2019-04-03 05:30Press release

Koe yksi uuden maailman ihmeistä risteilyllä Panaman kanavalla

Purjehdi Star Clippersin mukana läpi yhden modernin maailman ihmeistä. Panaman kanava odottaa!  

Tyyni valtameri ja Atlantti kohtaavat, kun Royal Clipper ja Star Flyer purjehtivat läpi Panaman kanavan. Kanava on ainutlaatuinen, ihmistyönä luotu tekniikan ihme. Se on ehdottomasti yksi vierailun arvoisista paikoista maailmassa.

Neljä mahtavaa 14 yön risteilyä

Star Clippers tekee talvikaudella neljä upeaa risteilyä, joilla kuljetaan Panaman kanavan läpi ja vieraillaan Karibian saarilla, Barbadoksella, St. Maartenilla ja Antigualla. Näillä kahden viikon pituisilla purjehduksilla Royal Clipper ja Star Flyer vierailevat muun muassa San Blas-saarilla Panaman kauniilla Kuna Yalan rannikolla.

Matkan aikana alukset poikkeavat myös Kolumbian seikkailuntäyteisissa satamakaupungeissa Cartagenassa ja Santa Mariassa sekä ABC-saarilla.

Kruununjalokivi Cartagena

Cartagena on Kolumbian viidenneksi suurin kaupunki, josta löytyy niin satamaelämää, suurkaupungin vilinää, ruokapaikkoja kuin ostosmahdollisuuksiakin. Historia ja kulttuuri ovat olennainen osa tämän vuonna 1533 perustetun siirtomaakaupungin elämää.

Vieraile esimerkiksi keskellä kaupunkia sijaitsevassa San Pedro Claver -luostarissa ja kirkossa ja tutustu tarinaan pastorista, jonka mukaan kirkko on saanut nimensä. Arkkitehtonisesti kauniissa rakennuksessa toimii myös vaikuttava museo.

Kaupunki on täynnä värejä, tuoksuja ja musiikkia, jotka yhdessä kuvastavat Kolumbian perinteitä ja sielua. Luo oma kuvasi historiasta kaupungissa, jossa vanha ja uusi lyövät kättä.

San Blas on koskematon saariparatiisi

San Blas -saarilla pääset tapaamaan kuna-kansaa, joka on ottanut tehtäväkseen varjella saariaan Karibianmeren pieninä, koskemattomina helminä. Saaret on suojeltu massaturismilta ja ovat siksi ainutlaatuinen luonto- ja kulttuurikohde.

Tunnelma saarten ihanassa rauhassa on kuin oikeassa paratiisissa maan päällä.

Karibian ABC

Monia hienoja kokemuksia on tarjolla Karibianmeren ABC-saarilla,  Aruballa, Bonairella ja Curaçaolla.

Aruba

Pääkaupunki Oranjestad Aruballa tarjoaa muun muassa kansainvälisiä luksusputiikkeja ja koruliikkeitä, luolia ja kansallispuiston sekä hienoja hiekkarantoja.

Koko perheelle sopivassa kohteessa on helppo liikkua raitiovaunulla kaupungin halki nähtävyyksiä katselemassa.

Bonaire

Royal Clipper ja Star Flyer rantautuvat Bonairen Lac Bayhin, jossa mangrovemetsät reunustavat kauniita rantoja ja kirkasta vettä. Tämä on ihanteellinen paikka lähteä melomaan kajakilla ja tutustumaan värikkäisiin kaloihin vedenpinnan alla. Laske käsi veteen ja saat ehkä uusia, uteliaita ystäviä! 

Curaçao

Curaçaon Kenepa Beach on täydellinen snorklauskohde, jossa pääset uimaan satumaisen kauniiden kalojen seurassa. Pääkaupunki Willemstadissa puolestaan loistavat sen värikkäät talot.

Muista ottaa kamera mukaan kävelyretkelle ja ikuista kulkusi upeiksi kuviksi. 

16. marraskuuta 2019, Royal Clipperin 14 yön risteily Barbadokselta Panamaan, Panaman kanavan kautta, alkaen 3 910 € per henkilö kahden hengen hytissä.

23. marraskuuta 2019, Star Flyerin 14 yön risteily Barbadokselta Panamaan, Panaman kanavan kautta, alkaen 3 550 € per henkilö kahden hengen hytissä. 

7. joulukuuta 2019, Star Flyerin 14 yön risteily Panamasta St. Maartenille, Panaman kanavan kautta, alkaen 3 550 € per henkilö kahden hengen hytissä.

Ilmoitettuihin hintoihin ei sisälly satamamaksuja tai lentoja risteilyn lähtö- ja tulosatamiin.

Varaukset matkatoimistoista tai suoraan Star Clippersiltä, info.monaco@starclippers.com, puh. +377 9797 8400www.starclippers.com

Tietoa Star Clippersistä

Star Clippersin laivastoon kuuluu kolme maailman suurinta purjealusta ja neljäs on parhaillaan rakenteilla. Alukset voivat laskea ankkurit pieniinkin poukamiin ja käydä satamissa, joihin suuremmat risteilyalukset eivät pääse. Laivojen tunnelma ja mukavuudet ovat kuin yksityisellä jahdilla.

Huomaavainen miehistö pitää yllä korkeaa palvelutasoa ja kaikilta kolmelta alukselta löytyvät tilavat tiikkiset ulkokannet, uima-altaat, rento ruokaravintola, ulkokannen kutsuva Tropical Bar ja tunnelmallinen Piano Bar. Alusten kokoluokka mahdollistaa korkealuokkaisen majoituksen ja erinomaiset ateriat.

Kaksi pienempää alusta, Star Flyer ja Star Clipper, voivat ottaa vastaan 170 asiakasta 74 hengen miehistöllä. Royal Clipperiin mahtuu 227 matkustajaa, joista huolehtii 106 hengen miehistö.

@starclipperssailingsAbout United Spirit Nordic

United Spirit Nordic on riippumaton matkailualan myynti-, markkinointi- ja PR-yritys. Pääkonttorimme sijaitsee Kööpenhaminassa, Tanskassa. Palvelumme kattavat Skandinavian ja Suomen sekä Baltian maat. Innovatiivisuus, toiminnallisuus, tavoitteellisuus ja johdonmukaisuus kuvaavat United Spirit Nordicin toimintaa, kuten myös käytännönläheisyys ja ystävällisyys. Sekä meidän että yhteistyökumppaneidemme tavoitteena on pitkän tähtäimen menestys. Olemme pieni tiimi, mutta laajan kokemuksemme avulla toteutamme menestyksekkäitä kampanjoita ammattitaitoisesti. Tarjoamme luotettavuutta, työmoraalia, jatkuvuutta ja motivaatiota.