2014-03-17 10:11Pressmeddelande

Star Clippers topp 10 cruise i 2014/15

null

Star Clippers, med sine tre store seilskip i Karibia og Middelhavet, giver et bud på de 10 mest eksotiske, spennende og romantiske cruise i sesongen 2014/15. Her er det litt av hvert å velge på, og det er noe for både familier, par og den som vil reise alene på cruise.  Hver reise fremhever et aspekt av livet på tre av verdens fineste seilskuter, fra de store kulturelle steder i Europa til de mest pittoreske kroatiske porter, de beste strendene i Karibia og de ​​mest fasjonable stedene på Balearene. Det er 16 dagers transatlantisk overfart, 3-4 dagers mindre turer og 7-10 dagers program. Om du vil oppleve og lære noe nytt i ferien kan du ta et cruise hvor det er yogaundervisning. Du kan bruke dagene til å slappe av på dekk, lese en god bok, delta på noen av vannsportsaktivitetene som arrangeres, ta en økt i trimrommet eller ganske enkelt bare ta livet med ro og nyte seilasen. Her er det sol, skip og sjø som står i høysetet.

Alle seilasene er inkludert full pensjon, underholdning og vannsportaktiviteter om bord.

1.  Den store nyheten: Cuba

2014 er første sesongen som Star Flyer seiler langs med Cuba’s kyst.  Her er det rike muligheter til å utforske kystlinjen, besøke pittoreske strender, kolonibyer og landsbyer. Du kan booke opphold enten før eller etter i Havana, som er mest kjent for sigarer, natteliv, arkitektur og Hemingway.

7 netters cruise fra Cienfuegos på Star Flyer, avreise desember 2014 – mars 2015, som besøker Cayo Blanco, Casilda, Cayman Brac, George Town, Cayo Largo, Archipelago De Los Canarreos og Cienfuegos koster fra €1327,50 pluss €195 i havneavgifter (prisene er inkludert 10% book tidlig rabatt ved booking før den 30.april 2014) (Fly tilkommer)

2.  Beste tilskuerplass til Monaco Grand Prix

Star Flyer vil kun ha en seiling under Monaco Grand Prix  i en serie seilinger med utgangspunkt i Monaco og Cannes.  Skipet tilbringer hele Grand Prix dagen i den glamorøse havnen Monte Carlo, som er tett på der hvor det hele hender, og deretter seile videre til Korsika og andre havner langs med den franske riviera. De fleste avgangene fra Monaco og Cannes vil besøke Scandola Nature Reserve på Korsika, som er ny havn for Star Clippers i år.  Området er kjent for de dramatiske fjellformasjonene og fuglelivet, og er du heldig får du havørn.

7 netters cruise fra Cannes til Monaco, avreise den 24 mai 2014, koster fra €1805 pluss €225 i havneavgifter ( flybilletter og Grand Prix billetter er ikke inkludert)

3.  Det beste for kropp og sjel

Star Clippers tilbyr gratis yoga- og meditasjonstimer til alle gjestene om bord Royal Clipper under de transatlantiske overfartene både om våren og høsten 2014. Med ingenting annet enn åpent hav som adspredelse, vil det være yogaundervisning på Royal Clippers soloppvarmede teakdekk, under åpen himmel. Det ultimative velvære for kropp og sjel.

Christel Vollmer, utdannet yoga og meditasjonslærer, er tilbake hos Star Clippers etter at mange gjester’s etterspørsel. Hun vil ha daglig timer i Astanga yoga, mer kjent som poweryoga. Det vil være en tidlig morgentime ute på dekk, samt  en kveldstime like efter solnedgang etterfulgt av meditasjon. Christel vil også holde foredrag om filosofien bak yoga og hvordan du kan vedlikeholde yogarutinen når du kommer hjem.

Christel vil være om bord på Royal Clipper på den 16 netters transatlantiske overfarten våren 2014 som seiler fra Barbados til Malaga, med avreise den 12.april 2014. Den koster fra € 1695 pluss €80 i havneavgifter. (fly tilkommer) Hun vil også være på den transatlantiske overfarten på høsten 2014, når Royal Clipper seiler fra Lisboa til Barbados, med havnetilløp i Casablanca, Safi og Tenerife. Avrejse den 6 november 2014 og koster fra €1775 plus €125 i havneavgifter. (fly tilkommer)

4.  Det beste av Europas kultur

Opplev noen av Europas høydepunkter på den 9 dagers seilturen fra Valetta til Malaga. Her besøker du La Goulette i Tunisia, hvor du kan ta deg videre til antikkmarkedet i Karthago; Mahon som er mest kjent for sit dramatiske havneområde og bekjentskap med Lord Nelson og Admiral Collingwood; Cartagena, en av de eldste byene i Spania som kan dateres 2000 år tilbake; og Motril med det vakre Alhambra palasset i Granada og Generalife Gardens.

9 netter med avreise 23 Oktober 2014 på Star Clipper koster fra €2215 pluss €290 i havneavgifter. (fly tilkommer)

5.  De hippe Balearene

Star Flyer vil seile en serie 7 dagers cruise fra yachtparadiset Palma de Mallorca under sommeren 2014, med besøk på de ulike baleariske øyene ( Spanskekongens favoritter). Havnetilløpene vil være små og kun tilgjengelig for små skip, blant annet de søvnige, men vakre øyene Formentera og livlige Puerto Pollenca på Mallorca.

