2019-01-10 12:56Press release

Ennakkovaraajan edut kesän 2019 risteilyille

null

Lähde tutkimusmatkalle Kaakkois-Aasian paratiisikohteisiin, nauti taiteesta ja kulttuurista Välimerellä tai rentoudu risteilyllä Atlantin yli. Varaa ajoissa ja hyödynnä erikoisedut.

Kannattaa olla ajoissa liikkeellä vuoden 2019 kesälomia varatessa. Star Clippers palkitsee kaikki ennakkovaraajat jopa 20 prosentin alennuksella risteilyhinnasta. Purjehdi aluksillamme kohti uusia seikkailuja: Star Flyer, Star Clipper ja Royal Clipper risteilevät muun muassa Kaakkois-Aasiassa ja Välimerellä sekä tarjoavat mahdollisuuden purjehtia yli Atlantin.

Ennakkovaraajan etu on voimassa 31. tammikuuta 2019 asti

Kaakkois-Aasia, alennus 10-20% hinnasta

Näe Bali, Borneo ja Singapore Star Clipperin risteilyllä jopa 20% alennuksella. Trooppiset metsät, paratiisisaaret ja koskemattomat rannat odottavat Kaakkois-Aasian eksoottisissa kohteissa. Purjehdi halki vihreidein kallio- ja karstisaarten, tutustu merenalaiseen elämään snorklausretkillä kristallinkirkkaissa vesissä. Risteilyllä Kaakkois-Aasiassa on luvassa ainutlaatuisia hetkiä. Voit kulkea vaaleanpunaisella hiekalla Indonesian Pink Beachilla tai tavata maailman suurimman matelijan, komodonvaraanin.

Aluksen ollessa ankkurissa on tarjolla monenlaista tekemistä: voit sukeltaa, snorklata, kokeilla vesihiihtoa tai meloa kajakilla. Laivalle palattaessa odottavat herkulliset ateriat messingillä ja sametilla sisustetussa upeassa ruokasalissa. Matka on elämys vailla vertaa.

Välimeri, alennus 10-20% hinnasta

Kun haluat tutustua Välimeren helmiin, varaa Euroopan-risteily ja hyödynnä ennakkovaraajan etusi. Purjehdi pitkin Kroatian rannikkoa 7 yön risteilyllä Venetsiasta, vieraile idyllisissä kylissä ja kaukaisilla, puhdasvetisillä rannoilla Losinjissa. Koe mahtava Rooma Royal Clipperin majesteettisella risteilyllä tai vauhdin hurma Monacossa Formula 1 Grand Prix -kisojen aikana.

Tai ehkäpä risteily halki Välimeren voisi kiinnostaa. Tällä matkalla Star Flyer lähtee Malagasta ja purjehtii muun muassa vilkkaana bilesaarena tunnetun Ibizan, Sardinian ja Maltan kautta Kreikan pääkaupunki Ateenaan.

Atlantin ylitys, alennus 20% hinnasta

Vietä 15-20 yötä laivalla meren ympäröimänä ja ota kerrankin aikaa itsellesi. Purjehdi maanosasta toiseen valtameren aaltojen toimiessa taustamusiikkina. Matka Euroopasta alkaa Lissabonista ja jatkuu eteläistä reittiä Marokon ja Kanariansaarten kautta Barbadokselle Karibialla. Pohjoinen reitti Star Flyerin kyydissä tarjoaa ”saarihyppelyä” St. Maartenista Ponta Delgadan kautta Espanjan Malagaan.

Tällä risteilyllä pääset todellakin rentoutumaan ja nauttimaan elämästä laivalla. Valitessasi aluksista pienemmän, Star Flyerin, tutustut varmasti kanssamatkustajiin ja saat ehkä uusia ystäviä. Intiimi ympäristö luo romanttista tunnelmaa ja vie takaisin legendaaristen purjelaivojen aikaan, josta alus on saanut inspiraationsa. Uljas viisimastoinen Royal Clipper tarjoaa puolestaan vähän enemmän tilaa olla ja nauttia elämästä merellä.

Lisätiedot, varaukset ja ennakkovaraajan edut matkatoimistostasi tai suoraan Star Clippersiltä, sähköposti: info.monaco@starclippers.com, puhelin +377 97978400 tai osoitteesta www.starclippers.com

Tietoa Star Clippersistä

Star Clippersin laivastoon kuuluu kolme maailman suurimpiin lukeutuvaa purjealusta. Neljäs, Flying Clipper, liittyy joukkoon lähiaikoina ja on valmistuessaan maailman suurin viisimastoinen purjealus. Kaikki alukset pääsevät purjehtimaan pieniin satamiin, joihin suurilla risteilylaivoilla ei ole asiaa. Olo aluksella onkin kuin yksityisellä jahdilla.

Ystävällinen miehistö huolehtii korkealuokkaisesta palvelusta. Kaikilla kolmella aluksella on tiikkiset ulkokannet, uima-allas, rento tunnelma, mukava Tropical Bar ja pianobaari. Laivat ovat riittävän isoja tarjotakseen korkeatasoiset majoitus- ja ateriapalvelut. Kahteen pienempään laivaan, Star Flyeriin ja Star Clipperiin, mahtuu molempiin 170 risteilyvierasta ja 74 hengen miehistö. Royal Clipperissa on tilaa 227 matkustajalle, joita palvelee 106 hengen miehistö.

 

United Spirit Nordic on riippumaton matkailualan myynti-, markkinointi- ja PR-yritys. Pääkonttorimme sijaitsee Kööpenhaminassa, Tanskassa. Palvelumme kattavat Skandinavian ja Suomen sekä Baltian maat.

Innovatiivisuus, toiminnallisuus, tavoitteellisuus ja johdonmukaisuus kuvaavat United Spirit Nordicin toimintaa, kuten myös käytännönläheisyys ja ystävällisyys. Sekä meidän että yhteistyökumppaneidemme tavoitteena on pitkän tähtäimen menestys. Olemme pieni tiimi, mutta laajan kokemuksemme avulla toteutamme menestyksekkäitä kampanjoita ammattitaitoisesti. Tarjoamme luotettavuutta, työmoraalia, jatkuvuutta ja motivaatiota. www.unitedspiritnordic.com


About United Spirit Nordic

United Spirit Nordic on riippumaton matkailualan myynti-, markkinointi- ja PR-yritys. Pääkonttorimme sijaitsee Kööpenhaminassa, Tanskassa. Palvelumme kattavat Skandinavian ja Suomen sekä Baltian maat. Innovatiivisuus, toiminnallisuus, tavoitteellisuus ja johdonmukaisuus kuvaavat United Spirit Nordicin toimintaa, kuten myös käytännönläheisyys ja ystävällisyys. Sekä meidän että yhteistyökumppaneidemme tavoitteena on pitkän tähtäimen menestys. Olemme pieni tiimi, mutta laajan kokemuksemme avulla toteutamme menestyksekkäitä kampanjoita ammattitaitoisesti. Tarjoamme luotettavuutta, työmoraalia, jatkuvuutta ja motivaatiota.