2019-02-04 11:00Pressmeddelande

United Spirit Nordic välkomnar ny kollega

null

United Spirit Nordic välkomnar en ny kollega för att hantera byråns växande försäljningsverksamhet och öka MICE-samarbeten.

Nya kunder som Tuscany Again och Grand Park Kodhipparu, Maldives, utöver flera andra projekt, har under 2018 givit extra tillväxt till det Köpenhamnsbaserade representationskontoret. United Spirit Nordic hämtar därför nya krafter till kontoret för att hålla tillväxten igång och samtidigt skärpa sitt fokus på MICE-aktiviteter.

United Spirit Nordic skapar en ny funktion, där Jonas Sehested kliver in som försäljnings- och marknadschef. Med sin kompetens har han alla förutsättningar för att driva byråns försäljningsverksamhet i Norden samt ta tag i fördjupade samarbeten inom MICE i framtiden.

Jonas Sehested har arbetat som projektledare med fokus bland annat på nya affärer, nu senast på Kuoni Destination Management. Han började på United Spirit Nordic den 1 februari och bidrar därmed med ny energi till byrån.

Christine Engen, VD och Creative Director, säger om Jonas:

"Jonas har en smittsam energi, och redan vid vårt första möte anade jag hans motivation för branschen. Med sin kreativitet och höga ambitioner är jag övertygad om att Jonas är en bra match för oss. Det är ett stort plus att Jonas, förutom engelska, behärskar både danska, svenska och norska, så att han är fullt rustad att bearbeta hela Norden."

Jonas har en solid bakgrund i resebranschen och erfarenhet av t.ex. försäljning, kundvård, evenemang, marknadsföring och PR. Han är utbildad i International Marketing & Management på Copenhagen Business School (CBS) med fokus på turism och ekonomi.

Med Jonas Sehested som den nyaste medlemmen i laget, har United Spirit Nordic en ny vision som öppnar för spännande projekt i framtiden. Och tillväxten slutar inte här. Snart kan det nordiska representantkontoret avslöja fler goda nyheter...

Om United Spirit Nordic

Som ett representationskontor är vårt mål att inspirera människor att resa. Genom PR, försäljningsaktiviteter och marknadsföring hjälper vi globala varumärken inom t.ex. turism, hotell, livsstil och luftfart att uppnå sina mål. Genom proaktiva tillvägagångssätt, baserat på år av praktisk erfarenhet, lyfter vi fram kundernas fördelar, stärker deras rykte och förbättrar deras försäljning.

Den nordiska resebranschen är vår specialitet. Vi skapar förbindelser mellan våra kunder och den nordiska resebranschen, resemedier och influenser. Vårt huvudkontor finns i Köpenhamn, Norden är vårt hem och Världen är vår lekplats.

#unitedspiritnordic #inspiretraveling

United Spirit Nordic är ett självständigt företag inom resebranschen som är specialiserade på försäljning, marknadsföring och PR. Huvudkontoret ligger i Köpenhamn, och vi erbjuder tjänster inom Skandinavien, Finland och Baltikum.


Om United Spirit Nordic

United Spirit Nordic är ett självständigt företag inom resebranschen som är specialiserade på försäljning, marknadsföring och PR. Huvudkontoret ligger i Köpenhamn, och vi erbjuder tjänster inom Skandinavien, Finland och Baltikum. Innovativa, pragmatiska, resultatorienterade, konsekventa Vi bemöter marknaden på ett praktiskt och vänligt sätt. Vi jobbar med partners som ser långsiktiga succéer som ett mål. Med andra ord, så är vi ett litet team med stor erfarenhet av att genomföra slagkraftiga kampanjer på ett proffesionellt sätt. Vi garanterar integritet, pålitlighet, kontinuitet och motivation.

Kontaktpersoner

Christine Engen
CEO & Creative Director
Christine Engen
Eva Hjarup Thomsen
PR and Communications Manager
Eva Hjarup Thomsen