Et 7 dagers cruise med start i Palma de Mallorca koster fra €1720 pluss €225 i havneavgifter. (fly tilkommer)

6.  Spennende nytt cruise i Karibia

Royal Clipper vil tilbringe vinteren 2014/15 i Karibia og seile sine vanlige ruter på Windward øyene og Grenadinene, med start fra Barbados. Men har et nytt og spennende cruise i den sørlige del av Karibia. Det er avreise fra Barbados, og det 14 dagers lange cruise besøker 4 steder i Venezuela; ABC øyene Aruba, Bonaire og Curacao i hollandske Karibia, samt Grenadinene og St Lucia.

14 dagers cruise med avreise fra Barbados den 28 mars 2015, koster fra €3123 (inklusive 10% book tidlig rabatt om det bookes før 30 april 2014) pluss €390 i havneavgifter. (fly tilkommer)

7.  Mini-cruise er den nye lang-weekend

Royal Clipper vil seile tre korte cruise i 2014, fra Venezia (3 netter), fra Roma (4 netter) og fra Malaga (5 netter). Venezia cruiset går i land i Rovinj i Kroatia og Piran i Slovenia. Malagacruiset besøker Balearene og Roma-avgangen seiler til Korsika og Sardinia. Star Clipper har et 3 dagers cruise den 31.mai fra Athen, som besøker Mykonos og Hydra. Star Flyer gjør et 4 dagers cruise fra Cannes den 3 juni med besøk i St. Tropez, Calvi og Rapaollo med mulighet til et besøk i Portofino.

Tre dagers  cruise med Star Clipper fra Athen med avreise den 31 mai 2014, koster fra €735 pluss €95 i havneavgifter. (fly tilkommer)

8.  Vi vil oppdage og lære, selv om vi er på ferie

Under Star Clippers cruise i Middelhavet vil det være forelesninger i Middelhavshistorie om bord på skipet. Forelesningene vil være med Dr Renate Scheiper, arkeolog, suksessrik forfatter og ekspert på middelhavsregionen. Hun vil være om bord på Star Clipper  den 3 o, g 10 mai og holde foredrag både på engelsk og tysk der tar for seg historie, arkitektur og gresk mytologi  i de havnene som skipet legger til. Cruiset den 3 mai vil besøke Mykonos, Kos, Patmos, Kusadasi, Dikili og Canakkale. Mens avgangen den 10 mai legger til i Canakkale, Limnos, Mount Athos, Skopelos, Skiathos og Poros. 

Begge cruise koster fra € 1720 pluss €225 i havneavgifter. (fly tilkommer)

9.  Naturscenerier ingen kan overgå

Gå ikke glipp av Star Clipper sin spektakulære 11 dagers reise fra Athen til Venezia, hvor den går i land på de mest vakre og ikoniske steder i Østre Middelhavet. Reisen går fra vakre Mykonos med de berømte vindmøllene, til dramatiske og udødelige Santorini, med sine vulkanske klippeformasjoner, Katakolon (Olympia) og Korfu med statlige venezianske arkitektur og grasiøse sypresser. Videre seiler skipet til Kotor i Montenegro, som ligger i enden av fjorden, omringet av fjell, og tilslutt Dubrovnik som er det perfekte bevarte middelhavssenter. De siste tre havnetilløp er de vakreste byene i Adriaterhavet; Korcula; Hvar omringet av lavendelenger, og yachtfavoritten Mali Losinj.

11 dagers cruise med avreise den 13 september 2014 koster fra €2700 pluss €355 i havneskatter. (fly tilkommer)

10. Vi blir aldri lei vakre strender

Utforsk noen av de vakreste strender i Karibia på Star Clippers Treasure Islands program. Du kan seile fra St. Maarten (som har enestående strender), og gå i land på Anguilla, kjent for de myke, hvite sandstrender; Virgin Gorda og Jost van Dyke på De Brittiske Jomfruøyene, der gir en ny fortolkning av konseptet laid-back strandliv; St Kitts, med lange, urørte strekker av sandstrender; og chic St. Barths, hvor den vakre bukten Shell Bay ligger en kort gåtur fra byen Gustavia.

7-dagers cruise med avgang  8 og 22 mars koster fra € 1440 ( inkludert 10% book-tidlig rabatt om det bestilles før 30 april 2014) pluss €195 i havneskatter.  (fly tilkommer)

For bilder ta kontakt med Christine Engen, presseansvarlig for Star Clipper i Skandinavien

United Spirit Nordic är ett självständigt företag inom resebranschen som är specialiserade på försäljning, marknadsföring och PR. Huvudkontoret ligger i Köpenhamn, och vi erbjuder tjänster inom Skandinavien, Finland och Baltikum. Våra kunder är idag; Trinidad & Tobago Tourism, Jordan Tourism Board och Star Clippers.


Om United Spirit Nordic

United Spirit Nordic är ett självständigt företag inom resebranschen som är specialiserade på försäljning, marknadsföring och PR. Huvudkontoret ligger i Köpenhamn, och vi erbjuder tjänster inom Skandinavien, Finland och Baltikum. Innovativa, pragmatiska, resultatorienterade, konsekventa Vi bemöter marknaden på ett praktiskt och vänligt sätt. Vi jobbar med partners som ser långsiktiga succéer som ett mål. Med andra ord, så är vi ett litet team med stor erfarenhet av att genomföra slagkraftiga kampanjer på ett proffesionellt sätt. Vi garanterar integritet, pålitlighet, kontinuitet och motivation.


Kontaktpersoner

Christine Engen
CEO & Creative Director
Christine Engen