2015-03-27 09:22News

Kutsu lehdistömatkalle Jordaniaan toukokuussa 2015

null

Jordan Tourism Board (JTB) on iloinen voidessaan kutsua journalisteja Suomen suurimmista medioista viisipäiväisellä lehdistömatkalle Jordaniaan toukokuussa 2015.

Lehdistömatka järjestetään 18.-22. toukokuuta 2015 (huom. alku- ja loppupäivä voivat joustaa vuorokauden verran riippuen saatavilla olevista lentolipuista) ja matkalle kutsutaan 7-9 journalistia sekä vastaavia toimijoita.

Matkalla tutustutaan Jordanian tärkeimpiin kohteisiin ja nähtävyyksiin, kuten pääkaupunki Amman, historiallinen Jerash, Kuollut meri, kiehtova Petra ja autiomaalaakso Wadi Rum. Mahdollisuus pidentää matkaa 1-2 päivällä omin päin. Yksityiskohtainen matkaohjelma saatavilla ennen matkaa.

Osallistuminen lehdistömatkaan vaatii vähintään yhden etukäteen vahvistetun, julkaistavan artikkelin suurehkoon mediaan.

Ilmoittaudu sähköpostitse osoitteeseen pr@unitedspiritnordic.com viimeistään 13.4. mikäli haluat osallistua.

Jordan Tourism Board varaa itselleen oikeuden valikoida 7-9 osallistujaa vastaanotetuista ilmoittautumisista omien kriteereidensä mukaan. 


About United Spirit Nordic

United Spirit Nordic on riippumaton matkailualan myynti-, markkinointi- ja PR-yritys. Pääkonttorimme sijaitsee Kööpenhaminassa, Tanskassa. Palvelumme kattavat Skandinavian ja Suomen sekä Baltian maat. Innovatiivisuus, toiminnallisuus, tavoitteellisuus ja johdonmukaisuus kuvaavat United Spirit Nordicin toimintaa, kuten myös käytännönläheisyys ja ystävällisyys. Sekä meidän että yhteistyökumppaneidemme tavoitteena on pitkän tähtäimen menestys. Olemme pieni tiimi, mutta laajan kokemuksemme avulla toteutamme menestyksekkäitä kampanjoita ammattitaitoisesti. Tarjoamme luotettavuutta, työmoraalia, jatkuvuutta ja motivaatiota.