2015-03-20 09:18Pressmeddelande

United Spirit Nordic påbörjar ett samarbete med Bhutan Journeys

null

Bhutan är med all rätt ett land som besitter många smeknamn, "Åskans rike" och "Landet för glädje och ekologi" för att bara nämna några. Bhutan ligger mellan Kina och Indien och erbjuder ett magnifikt natur- och bergslandskap, en fascinerande historia, mystik, andlighet och stolta traditioner. Bhutan är också världens yngsta demokrati, då landet först år 2008 upplevde sina första fria val.

Bhutan Journeys erbjuder resor med fokus på kultur, natur, vandring och festivaler. Företaget grundades 2006 och är specialiserat på temabaserade paketresor och turer med professionella guider för både grupper och enskilda resenärer. Upplev t.ex. templen i Bumthangdalen, fågelskådning i Dochula passet eller maskerade dansföreställningar på den nya Jakarfestivalen på en av Bhutan Journeys många olika turer som varar 7 till 15 nätter. Det är också möjligt att boka endagsvandringar med olika teman.

Antalet resenärer från Europa till Bhutan är generellt på uppgång, och i samarbete med United Spirit Nordic får Bhutan Journeys en stark partner på den nordiska marknaden. "Vi är stolta att kunna hälsa Bhutan Journeys välkommen till United Spirit Nordic, och vi ser fram emot att presentera skandinaviska resenärer för en mycket speciell destination och en mängd unika reseprodukter", säger direktör för United Spirit Nordic, Christine Engen.

Bhutan har utsett 2015 som ett officiellt "besök-Bhutan-år" på grund av Hans Majestät Jigme Singye Wangchucks 60-års födelsedag.

United Spirit Nordic är ett självständigt företag inom resebranschen som är specialiserade på försäljning, marknadsföring och PR. Huvudkontoret ligger i Köpenhamn, och vi erbjuder tjänster inom Skandinavien, Finland och Baltikum. Våra kunder är idag; Trinidad & Tobago Tourism, Jordan Tourism Board och Star Clippers.


Om United Spirit Nordic

United Spirit Nordic är ett självständigt företag inom resebranschen som är specialiserade på försäljning, marknadsföring och PR. Huvudkontoret ligger i Köpenhamn, och vi erbjuder tjänster inom Skandinavien, Finland och Baltikum. Innovativa, pragmatiska, resultatorienterade, konsekventa Vi bemöter marknaden på ett praktiskt och vänligt sätt. Vi jobbar med partners som ser långsiktiga succéer som ett mål. Med andra ord, så är vi ett litet team med stor erfarenhet av att genomföra slagkraftiga kampanjer på ett proffesionellt sätt. Vi garanterar integritet, pålitlighet, kontinuitet och motivation.


Kontaktpersoner

Christine Engen
CEO & Creative Director
Christine Engen