2014-01-14 21:05Press release

Skandinaviassa jyllää Tobago-kuume!

null

Skandinavian media ylistää kilvan Tobagoa, jonne Apollomatkat juuri aloitti pakettimatkat sekä Suomesta, Ruotsista että Tanskasta. Tämä pieni saari tarjoaakin liki kaiken mitä voi täydelliseltä lomalta odottaa.

“Huojuvia palmuja, kristallinkirkasta vettä, korallihiekkaa ja värikkäitä lasipohjaveneitä, joiden niminä on Sugar Lips ja Soca Queen, ja 30 asteen lämpö.” Näillä sanoin kuvailee ruotsalainen matkalehti Allt om Resor Tobagolla sijaitsevan Pigeon Point -rannan vahvuuksia kirjatessaan sen ensimmäiseksi maailman 10 parhaan rannan 2013 -listalla. Kilpailevat rannat löytyvät mm. Filippiineiltä, Burmasta, Thaimaasta ja Jamaikalta.

Mikä tekee Pigeon Point -rannasta niin erikoisen? Se vetää puoleensa kaiken ikäisiä ihmisiä ja se on säilyttänyt Karibian rannoille tyypillisen viehätyksen. Rannalla on pastellivärein maalattuja ruokakojuja, joissa on tilaa kaikille. Pigeon Point sijaitsee erinomaisella paikalla ja sinne on helppo löytää - Ja kuvauskohteena ranta on postikortin kaunis!

Ruotsin suurimpiin kuuluva Vagabond-lehti puolestaan valitsi Tobagon vuoden seuramatkakohteeksi, mikä ei ole sekään yhtään hullumpaa.

Mikä sitten tekee Tobagosta niin erityisen paikan? Kysyimme asiaa Bo Fridlundilta, joka työskentelee tanskalaisessa matkatoimistossa Nyhavn Travel. Bo matkustaa paljon ja on käynyt kahdeksalla Karibian saarella, Tobagolla kaksi kertaa.

“Tobago on Karibian saarista varmaan lähimpänä sitä mielikuvaa, joka useimmilla on mielessään, kun ajattelee Karibiaa. Rento elämäntyyli, ei stressiä, hyviä paikallisravintoloita, joissa voi syödä maukkaan aterian edullisesti. Vehreä saari, jossa on paljon lintuja, vesiputouksia, kauniita rantoja ja poukamia, jossa saa usein olla rauhassa. Saaren hintataso on mukava ja turisteja on sopivasti”, sanoo Bo Fridlund. Kun pyydämme vielä yhtä hyvää vinkkiä, hän vastaa oitis: “Vuokraa auto ja katsele saarta omin päin, tutki nähtävyyksiä ja näe Tobagon kaunis luonto omassa tahdissasi.”


United Spirit Nordic on pohjoismainen GSA-toimisto, jonka asiakkaina ovat Trinidad & Tobago Tourism, Jordan Tourism ja Star Clipper.


About United Spirit Nordic

United Spirit Nordic on riippumaton matkailualan myynti-, markkinointi- ja PR-yritys. Pääkonttorimme sijaitsee Kööpenhaminassa, Tanskassa. Palvelumme kattavat Skandinavian ja Suomen sekä Baltian maat. Innovatiivisuus, toiminnallisuus, tavoitteellisuus ja johdonmukaisuus kuvaavat United Spirit Nordicin toimintaa, kuten myös käytännönläheisyys ja ystävällisyys. Sekä meidän että yhteistyökumppaneidemme tavoitteena on pitkän tähtäimen menestys. Olemme pieni tiimi, mutta laajan kokemuksemme avulla toteutamme menestyksekkäitä kampanjoita ammattitaitoisesti. Tarjoamme luotettavuutta, työmoraalia, jatkuvuutta ja motivaatiota.