2014-03-03 13:06Pressmeddelande

Star Clippers med to nye ruter i Middelhavet til sommeren

null

Star Clippers er et privat cruiseselskap med svenske eiere. De tre seilskutene er bygd etter gamle klippertradisjoner og er et fantastisk syn der de glir gjennom bølgene for fulle seil. Skutene er i Middelhavet på sommeren og i Karibia om vinteren. De kan maksimum ta 170 eller 227 passasjerer. Fordelene med små skip er mange. Først og fremst så kan skipene gå inn i små, urørte havner, og giver en annerledes cruiseopplevelse. Om bord kan gjestene nyte aktiviteter, underholdning, service og atmosfære som om de var på en privat yacht.

Star Clippers er regnet som en av de fremste og beste på spesialcruise i Europa og Karibia.

NYHET! Det er kommet to nye turer i programmet til sommeren. Her er det muligheten til å oppleve Hellas og Frankrike på en kort seiltur på enten 3 eller 4 netter.

Star Clipper 31 mai– 3 juni 2014, fra €735 per person i dobbelkahytt pluss €95 i havneskatter (fly kommer i tillegg)

Lør

Athen, Hellas

Avreise 21.45

Søn

Mykonos, Hellas

Man

Hydra, Hellas

Tir

Athen, Hellas

Ankomst 07.00

Star Flyer 3-7 juni 2014, fra €985 per person i dobbelkahytt pluss €130 i havneskatter (fly kommer i tillegg)

Tir

3-Jun-14

Cannes, France
avreise 22.00

Ons

4-Jun-14

St.Tropez (strandmorgen), Frankrike,

St.Tropez (i havn ettermidag), Frankrike

Tor

5-Jun-14

Calvi, Korsika

Fre

6-Jun-14

Rapallo (ferje til Portofino), Italia

Lør

7-Jun-14

Monaco, Monaco
ankomst 07.00


United Spirit Nordic är ett självständigt företag inom resebranschen som är specialiserade på försäljning, marknadsföring och PR. Huvudkontoret ligger i Köpenhamn, och vi erbjuder tjänster inom Skandinavien, Finland och Baltikum. Våra kunder är idag; Trinidad & Tobago Tourism, Jordan Tourism Board och Star Clippers.


Om United Spirit Nordic

United Spirit Nordic är ett självständigt företag inom resebranschen som är specialiserade på försäljning, marknadsföring och PR. Huvudkontoret ligger i Köpenhamn, och vi erbjuder tjänster inom Skandinavien, Finland och Baltikum. Innovativa, pragmatiska, resultatorienterade, konsekventa Vi bemöter marknaden på ett praktiskt och vänligt sätt. Vi jobbar med partners som ser långsiktiga succéer som ett mål. Med andra ord, så är vi ett litet team med stor erfarenhet av att genomföra slagkraftiga kampanjer på ett proffesionellt sätt. Vi garanterar integritet, pålitlighet, kontinuitet och motivation.


Kontaktpersoner

Christine Engen
CEO & Creative Director
Christine Engen