2018-11-06 11:41Press release

SEAWINGS TARJOAA: VESITASOLLA RAS AL KHAIMAHIIN JA MAAILMAN PISIN ZIPLINE - NYT KAKSI YHDEN HINNALLA

null

Lähi-idän ainoa vesilentokoneoperaattori Seawings tarjoaa Dubai - Ras al Khaimah -yhdistelmäretkeä nyt aivan uskomattomaan hintaan.

Retki sisältää 45 minuutin näköalalennon, jonka aikana nähdään muun muassa Dubain tunnetut maamerkit Burj Khalifa, Palm Jumeirah ja Burj Al Arab. Ras al Khaimahissa on mahdollisuus kokea maailman pisin vaijeriliukurata Zipline. Yhdistelmäretken normaalihinta on AED 2045 (noin 490 euroa) per henkilö sisältäen verot. Tarjousaikana retken ostaneet saavat toisen matkustajan mukaan täysin ilmaiseksi!

Tarjous on voimassa 30. marraskuuta 2018 asti.

Retki sopii loistavasti sekä perheille että ryhmille, jotka haluavat lomansa aikana kokea uutta hauskaa ja aktiivista tekemistä.

“Sekä turisteille että paikallisille tämä on loistava mahdollisuus kokea kaksi unohtumatonta elämystä saman päivän aikana. Uskomme, että tulevan lomasesongin aikana kaksi yhden hinnalla -tarjouksemme tulee houkuttelemaan monia perheitä”, sanoo Mithu Agarwal, Seawingsin Senior Manager – Commercial.

Ras Al Khaimahista on viime vuosien aikana muodostunut Arabiemiraattien aktiivilomailun ykköskohde. Mahtavien rantojen lisäksi Emiraattien korkein kohta – Jebel Jais – tarjoaa monia aktiviteetteja ja elämyksiä. Maailman pisimmällä vaijeriradalla saa taatusti adrenaliinin virtaamaan. Vuoristomaisemien yli liu’utaan jopa 150 kilometrin tuntivauhtia 1680 metrin korkeudella merenpinnasta.

Retkeen sisältyy:

  • menokuljetus vesitasolla
  • 45 minuutin näköalalento Dubaista Ras Al Khaimahiin
  • paluukuljetus autolla
  • lasku maailman pisimmällä Jebel Jais -vaijeriradalla
  • mahdollisuus lisäaktiviteetteihin Ras Al Khaimahin resortissamme

Tietoa Seawingsistä:

Seawings on Lähi-idän ainoa vesilentokoneoperaattori. Se toteuttaa vesitasoilla erilaisia näköalalentoja, tilauslentoja ja päiväretkiä.

Lisätiedot ja varaukset:
www.seawings.ae
Sähköposti: reservations@seawings.ae
tai puhelin: +971 4 807 0708

Yhteystiedot medialle:
Sähköposti: corpcom@seawings.ae
Mediamateriaalia tästä linkistä


United Spirit Nordic on riippumaton matkailualan myynti-, markkinointi- ja PR-yritys. Pääkonttorimme sijaitsee Kööpenhaminassa, Tanskassa. Palvelumme kattavat Skandinavian ja Suomen sekä Baltian maat.

Innovatiivisuus, toiminnallisuus, tavoitteellisuus ja johdonmukaisuus kuvaavat United Spirit Nordicin toimintaa, kuten myös käytännönläheisyys ja ystävällisyys. Sekä meidän että yhteistyökumppaneidemme tavoitteena on pitkän tähtäimen menestys. Olemme pieni tiimi, mutta laajan kokemuksemme avulla toteutamme menestyksekkäitä kampanjoita ammattitaitoisesti. Tarjoamme luotettavuutta, työmoraalia, jatkuvuutta ja motivaatiota. www.unitedspiritnordic.com


About United Spirit Nordic

United Spirit Nordic on riippumaton matkailualan myynti-, markkinointi- ja PR-yritys. Pääkonttorimme sijaitsee Kööpenhaminassa, Tanskassa. Palvelumme kattavat Skandinavian ja Suomen sekä Baltian maat. Innovatiivisuus, toiminnallisuus, tavoitteellisuus ja johdonmukaisuus kuvaavat United Spirit Nordicin toimintaa, kuten myös käytännönläheisyys ja ystävällisyys. Sekä meidän että yhteistyökumppaneidemme tavoitteena on pitkän tähtäimen menestys. Olemme pieni tiimi, mutta laajan kokemuksemme avulla toteutamme menestyksekkäitä kampanjoita ammattitaitoisesti. Tarjoamme luotettavuutta, työmoraalia, jatkuvuutta ja motivaatiota.