2016-10-11 09:00Press release

Adventure Travel Trade kokoontuu Jordaniassa

null

Jordania toimii isäntänä, kun Adventure Travel Trade Association kokoontuu alueen ensimmäiseen seikkailumatkailukonferenssiin keväällä 2017. Yhdistyksen tarkoituksena on olla jäsentensä tukena kestävien seikkailumatkailumarkkinoiden kehittämisessä; ihmiset, ympäristö ja taloudellinen kannattavuus huomioon ottaen.

Jordan Tourism Board iloitsee siitä, että Adventure Travel Trade Association on valinnut Jordanian isännäksi alueelliselle AdventureNEXT Near East (ANNE) -konferenssilleen keväällä 2017. Tapahtuman tarkoituksena on luoda verkostoitumismahdollisuuksia matkakohteita edustaville tahoille, matkanjärjestäjille, matkatoimistoille, majoitus- ja muiden palveluiden tarjoajille sekä medialle maailmanlaajuisesti.

Ensimmäistä kertaa alueella

ANNE on ensimmäinen konferenssi laatuaan Lähi-idässä, jossa matkailun ja seikkailujen historia on tuhansia vuosia vanha. Jordania on erityisen sopiva konferenssin isäntämaaksi, koska sen luonto ja yhteiskuntarakenne ovat monitahoiset ja koska sieltä löytyy sekä historiaa että nykyaikaa.

Seikkailujen maa

ANNE-konferenssin pääaiheena ovat seikkailulliset elämys- ja luontomatkat. Sinne tulevat verkostoitumaan kirjoittajat, bloggaajat, valokuvaajat sekä toimittajat, jotka puolestaan jakavat uusimmat seikkailumatkailutrendit eteenpäin lukijoilleen ympäri maailman. Seikkailumatkailu on nouseva matkailutrendi sekä Jordaniassa että muualla maailmassa. Jordaniassa on viimeisen vuoden aikana kehitetty upea seikkailumatkailutuote ’Jordan Trail’, joka pyrkii maailman parhaiden kävelyreittien joukkoon. ANNE-konferenssi ajoittuu reitin valmistumisen kanssa samoihin aikoihin. Jordan Trail on 650 km pitkä reitti, jonka varrella on 52 paikallista kylää. Nähtävyyksien ohella reitin varrella voi tukea maaseudun ja paikallisten kylien kestävää kehitystä.

Lina Annab, Jordanian matkailu- ja muinaismuistoministeri sekä Jordanian turistitoimiston (JTB) johtaja, selittää: ”Meille on suuri ilo ja kunnia isännöidä tätä merkittävää tapahtumaa Jordaniassa, jossa meillä on hyvin paljon seikkailumahdollisuuksia”.

Jordanian turistitoimisto eli Jordan Tourism Board (JTB)

JTB perustettiin 1998 riippumattomana, julkisen ja yksityisen sektorin yhteistyötahona, jonka tehtävänä on markkinoida Jordaniaa ja tuoda sitä esille kiinnostavana matkailukohteena kansainvälisillä markkinoilla. Strategiana on näyttää oikeanlainen kuva Jordaniasta kulttuuri-, luonto- ja uskonnollisena kohteena, sekä seikkailu-, hyvinvointi- ja MICE-matkojen kohteena.

Adventure Travel Trade Association (ATTA)

Adventure Travel Trade Association (ATTA) -yhdistyksellä on yli 1000 jäsentä ympäri maailmaa. Sen jäsenet voivat 1) saada tukea ja hyödyntää kestävien seikkailumatkailumarkkinoiden luomista kohdistaen huomionsa ihmisiin, ympäristöön ja kannattavuuteen, 2) verkostoitua kohteiden, matkanjärjestäjien, matkatoimistojen, majoitus- ja muiden palvelun tarjoajien sekä median kanssa, 3) saada pääsyn maailmanlaajuisiin ja alueellisiin alan uutisiin, tutkimustuloksiin, tapahtumiin sekä koulutukseen sekä levittää tietoa niistä.

Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä United Spirit Nordiciin osoitteessa: pr@unitedspiritnordic.com 

United Spirit Nordic on pohjoismainen GSA-toimisto, jonka asiakkaina ovat Trinidad & Tobago Tourism, Jordan Tourism,Star Clippers, DMC Destination Asia, DMC Bhutan Journeys, Park Hyatt Maldives Hadahaa, Park Hyatt Siem Reap ja Hyatt Regency Phuket.


About United Spirit Nordic

United Spirit Nordic on riippumaton matkailualan myynti-, markkinointi- ja PR-yritys. Pääkonttorimme sijaitsee Kööpenhaminassa, Tanskassa. Palvelumme kattavat Skandinavian ja Suomen sekä Baltian maat. Innovatiivisuus, toiminnallisuus, tavoitteellisuus ja johdonmukaisuus kuvaavat United Spirit Nordicin toimintaa, kuten myös käytännönläheisyys ja ystävällisyys. Sekä meidän että yhteistyökumppaneidemme tavoitteena on pitkän tähtäimen menestys. Olemme pieni tiimi, mutta laajan kokemuksemme avulla toteutamme menestyksekkäitä kampanjoita ammattitaitoisesti. Tarjoamme luotettavuutta, työmoraalia, jatkuvuutta ja motivaatiota.