2015-12-08 12:57Pressmeddelande

Upplev 30 av Jordaniens historiska underverk på Google Maps

null

Nu är det möjligt för alla att utforska platser som den antika staden Petra, medeltidsslottet i Ajloun och den romerska amfiteatern Amman. Det utan att få ont i benen eller sand mellan tårna.

Google Maps har sedan 23 november 2015 gjort det möjligt att uppleva 30 av Jordaniens historiska underverk. Förhoppningsvis kommer det att inspirera resenärer till ett besök i den vackra och vänliga Mellanöstern.

För den som vill är det möjligt att höra Jordaniens drottning Rania berätta i detalj om de olika platserna på Google Street View.

"Hennes Majestät Drottning Rania har alltid spelat en viktig roll för turismen i Jordanien, och hon representerar helt den gästvänliga jordanska kulturen. Detta är ett perfekt exempel på hur vår drottning fortsätter att - på eget initiativ – stödja turismsektorn ", säger Abed AlRazzakArabiat, direktör för JTB.

På Youtube är det möjligt att åka på en kort videotur genom den antika staden Petra. Även där berättar drottning Rania om särskilda platser.https://www.youtube.com/watch?v=yXdYec1Z8PQ&hl=ar&cc_lang_pref=ar& cc = 1

Förutom det rika kulturarvet finner du i Jordanien välsmakande mat, ett brett utbud av spabehandlingar, och spektakulära naturupplevelser i både berg och öken.

Starta den virtuella rundturen på http://www.google.com/maps/streetview/#jordan-highlights 

United Spirit Nordic är ett självständigt företag inom resebranschen som är specialiserade på försäljning, marknadsföring och PR. Huvudkontoret ligger i Köpenhamn, och vi erbjuder tjänster inom Skandinavien, Finland och Baltikum. Våra kunder är idag; Trinidad & Tobago Tourism, Jordan Tourism Board och Star Clippers.


Om United Spirit Nordic

United Spirit Nordic är ett självständigt företag inom resebranschen som är specialiserade på försäljning, marknadsföring och PR. Huvudkontoret ligger i Köpenhamn, och vi erbjuder tjänster inom Skandinavien, Finland och Baltikum. Innovativa, pragmatiska, resultatorienterade, konsekventa Vi bemöter marknaden på ett praktiskt och vänligt sätt. Vi jobbar med partners som ser långsiktiga succéer som ett mål. Med andra ord, så är vi ett litet team med stor erfarenhet av att genomföra slagkraftiga kampanjer på ett proffesionellt sätt. Vi garanterar integritet, pålitlighet, kontinuitet och motivation.


Kontaktpersoner

Christine Engen
CEO & Creative Director
Christine Engen