2023-03-17 06:04Press release

LEHDISTÖTIEDOTE: Visit Maldives Storytellers’ Conference 2023

Sosiaalisen median kilpailu Visit Maldives Storytellers’ Conference 2023 tarjoaa yli 50 ilmaismatkaa Malediiveille.

Maldives Marketing & Public Relations Corporation (MMPRC/Visit Maldives) julistaa nyt avatuksi sosiaalisen median kilpailun, jonka kautta valitaan yli 50 osallistujaa MMPRC:n suurimpaan tänä vuonna Malediiveilla pidettävään tapahtumaan – Visit Maldives Storytellers’ Conference 2023 -konferenssiin. Kilpailu on avoinna ajanjaksolla 27.2.–25.3.2023.

Visit Maldives Storytellers’ Conference 2023, joka pidetään 30.5.–2.6., kokoaa yhteen yli 50 sisällöntuottajaa eri puolilta maailmaa ”kertomaan oman tarinansa Malediiveilta”. Kyseessä on tämän vuoden suurin matkakirjoittajien, journalistien, bloggaajien, vaikuttajien ja mediaosaajien kokoontuminen aurinkoisilla Malediiveilla.

Kutsumme heidät tutustumaan saarivaltakuntamme tarjontaan ja kertomaan ajatuksistaan videoin, kuvin, artikkelein ja sosiaalisen median julkaisuin. 50+ sisällöntuottajaa valitaan tänään alkavan sosiaalisen median kilpailun kautta.

Visit Maldives Storytellers’ Conference 2023 ammentaa ”Redefining MICE” -konseptistamme; tarjolla on rentoja rantatunnelmia Crossroads Maldives -saarilla. Nauti kokoustamisesta palmujen alla paljain jaloin ja varpaat hiekassa valtameren ja horisontin loputtoman sinen ympäröimänä.

Konferenssin osallistujilla on mahdollisuus käydä kiinnostavia keskusteluja tunnettujen kansainvälisten tarinankertojien kanssa ajankohtaisiin ja trendaaviin aiheisiin liittyen – esimerkiksi kestävään turismiin ja sosiaalisen median rooliin markkinointikampanjoissa.

Konferenssin osallistujille on tarjolla erilaisia pienryhmäsessioita, joissa he voivat oppia muun muassa kestävästä turismista ja Malediivien kulttuurista ja perinteistä, sekä vaikkapa gastronomiatilaisuuksia, joissa tutustutaan saarten kalastusyrityksiin. Konferenssissa on myös Malediivien tunnetuimpien taiteilijoiden pop-up-kojuja, joissa esitellään autenttisia malediiviläisiä tuotteita ja lahjakkaiden paikallisten artesaanien osaamista. Tapahtuman päätteeksi tarinankertojille, puhujille ja VIP-vieraille järjestetään gaalaillallinen Crossroads Maldives Beach Clubilla, jossa tarjolla on muun muassa livemusiikkia.

Konferenssin päätteeksi sosiaalisen median kilpailun voittajat saavat ainutlaatuisen tilaisuuden uppoutua Malediivien kauniisiin maisemiin, elämyksiin ja vieraanvaraisuuteen. He voivat nauttia aurinkoisten saarten parhaasta tarjonnasta omien aktiviteettimieltymystensä mukaisesti.

Osallistujat pääsevät kokeilemaan erilaisia aktiviteetteja, esimerkiksi snorklausta rauskujen ja valashaiden kanssa, vesiurheilua, kulinaristisia kierroksia, saarihyppelyä tai vaikka piknikkiä hiekkatörmällä. Elämyksiä on tarjolla Malediivien kahdeksalla eri alueella, joilla kaikilla on omat erityispiirteensä, aktiviteettinsa ja kokemustarjontansa.

  • Baa Atoll
  • Dhaalu Atoll
  • Laamu Atoll
  • Ari Atoll
  • Lhaviyani & Noonu Atoll
  • Gnaviyani Atoll
  • Malé Atoll
  • Seenu Atoll

Näin osallistut sosiaalisen median kilpailuun Visit Maldives Storytellers’ Conference 2023

”Millainen on unelmalomasi Malediiveilla?”

Konferenssikutsun haluavia pyydetään luomaan ainutlaatuinen sisältökokonaisuus, joka esittelee heidän kykyjään sisällöntuottajina ja vastaa samalla ylläolevaan kysymykseen heidän sosiaalisen median tileillään (Facebook, Instagram tai molemmat).

Sitten heidän tulee täyttää ja lähettää hakemuslomake verkkosivustollamme ohjeiden mukaisesti. Vaihe vaiheelta etenevä kattava hakuohjeistus löytyy sivustomme kilpailuosiosta.

Visit Maldives käy läpi hakemukset ja valitsee parhaat 50+ osallistujaa konferenssiin. Siellä heillä on mahdollisuus verkostoitua alan ammattilaisten kanssa ja kokea Malediivien kauneus omakohtaisesti.

Kaikki 50+ voittajaa kutsutaan Visit Maldives Storytellers’ Conference 2023 -konferenssiin ja nauttimaan autenttisista elämyksistä saariston kahdeksalla uniikilla alueella 3 päivän ja 2 yön ajan (tämä voi vaihdella). Kaikki liput, mukaan lukien kansainväliset lennot, kuljetukset kotimaassa, majoitus ja ateriat, tarjotaan järjestäjän puolesta.

Lisätietoja saat ottamalla meihin yhteyttä osoitteessa

- Loppu -


About United Spirit Nordic

United Spirit Nordic on riippumaton matkailualan myynti-, markkinointi- ja PR-yritys. Pääkonttorimme sijaitsee Kööpenhaminassa, Tanskassa. Palvelumme kattavat Skandinavian ja Suomen sekä Baltian maat. Innovatiivisuus, toiminnallisuus, tavoitteellisuus ja johdonmukaisuus kuvaavat United Spirit Nordicin toimintaa, kuten myös käytännönläheisyys ja ystävällisyys. Sekä meidän että yhteistyökumppaneidemme tavoitteena on pitkän tähtäimen menestys. Olemme pieni tiimi, mutta laajan kokemuksemme avulla toteutamme menestyksekkäitä kampanjoita ammattitaitoisesti. Tarjoamme luotettavuutta, työmoraalia, jatkuvuutta ja motivaatiota.


Contacts

Christine Engen
Creative Director & CEO
Christine Engen
Lotte Kühn Laugesen
PR Executive
Lotte Kühn Laugesen