2019-03-21 09:18Press release

Star Clippersin risteilykesä 2020 tuo tarjolle uusia kohteita Aasiassa ja Euroopassa

Star Clippers lisää kohdevalikoimaansa kesällä 2020. Euroopan-risteilyillä uusia risteilysatamia ovat Stintino Sardiniassa, Propriano Korsikalla sekä Vis, Krk ja Zadar Kroatiassa. Kaakkois-Aasiassa Star Clippersin risteilyvieraat pääsevät nyt ensi kertaa vierailemaan Kambodžassa, ja uusia kohteita on luvassa myös Thaimaan, Malesian ja Indonesian vesillä.

Star Clippers -varustamolla on kolme upeaa purjealusta, jotka purjehtivat Karibialla, Välimerellä ja Kaakkois-Aasiassa. Keväällä ja syksyllä niillä on mahdollista myös risteillä yli Atlantin valtameren.

Varustamon lippulaiva Royal Clipper tulee jälleen kesällä 2020 purjehtimaan läntisellä Välimerellä. Risteilyllä Venetsiasta Roomaan (Civitavecchia) käydään Sloveniassa, Kroatiassa, Montenegrossa ja Kreikassa sekä Italian saarilla ja rannikolla.

Kaksi pienempää sisaralusta, Star Flyer ja Star Clipper, seilaavat kesällä 2020 itäisellä Välimerellä ja Kaakkois-Aasiassa. Star Flyer vierailee Kreikan saarilla ja Turkissa. Star Clipper purjehtii jälleen Indonesiassa, Thaimaassa ja Malesiassa vieraillen monissa uusissa kohteissa, koskemattomilla rannoilla ja idyllisillä saarilla.

Vuoden 2020 risteilyuutuus  Star Clipperillä on  Kambodža, jossa vierailukohteina ovat Koh Rong, metsäinen luontoparatiisi villieläimineen ja 61 kilometrin pituisine hiekkarantoineen, sekä Sihanoukville, rannikkokaupunki, jonka rannat myös ulottuvat lähes silmänkantamattomiin. Risteilyvierailla on mahdollisuus tehdä retki myös Angkor Watin temppelialueelle.

Star Clippersin omistaja ja toimitusjohtaja Mikael Krafft kertoo: "Asiakaskuntamme on hyvin uskollista, 64% vieraistamme on kanta-asiakkaita, jotka ovat risteilleet kanssamme vähintään kaksi kertaa. Suhteellisen pienet aluksemme voivat onneksemme vierailla satamissa, joihin suuret risteilylaivat eivät mahdu. Tämän ansiosta voimme jatkuvasti kehittää ja uudistaa reittejämme. Kesäkaudesta 2020 näyttääkin muodostuvan taas todella jännittävä risteilykausi. Varauksia on jo alkanut tulla, ja todennäköisesti uutuuskohteemme tullaan myymään ensimmäisinä loppuun.”

Varaukset matkatoimistoista tai suoraan Star Clippersiltä, info.monaco@starclippers.com, puh. +377 9797 8400www.starclippers.com

Tietoa Star Clippersistä

Star Clippersin laivastoon kuuluu kolme maailman suurinta purjealusta ja neljäs on parhaillaan rakenteilla. Alukset voivat laskea ankkurit pieniinkin poukamiin ja käydä satamissa, joihin suuremmat risteilyalukset eivät pääse. Laivojen tunnelma ja mukavuudet ovat kuin yksityisellä jahdilla.

Huomaavainen miehistö pitää yllä korkeaa palvelutasoa ja kaikilta kolmelta alukselta löytyvät tilavat tiikkiset ulkokannet, uima-altaat, rento ruokaravintola, ulkokannen kutsuva Tropical Bar ja tunnelmallinen Piano Bar. Alusten kokoluokka mahdollistaa korkealuokkaisen majoituksen ja erinomaiset ateriat.

Kaksi pienempää alusta, Star Flyer ja Star Clipper, voivat ottaa vastaan 170 asiakasta 74 hengen miehistöllä. Royal Clipperiin mahtuu 227 matkustajaa, joista huolehtii 106 hengen miehistö.

Description

@starclipperssailings

 About United Spirit Nordic

United Spirit Nordic on riippumaton matkailualan myynti-, markkinointi- ja PR-yritys. Pääkonttorimme sijaitsee Kööpenhaminassa, Tanskassa. Palvelumme kattavat Skandinavian ja Suomen sekä Baltian maat. Innovatiivisuus, toiminnallisuus, tavoitteellisuus ja johdonmukaisuus kuvaavat United Spirit Nordicin toimintaa, kuten myös käytännönläheisyys ja ystävällisyys. Sekä meidän että yhteistyökumppaneidemme tavoitteena on pitkän tähtäimen menestys. Olemme pieni tiimi, mutta laajan kokemuksemme avulla toteutamme menestyksekkäitä kampanjoita ammattitaitoisesti. Tarjoamme luotettavuutta, työmoraalia, jatkuvuutta ja motivaatiota.