2024-03-01 10:42Press release

Matkauutisia – United Spirit Nordic

Nujuma, Red Sea Project, Saudi Arabia

JW Marriott Tampa Water Street

JW Marriott Tampa Water Street yhdistelee modernia luksusta ja sivistynyttä sykettä Tampa Bayn keskustassa. Tampa Riverwalk, Amalie Arena ja monet muut nähtävyydet ovat aivan hotellin vieressä. Kaupungissa vietetyn päivän jälkeen voit rentoutua JW Marriottin moderneissa ja tyylikkäissä huoneissa, joista on kauniit näkymät keskustaan.

Hemmottelua tarjoaa esimerkiksi Spa by JW®, jossa voi nauttia ylellisistä hoidoista ja hieronnasta. 

Floridan auringosta voi nauttia myös JW Marriott Tampa Water Streetin uima-altailla, joissa on yksityiset cabanat ja upeat näkymät veteen. Auringonlaskua pääsee ihailemaan hotellin ulkoterassilta, ja paikallisen ruokakulttuurin inspiroimia aterioita voi nauttia hotellin kuudessa ravintolassa joko sisällä tai ulkona. 

Saint-Martin

Les Temps de Cerises on farkkumerkki – jolla on myös upea boutiquehotelli Saint-Martinilla Grand Casen rannalla. Hotelli on täynnä kauniita yksityiskohtia ja ranskalaista eleganssia. Saarivaltion ilmastossa farkut voivat olla liikaa, mutta brändin kaupasta löytyy myös uimapukumallisto.

Hotelin kahdeksassa viehättävässä huoneessa on merinäköala ja tyylikäs sisustus, joten asiakkaasi saavat nauttia aurinkoisesta ranskalaiskaribialaisesta tunnelmasta.

Lue lisää täältä

Oman

Oman on ainutlaatuinen ja lumoava kohde, joka houkuttelee yhä useampia matkailijoita. Omanin piilotetut helmet ovat kokemisen arvoisia, varsinkin jos asiakkaasi haluavat välttää hälyisiä turistikohteita. Rauhallisemmat paikat sopivat erityisesti pariskunnille, jotka kaipaavat romanttista lomaa, jossa suuret turistiryhmät eivät häiritse ympärillä. 

Yksityisyyttä ja rauhaa suosivien matkailijoiden kannattaa välttää vierailua tunnetuilla kilpikonna-alueilla ja Nizwan karjamarkkinoilla. Sen sijaan voit suositella hiljattain avattua Oman Across Ages -museota.

Interaktiivinen museo kertoo modernilla tavalla Omanin matkan loistokkaasta historiasta nykypäivään ja lupaavaan tulevaisuuteen. Vierailijat voivat uppoutua maan tarinaan interaktiivisilla ja audiovisuaalisilla näyttelyillä. 

Ainutlaatuinen aavikkolomakohde Omanissa 

Omanissa on lukuisia ihastuttavia hotelleja. Esimerkiksi Dunes by Al Nahda on ylellinen ja autenttinen aavikkolomakohde, jossa on Omanin rikkaan historian ja perinteiden inspiroimia yksityiskohtia. Dunes City Al Nahda on pääkaupunkia lähinnä oleva aavikkokohde: Se sijaitsee sulttaanikunnan eteläisellä Batinahin alueella, vain 50 minuuttia Masqatista lounaaseen. 

Wadi Al Abyadin varrella sijaitsevan hotellin 50 kahdeksankulmaisessa telttahuvilassa on ilmastointi, oma kylpyhuone ja yksityiset ulkoistuinalueet, joista on upeat näkymät loputtomille hiekkadyyneille. 

Ainutlaatuinen kokemus alkaa heti hotelliin saapuessa, kun vieraat toivotetaan tervetulleiksi erityisellä seremonialla.

Henkilökunta pukeutuu paikallisiin asuihin ja soittaa omanilaisia rumpuja ennen kuin ohjaavat vierailijat näiden telttaan. Teltat on sisustettu perinteisillä yksityiskohdilla, kuten roikkuvilla lyhdyillä, syvillä nojatuoleilla ja tiikkipuusta tehdyillä huonekaluilla.

Alueella on mahdollisuus kokeilla erilaisia jännittäviä aavikkoseikkailuita, kuten dyyniajelua ja kamelisafaria, urheilla lomakeskuksen pienellä kuntosalilla ja rentoutua Uru Spassa. 

Uru Spa tarjoaa muun muassa erittäin rentouttavaa erikoishoitoa, jossa puolet vartalosta peitetään auringon paahtamalla aavikkohiekalla.

Lue lisää täältä.

VIVA Cruises

Miltä kuulostaisi romanttinen jokiristeily, jossa siemailet rakkaasi kanssa lasin kuplivaa, ihailette auringonlaskua ja nautitte kauniista kevätsäästä? VIVAn kevätristeilyt tarjoavat tätä ja paljon muuta. 

