2019-05-14 09:58Pressmeddelande

Yoga, vågornas sus och Österns pärlor

Behärskar Du "duvan", "krigaren" och "hunden" till perfektion på land? Nu är det dags att utmana Dig själv med ett mer rörligt underlag - havsvågorna. Hitta Din inre balans till sjöss på en yogaseglats med Star Clippers.

Yoga är populärt, hälsosamt och ett av de bästa sätten att finna inre frid genom meditation. Och nu är det dags att öppna sinnet. Star Clippers erbjuder yoga på ett helt nytt sätt. Följ med på en yogaseglats till Bali eller Thailand och kliv upp ett steg på "yogi"-skalan.

null

Yogainstruktörerna erbjuder tidiga morgonlektioner på däck där Du kan välkomna solen i sällskap med vågornas lätta rörelser.

Yoga till sjöss är en inbjudan att ta steget vidare och utmana Dig själv. Hitta den inre balansen och känna hur kroppen tackar Dig. Yoga-upplevelsen sker i den vackra miljön på Star Clippers solteakdäck med Bali och Thailands vackra siluetter i bakgrunden.

Upptäck Bali och Thailand

Efter yoga på däck, går Du i land för nya upplevelser på Bali och i Thailand. En yogaseglats med Star Clippers bjuder på både och.

Star Clipper seglar hela vägen till kusten vid Lovina Beach, där de stora kryssningsfartygen inte kommer in. Bali välkomnar besökarna med storheter som Ulun Danu-templet och naturfenomen som vattenfallet Sendang Gile vid foten av Rinjani-berget.

Yogaresorna till Thailand går antingen från Singapore till Phuket eller på en rundresa från Phuket till Phuket. Berika sinnet med drömmarnas stad, Malacka och Singapore, metropolen som aldrig gör någon besviken. Eller besök fascinerande buddhistiska tempel och omfamna Din karma.

Nybörjare på yoga?

Du behöver inte vara en yoga-expert på något sätt för att delta i Star Clippers yogaseglatser. Övningarna är anpassade till deltagarnas nivå och takt, och instruktörerna vägleder och guidar Dig hela vägen.

Du kan lugnt bjuda in Din flickvän, svärmor, syster eller partner på en yogakryssning där meditation, utmaningar och oförglömliga reseupplevelser förenas.

31 juli 2019, 10 nätters kryssning med Star Clipper till Bali med yogainstruktör Selwa Tazi, från € 2 535 per person i delad dubbelhytt.

31 augusti 2019, 7 nätters kryssning med Star Clipper till Bali med yogainstruktör Rebecca Cusimano, från € 1 774 per person i delad dubbelhytt. 

26 oktober 2019, 7 nätters kryssning med Star Clipper från Singapore till Phuket med yogainstruktör Rebecca Cusimano, från € 1 775 per person i delad dubbelhytt.

2 november 2019, 7 nätters kryssning med Star Clipper Phuket-Phuket med yogainstruktör Liliana Skinner, från € 1 775 per person i delad dubbelhytt.

Yogaseglatser erbjuds också i Medelhavet. Läs mer om temakryssningar  

Alla priser är exklusive hamnavgifter och flyg till och från kryssningen.

För bokning kontakta er resebyrå eller Star Clippers på info.monaco@starclippers.com, tel. +377  97978400www.starclippers.com

Om Star Clippers

Star Clippers driver tre av världens största segelfartyg och har ytterligare ett under byggnad. Fartygen kan ligga för ankar i mindre bukter och besöker ofta hamnar där de större kryssningsfartygen inte kan lägga till och erbjuder gästerna bekvämligheter och en atmosfär som på en privat yacht.

Hög service tillhandahålls av en uppmärksam besättning och alla tre fartygen har rymliga teakdäck, pooler, en informell restaurang, en välkomnade Tropical Bar på däck och en gemytlig Piano Bar. Fartygen är tillräckligt stora för att erbjuda ett förstklassigt boende och utmärkt mat.

De två mindre fartygen, Star Flyer och Star Clipper, tar vardera 170 gäster och har en besättning på 74, medan Royal Clipper tar 227 passagerare och har en besättning på 106.

 Om United Spirit Nordic

Som ett representationskontor är vårt mål att inspirera människor att resa. Genom PR, försäljningsaktiviteter och marknadsföring hjälper vi globala varumärken inom t.ex. turism, hotell, livsstil och luftfart att uppnå sina mål. Genom proaktiva tillvägagångssätt, baserat på år av praktisk erfarenhet, lyfter vi fram kundernas fördelar, stärker deras rykte och förbättrar deras försäljning. Den nordiska resebranschen är vår specialitet. Vi skapar förbindelser mellan våra kunder och den nordiska resebranschen, resemedier och influencer. Vårt huvudkontor finns i Köpenhamn, Norden är vårt hem och Världen är vår lekplats.