2018-01-16 14:49Press release

90 matkatoimiston edustajaa lähtee opintomatkalla Etelä-Afrikkaan

null

South African Tourism panostaa aktiivisesti Pohjoismaiden markkinoihin.

"Jotta voimme näyttää, mitä Etelä-Afrikka tarjoaa, järjestämme kattavan, neljästä matkareitistä koostuvan opintomatkan. Osallistujat saavat tavata Pohjoismaiden toiveisiin sovitettuja paikallisia matkailualan toimijoita. South African Tourism tekee yhteistyötä South African Airwaysin ja Destination Marketing Companiesin (DMCs) kanssa. Täydentävää ohjelmaa ja kutsuja valmistellaan, kuvaa innolla South African Tourismin Pohjoismaiden markkinointi- ja myynninedistämispäällikkö Abby Swartz.

Hän osallistui Pohjoismaiden roadshow’hun lokakuun lopulla ja kohtasi suurta mielenkiintoa median ja matkailualan osalta. Yhteistä kaikille maille oli tarve oppia lisää Etelä-Afrikasta. Hän suhtautui tähän tarpeeseen vakavasti, koska matkailu Pohjoismaista on tärkeää.

Pohjoismaat, eli Norja, Ruotsi, Tanska ja Suomi, ovat yhä tärkeämpiä Etelä-Afrikan matkailulle. Yli 60 000 pohjoismaalaista vieraili Etelä-Afrikassa tämän vuoden tammi-heinäkuussa. Tämä auttaa South African Tourismia saavuttamaan strategisen tavoitteensa "5 in 5" eli houkutella maahan viisi miljoonaa matkailijaa seuraavien viiden vuoden aikana.

"Organisaatiomme on käyttänyt paljon aikaa viimeisen vuoden aikana strategiansa tarkasteluun. Olemme toteuttaneet perusteellisia analyysejä ja tutkimuksia luodaksemme kehykset markkinoinnille ja investoinneille. Panostimme strategiseen varaukseen, jonka avulla lisärahoitusta voidaan myöntää kuluttajamarkkinoille ja matkailualalle Etelä-Afrikan esittelemiseksi ja myymiseksi maailmanluokan matkailukohteena", sanoo South African Tourismin operatiivinen johtaja Sthembiso Dlamini.

South African Tourismin Pohjoismaita koskeva strategia perustuu pääasiassa älykkäisiin ja tuloshakuisiin kumppanuuksiin Etelä-Afrikan ja Pohjoismaiden matkailualan toimijoiden kesken. Tämä päätavoite toistuu kaikissa vuosille 2017 ja 2018 suunnitelluissa aktiviteeteissa.

Ensimmäinen projekti käynnistyi 23.10.2017, jolloin South African Tourism esitteli 20 eteläafrikkalaista toimijaa Pohjoismaiden roadshow’ssa. Kiertue alkoi Kööpenhaminasta ja jatkoi sieltä Osloon, Tukholmaan ja Helsinkiin, jossa se päättyi 26.10.2017.

Etelä-Afrikka sai hyvän vastaanoton kaikissa kaupungeissa, ja monia osallistujia saapui kiertueelle tutustuakseen toimijoihin. Kööpenhaminassa mukana oli yli 40 matkatoimistoa, Oslossa ja Helsingissä 20 ja Tukholmassa 32.

"Etelä-Afrikalla on paljon tarjottavaa modernille matkailijalle, ja South African Tourism haluaa jakaa mahdollisimman paljon työkaluja auttaakseen matkatoimistoja myymään Etelä-Afrikkaa tehokkaasti", kertoo Abby Swartz. Hän on erittäin tyytyväinen mahdollisuuteen työskennellä entistä tiiviimmin Pohjoismaiden lehdistön ja matkailualan kanssa.

Joitakin lukuja:

Pohjoismaisten matkailijoiden määrä Etelä-Afrikassa tammi-elokuussa 2017

  • Tanska – 18 450 – 6,6 % enemmän kuin vastaavana ajanjaksona viime vuonna.
  • Suomi – 5 776 – 8 % enemmän kuin vastaavana ajanjaksona viime vuonna.
  • Norja – 12 123 – yhtä paljon kuin vastaavana ajanjaksona viime vuonna.
  • Ruotsi – 27 094 – 15,1 % enemmän kuin vastaavana ajanjaksona viime vuonna.

United Spirit Nordic on pohjoismainen GSA-toimisto.


About United Spirit Nordic

United Spirit Nordic on riippumaton matkailualan myynti-, markkinointi- ja PR-yritys. Pääkonttorimme sijaitsee Kööpenhaminassa, Tanskassa. Palvelumme kattavat Skandinavian ja Suomen sekä Baltian maat. Innovatiivisuus, toiminnallisuus, tavoitteellisuus ja johdonmukaisuus kuvaavat United Spirit Nordicin toimintaa, kuten myös käytännönläheisyys ja ystävällisyys. Sekä meidän että yhteistyökumppaneidemme tavoitteena on pitkän tähtäimen menestys. Olemme pieni tiimi, mutta laajan kokemuksemme avulla toteutamme menestyksekkäitä kampanjoita ammattitaitoisesti. Tarjoamme luotettavuutta, työmoraalia, jatkuvuutta ja motivaatiota.