2019-08-08 08:11Pressmeddelande

United Spirit Nordic expanderar - Välkommen Pepita  

Den nordiska representationsbyrån United Spirit Nordic anställer en ny projektledare för event, leisure och MICE.

United Spirit Nordic hälsar Pepita Pedersen välkommen som projektledare för att hantera event, leisure och MICE. Hon blir ansvarig för South African Tourism, vilket passar Pepita perfekt eftersom hon är född och uppvuxen i Sydafrika. 2012 flyttade hon till Danmark, där hon har bott sedan dess.

Pepita har kunskap inom alla delar av resebranschen med en expertis rörande både Sydafrika och Danmark. Under sin karriär har hon utvecklat reseprodukter för den internationella marknaden och hon är en fena på att bygga relationer med nya och befintliga kunder genom mässor, workshops och möten.

Hon talar flytande engelska, lite afrikaans och hennes danska har blivit finslipad under de senaste sju åren.

Nya kunder - fler händer

På försommaren fick United Spirit Nordic två nya kunder: Amazing Morocco och Arabian Adventures.

Amazing Morocco är Marockos absoluta high-end DMC, och med detta samarbete ser United Spirit Nordic en stor potential för aktiva resor, golfresor och projekt med framstående lokala partners.

Arabian Adventures lades till United Spirit Nordics kundportfölj som en förlängning av kontraktet med deras befintliga kund, Destination Asia, under DNATA Travel. Som ledande DMC i Förenade Arabemiraten är Arabian Adventures ett säkert, tryggt och enkelt val för de nordiska resenärer som vill uppleva Mellanöstern.

Nya kunder betyder mer affärer och det är en av anledningarna till att byrån nu utökar sin personalstyrka med denna internationella reseprofil.

Pepita startade på United Spirit Nordic den 1 augusti 2019. Senast anslöt sig Jonas Sehested till byrån som chef för försäljning och marknadsföring, i februari 2019.

Om Amazing Morocco

Amazing Morocco är en väletablerad DMC och eventbyrå inom high-end leisure och täcker hela Marocko. Allt vad de gör är skräddarsytt till kundens behov. De är extremt kreativa, professionella och erbjuder flerspråkig personal. De är specialiserade på att skapa reklamkampanjer, modevisningar, MICE och andra större evenemang. Läs mer om Amazing Morocco

Om Arabian Adventures

Arabian Adventures är den ledande DMC i Förenade Arabemiraten. De erbjuder personlig service och äkta arabisk gästfrihet. De är de mest rutinerade guide- och safarioperatörerna i regionen och lyckas göra kundens upplevelser unika med roliga kunskaper och fakta. Läs mer om Arabian Adventures

Kontakt

Pepita Pedersen
Project Manager - Event, Leisure & MICE
Email: pepita@unitedspiritnordic.com
Tlf: +45 31402279

Description

#unitedspiritnordic #inspiretravelingOm United Spirit Nordic

Som ett representationskontor är vårt mål att inspirera människor att resa. Genom PR, försäljningsaktiviteter och marknadsföring hjälper vi globala varumärken inom t.ex. turism, hotell, livsstil och luftfart att uppnå sina mål. Genom proaktiva tillvägagångssätt, baserat på år av praktisk erfarenhet, lyfter vi fram kundernas fördelar, stärker deras rykte och förbättrar deras försäljning. Den nordiska resebranschen är vår specialitet. Vi skapar förbindelser mellan våra kunder och den nordiska resebranschen, resemedier och influencer. Vårt huvudkontor finns i Köpenhamn, Norden är vårt hem och Världen är vår lekplats.