 • Hiihtäminen Alppien korkeuksissa luo aivan uuden näkökulman talvilomaan. Alppien majesteettiset vuorenhuiput ovat jotain, mihin meidän kotoisat tunturimme eivät yllä. Iloitse upeista, unohtumattomista panoraamanäkymistä ja sinivalkoisista instagram-kelpoisista maisemista.

 • Lumitakuu ja jäätikot
 • Koe rajaton vapauden tunne Itävallan Dachsteinissa ja Kitzesteinhornissa, joiden pitkät jäätikkörinteet levittäytyvät 2700 ja 3000 metriä merenpinnan yläpuolella. Takuuvarma lumi ja uskomattoman monipuolinen kohde odottavat sinua ja perhettäsi. Jäätikköalueet tuovat hiihtoretkeen ainutlaatuisen lisän jokaiselle talviurheilun harrastajalle.

 • Korkeampi ilmanala
 • Hiihtoreitit kulkevat korkealla vuoristossa ohuemmassa ilmassa, joten saat lomaltasi irti myös optimaalisen harjoitteluhyödyn. Kaupanpäälliseksi tulevat vielä upeat näköalat matkan varrella.

 • Korkea palvelutaso
 • Kaikilla alueilla noudatetaan korkeita hiihtourheilustandardeja. Cross Country Ski Holidays asettaa hotelleilleen suuret vaatimukset asiakkaille tarjottavista palveluista. Hotelli-isännät ovat aina suuria urheilun ystäviä, ja hotellit tarjoavat muiden palveluidensa ohella myös välinevuokrausta, säilytystä ja huoltoa. Reittien varrelta löytyy aina vähintään yksi maastohiihtokoulu, huoltopisteitä ja korkealuokkaisia palveluita.

 • Kolmen maan kulttuurit
 • Talviloma jossain Cross Country Ski Holidaysin kohteista antaa myös mahdollisuuden tutustua paikalliseen kulttuuriin. Itävalta, Italia ja Saksa kätkevät sisäänsä kauniita lumimaisemia, kiinnostavia tapahtumia kaiken ikäisille sekä paikallista ruoka- ja juomakulttuuria. Maistele vaikka rapeaa itävaltalaista schnitzeliä, Italian herkullisia antipastoja tai Weißwurstia ja kylmiä erikoisoluita.

  Copyrights © Fischer Sports GmbH

  Tietoa Cross Country Ski Holidaysista:

  Cross Country Ski Holidays on joukko maastohiihtoon erikoistuneita hotelleja Itävallassa, Italiassa ja Saksassa. He ovat parhaita asiantuntijoita, jos haaveilet ainutlaatuisista aktiivilomaelämyksistä seuraavalla hiihtomatkallasi. Murtomaahiihtoon ja vaellushiihtoon tarjottavien korkealuokkaisten puitteiden lisäksi Cross Country Ski Holidaysin kohteet järjestävät suosittuja hiihtomaratoneja.

  Cross Country Ski Holidays tarjoaa upeita hiihtokokemuksia yli 20 kohteessa kaikkiaan 27 hotellissa kolmen maan alueella; Itävallassa, Italiassa ja Saksassa.

  Lisätietoja Cross Country Ski Holidaysin kohteista ja hotelleista löydät osoitteesta: www.crosscountry-ski.com

  United Spirit Nordic on riippumaton matkailualan myynti-, markkinointi- ja PR-yritys. Pääkonttorimme sijaitsee Kööpenhaminassa, Tanskassa. Palvelumme kattavat Skandinavian ja Suomen sekä Baltian maat.

  Innovatiivisuus, toiminnallisuus, tavoitteellisuus ja johdonmukaisuus kuvaavat United Spirit Nordicin toimintaa, kuten myös käytännönläheisyys ja ystävällisyys. Sekä meidän että yhteistyökumppaneidemme tavoitteena on pitkän tähtäimen menestys. Olemme pieni tiimi, mutta laajan kokemuksemme avulla toteutamme menestyksekkäitä kampanjoita ammattitaitoisesti. Tarjoamme luotettavuutta, työmoraalia, jatkuvuutta ja motivaatiota. www.unitedspiritnordic.com


  About United Spirit Nordic

  United Spirit Nordic on riippumaton matkailualan myynti-, markkinointi- ja PR-yritys. Pääkonttorimme sijaitsee Kööpenhaminassa, Tanskassa. Palvelumme kattavat Skandinavian ja Suomen sekä Baltian maat. Innovatiivisuus, toiminnallisuus, tavoitteellisuus ja johdonmukaisuus kuvaavat United Spirit Nordicin toimintaa, kuten myös käytännönläheisyys ja ystävällisyys. Sekä meidän että yhteistyökumppaneidemme tavoitteena on pitkän tähtäimen menestys. Olemme pieni tiimi, mutta laajan kokemuksemme avulla toteutamme menestyksekkäitä kampanjoita ammattitaitoisesti. Tarjoamme luotettavuutta, työmoraalia, jatkuvuutta ja motivaatiota.

  Contacts

  Eva Hjarup Thomsen
  PR and Communications Manager
  Eva Hjarup Thomsen