2019-10-11 10:00Pressmeddelande

UNITED SPIRIT NORDICS BLIR EN DEL AV ETT STORT, INTERNATIONELLT NÄTVERK

Sissy DeMaria Koehne - President & WWPR Founder
Sissy DeMaria Koehne - President & WWPR Founder

Globalt PR-nätverk expanderar i Europa

 

PR-byrån United Spirit Norid har blivit medlem i WorldWise PR Affiliates och ingår ny i ett globalt nätverk av fristående PR-byråer, med specialitet inom olika branscher och inom olika kulturer.

 

WorldWise PR Affiliates är ett globalt nätverk av PR-byråer inom bland annat turism, fastigheter, design, mode, konst och kultur och mycket annat.

 

Tillskottet United Spirit Nordic innebär att WorldWise PR Affiliates nätverk nu spänner över 22 länder över hela världen, däribland Argentina, Brasilien, Colombia, Danmark, Finland, Frankrike, Förenade Arabemiraten, Hongkong, Island, Italien, Kanada, Kina, Mexiko, Norge, Portugal, Ryssland, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tyskland och USA. Under 2020 väntas det globala nätverket att omfatta även Australien, Japan och Sydafrika.

 

United Spirit Nordic är en av de ledande PR-byråerna i Norden med flera decenniers erfarenhet inom resebranschen. De hjälper internationella företag inom bland annat flyg och besöksnäringen. Genom färdigheter inom försäljning, marknadsföring och PR samt språkkunskaper (norska, svenska, danska och engelska) kan United Spirit Nordic effektivt kommunicera med de olika marknaderna i de nordiska länderna. Det överordnade målet är att få upp besökssiffror, vistelselängd och utlägg per person.

 

United Spirit Nordic har ett etablerat nätverk inom den nordiska resebranschen och har möjlighet att utforska och använda sig av olika sätt att marknadsföra sina klienter på den nordiska marknaden. Byrån har resurser inom försäljning, marknadsföring och PR att utveckla kreativa, effektiva och integrerade kampanjer som levererar hållbara resultat till kunderna.

 

United Spirit Nordic är specialister på att utveckla ömsesidiga relationer och partnerskap mellan olika varumärken, vilket är själva nyckeln till framgång när det gäller att öka besökssiffror och försäljning. Verktygslådan hos denna byrå omfattar goda relationer med turoperatörer och flygbolag, deltagande i branschmässor, roadshows, pressresor, presskonferenser, studieresor, utbildning av resebyråpersonal samt CRM.

Byrån har även erfarenhet av att anordna annonskampanjer med hjälp av både intern kompetens och innovativa annonspartners, vilket ger byrån möjlighet att uppnå optimalt reklamutbyte genom såväl traditionella medier (tv, tidningar och digitala kanaler) som genom social media management, kampanjer på sociala medier, paid/earned content management, analyser och bloggar på den nordiska marknaden.

”Vi är glada över att få välkomna United Spirit Nordic till vårt nätverk”, säger Sissy DeMaria Koehne, en av grundarna till WorldWise PR Affiliates. ”United Spirit Nordic stärker vår närvaro i Europa och kommer utan tvekan bli en viktig länk för våra andra medlemmar, som söker starka PR-partners som kan hjälpa deras kunder att nå ut i Norden.”

Chrisitne Engen, vd, creative director och grundare till United Spirit Nordic, började själv engagera sig i PR som ett resultat av sitt stora intresse för interkulturell kommunikation och hur sociala medier kan användas för att främja detta. Hon har en examen i samhällsvetenskap från Universitet i Oslo, med specialisering på socialantropologi, juridik och statistik. Hon är en pragmatiker, en skarp kommunikatör och en strategisk planerare.

”Genom att bli en del av WorldWise PR Affiliates får vi möjlighet att bredda vårt nätverk, dela våra erfarenheter i olika länder och skapa en samhörighetskänsla med PR som vår gemensamma expertis. Vi är övertygade om att vi är starkare tillsammans, och att detta nya medlemskap kommer fler dörrar att öppnas åt bägge håll.”

Christine Engen, vd och creative director, United Spirit Nordic

Engen har 30 års erfarenhet av PR och kommunikation inom resebranschen. Genom sin karriär har hon representerat många destination, som Trinidad och Tobago, Tahiti, Jordanien, Sydafrika och Ras al-Khaimah liksom rederier som Star Clippers. Hon är en sann skandinav och är i tillägg till engelska också flytande i både norska, svenska och danska, och även en nyfiken globetrotter.

Om WorldWise PR Affiliates

WorldWise PR Affiliates har sitt huvudkontor i New York och grundades 2014 av Sissy DeMaria. 

KONTAKT:

Sissy DeMaria Koehne

Kreps DeMaria

sdemaria@krepspr.com

+1 305 663 3543


Om United Spirit Nordic

Som ett representationskontor är vårt mål att inspirera människor att resa. Genom PR, försäljningsaktiviteter och marknadsföring hjälper vi globala varumärken inom t.ex. turism, hotell, livsstil och luftfart att uppnå sina mål. Genom proaktiva tillvägagångssätt, baserat på år av praktisk erfarenhet, lyfter vi fram kundernas fördelar, stärker deras rykte och förbättrar deras försäljning. Den nordiska resebranschen är vår specialitet. Vi skapar förbindelser mellan våra kunder och den nordiska resebranschen, resemedier och influencer. Vårt huvudkontor finns i Köpenhamn, Norden är vårt hem och Världen är vår lekplats.

Kontaktpersoner

Christine Engen
CEO & Creative Director
Christine Engen