2017-06-07 10:00Pressmeddelande

Upplevelser för livet med Star Clippers långa kryssningar

null

Att uppleva naturens krafter på ett segelfartyg är en unik upplevelse, vinden som drivkraft har en hypnotisk positiv effekt. Man använder samma kraft som Columbus, James Cook, Vitus Bering och de andra stora upptäcktsresarna. Man upplever resan i ett tempo som gör att sinnet följer med och dofter, ljud och visuella intryck – de kommer att finnas i minnet för evigt.

Därför är Star Clippers längre resor något speciellt, våra fartyg är bland de största segelfartygen i världen men inte större än att det är en fridfull och harmonisk stämning ombord. Stämningen på de längre kryssningarna är unik, det är fantastiska upplevelser på vattnet och på land och lugn och ro att njuta av dem. Kulinariskt artisteri på hög nivå skapar en ram av positiva och sociala upplevelser och man får tid till att lära sig allmänt sjömanskap om man har lust. Och inte minst njuta livet tillsammans med ens medpassagerare och andra gäster ombord. Servicenivån är självklart hög och med en personlig touch som gör att man känner sig som hemma. Det kommer ofta gäster ombord som underhåller och berättar om den lokala kulturen.


Karibiens pärlor på 14 dagar

Karibien är kanske världens mest populära kryssningsdestination. Och det på goda grunder. Den ena visuella upplevelsen avlöser den andra. Ett ytterst behagligt klimat och en likaledes avslappnad atmosfär vid besök i städer. Det är Karibiens pärlor med en avstickare till Sydamerika man upplever på 14 dagar på ett femmastat fartyg som 2001 blev officiellt utnämnt till världens största segelfartyg.

ABC Aruba, Bonaire och Curacao – Royal Clipper 14 nätter 24 mars 2018 priser från EUR 3680 per person i del av dubbelhytt


Upplev orörda Kuba innan det er för sent

Det är en perfekt tidpunkt att uppleva Kuba, den urspungliga charmen i Havanna och orörda pärlor som Cayo Rico där det är fler exotiska djur än turister. Det kommer knappast vara länge tills detta ändrar sig. Man gör också en avstickare till Grand Cayman där skatt är ett främmande ord och där shopping är nationalsporten då ön är ett tullfritt område.

Kuba - Star Flyer, 10 och 11 nätter 6 januari och 17 januari 2018 priser från EUR 2680 och EUR 2435 per person i del av dubbelhytt


Världshistorien på under två veckor

Medelhavet är nog det mest mytologiska farvattnet i världen och påminner om världshistorien, grekiska gudar, Romarriket, andra världskriget och mycket mer. Samtidigt bjuder Medelhavet på de bästa kulinariska upplevelserna i Europa. Turen går från Rom till Venedig där man upplever det bästa av Italien och den otroligt vackra kroatiska skärgården.

Västra Medelhavet 11 nätter 29 juli 2017 priser från EUR 3110 per person i del av dubbelhytt

Indonesiens stora upplevelser

På denna 14 nätters kryssning upplever man ett pärlband av naturliga vidunder, hektiska städer och fridfulla scenerier, alltsammans medan man kan njuta på den fridfulla oasen, segelfartyget Star Clipper. Man kan göra utflykter till några av världens mest spännande arkeologiska fynd och tempel och ett besök på Mount Bromo. Utsikten därifrån räknas bland världens vackraste. Man upplever Singapore och Jakarta, två av de mest dynamiska storstäderna i Asien, vackra stränder, vidunderliga Bali och Javas mest imponerande tempel Borobodur. Det ligger bland risodlingar och dyrkas som för 100 år sedan. Det är inte mindre än en upplevelse för livet.


Bali till Singapore med Star Clipper 14 nätter 14 oktober 2017 priser från EUR 3410 per person i del av dubbelhytt

Hamnavgifter och flyg ingår inte i priserna.

Om Star Clippers

Star Clippers har idag tre av världens största segelfartyg. Snart kommer ett fjärde, Flying Clipper, med leverans under 2018. Det kommer att bli världens största segelfartyg. Alla fartygen kan angöra små hamnar där inte stora kryssningsfartyg kan lägga till och erbjuda gästerna upplevelsen att vara på en privat yacht.

Alla tre fartygen har teakdäck, swimmingpooler, informell stämning, festlig Tropical Bar samt pianobar och är dessutom stora nog att erbjuda förstaklass boende och måltider – allt med högsta servicegrad av en uppmärksam personal.

De två mindre fartygen, Star Flyer och Star Clipper, tar 170 gäster med en besättning på 74 medan Royal Clipper tar 227 gäster med en besättning på 106.

United Spirit Nordic är ett självständigt företag inom resebranschen som är specialiserade på försäljning, marknadsföring och PR. Huvudkontoret ligger i Köpenhamn, och vi erbjuder tjänster inom Skandinavien, Finland och Baltikum. Våra kunder är idag; Trinidad & Tobago Tourism, Jordan Tourism Board, Star Clippers, DMC Destination Asia, DMC Bhutan Journeys, Park Hyatt Maldives Hadahaa, Park Hyatt Siem Reap och Hyatt Regency Phuket.


Om United Spirit Nordic

United Spirit Nordic är ett självständigt företag inom resebranschen som är specialiserade på försäljning, marknadsföring och PR. Huvudkontoret ligger i Köpenhamn, och vi erbjuder tjänster inom Skandinavien, Finland och Baltikum. Innovativa, pragmatiska, resultatorienterade, konsekventa Vi bemöter marknaden på ett praktiskt och vänligt sätt. Vi jobbar med partners som ser långsiktiga succéer som ett mål. Med andra ord, så är vi ett litet team med stor erfarenhet av att genomföra slagkraftiga kampanjer på ett proffesionellt sätt. Vi garanterar integritet, pålitlighet, kontinuitet och motivation.


Kontaktpersoner

Christine Engen
CEO & Creative Director
Christine Engen