Näille romanttisille lomille ei tarvitse lähteä kovin pitkälle. VIVA Cruises järjestää risteilyitä, joiden alku- ja päätepiste on Düsseldorf. Sinne pääsee kätevästi lentämällä, autolla tai junalla riippuen siitä, missä päin Suomea asut. 

DSC_2403

Düsseldorfista lähtevät reitit kulkevat joko Moselin haaraa pitkin Cochemiin ja Trier/Rioliin tai Reiniä pitkin etelään Strasbourgiin. Seitsemän päivän risteilyn aikana jokilaiva pysähtyy moniin pieniin ja keskisuuriin satamiin, joista pääsee tutustumaan kaupunkien elämään ja paikalliseen kulttuuriin, kunnes matka taas jatkuu.

Jos haluat kokea joitakin muita Euroopan klassikkokaupunkeja, kannattaa lentää Wieniin ja lähteä valita "Donau’s Great Cities" -risteily. Wienin lisäksi risteily kulkee Budapestiin ja Bratislavaan.

Intia – Kerala

Jatkamme risteilyteemassa, tällä kertaa kohteena Blue Jelly Luxury Cruises & Resort. Tyylikäs lomakeskus tarjoaa ainutlaatuisia – ja romanttisia – majoitusvaihtoehtoja.

Blue Jelly vuokraa eksklusiivisia asuntolaivoja, eli niin sanottuja kelluvia palatseja. 

Kolmen makuuhuoneen Blue Jelly Opal on suunniteltu Kerala-tyyliin, jota aristokraatit aikanaan suosivat sisustuksessa. Hotellilaivan sisätiloissa ja ulkopuolella on kaunista puudesignia ja taidokkaita yksityiskohtia. Esimerkiksi lattiassa on upea kuvio, jossa on ruskeaa tiikkipuuta ja kontrastina vaaleilla onyksikiveä. 

Blue Jelly Opal kuuluu – ei enempää eikä vähempää kuin – Ultra Luxury -kategoriaan, joten lomailijat voivat nauttia olostaan aristokraatin tavoin. 

Purjehtiessasi Vembanad-järvellä voit jättää kaikki huolet taaksesi ja nauttia ihastuttavan romanttisesta pakopaikasta. 

Saudi-Arabia

Nyt on viimein mahdollisuus varata yöpymisiä Nujuma-hotellista, joka kattaa kauniita huviloita Ritz Carlton -tyyliin.

Nujuman 60 huvilassa on panoraamaikkunat, avoimet oleskelutilat ja uima-allas merinäköalalla. Kokonaisuus on osa Saudi-Arabian uusimpia projekteja Punaisellamerellä.

Huvilat on suunniteltu luomaan eräänlainen "yhteisöllinen" ilmapiiri vierailijoiden ja paikallisten kesken, samalla kun suojellaan jokaisen huvilan yksityisyyttä. Luksushotelli sijaitsee idyllisellä saarella, jossa on matala vesi ja valkoiset hiekkarannat. Alueella on täydelliset puitteet vesiaktiviteeteille ja ulkoilulle. Lisäksi modernia rantataloa muistuttava valoisa sisustus sulautuu maisemaan kauniisti.

Sukellus ja snorklaus ovat suosittuja aktiviteetteja hotellia ympäröivällä merellä, mutta tarjolla on paljon muutakin. Saaren lomakeskuksessa on myös kylpylä, ostosmahdollisuuksia, uima-altaita ja ravintoloita.

Varausjärjestelmä aukeaa toukokuun lopussa. Lue lisää täältä.

TAPAHTUMIA

Tässä katsaus tulevista tapahtumista kohteissamme eri puolilla maailmaa:

Saudi-Arabia

Sint Maarten / St. Martin 

Tampa Bay 

Oman

12279246_807534179358995_7531606503354101863_n.jpg


About United Spirit Nordic

United Spirit Nordic on riippumaton matkailualan myynti-, markkinointi- ja PR-yritys. Pääkonttorimme sijaitsee Kööpenhaminassa, Tanskassa. Palvelumme kattavat Skandinavian ja Suomen sekä Baltian maat. Innovatiivisuus, toiminnallisuus, tavoitteellisuus ja johdonmukaisuus kuvaavat United Spirit Nordicin toimintaa, kuten myös käytännönläheisyys ja ystävällisyys. Sekä meidän että yhteistyökumppaneidemme tavoitteena on pitkän tähtäimen menestys. Olemme pieni tiimi, mutta laajan kokemuksemme avulla toteutamme menestyksekkäitä kampanjoita ammattitaitoisesti. Tarjoamme luotettavuutta, työmoraalia, jatkuvuutta ja motivaatiota.