2018-01-18 09:00Pressmeddelande

Star Clippers belönar alla segelfrälsta som bokar tidigt

null

Drömmer du om en segelkryssning till Medelhavets pärlor? Eller om att njuta av öppet hav och segla över Atlanten? Beställ tidigt och utnyttja de goda boka-tidigt rabatterna på upptill hela 20%!

Rederiet Star Clippers har tre klassiska segelskepp, Star Flyer, Star Clipper och Royal Clipper, som kryssar i Medelhavet på sommaren och i Asien och Karibien på vintern. Varje vårsäsong kryssar skeppen som är i Karibien över Atlanten tillbaka till Europa, och sent på hösten returnerar fartygen från Medelhavsdestinationerna till tropiska farvatten.

Boka-tidigt rabatt på kryssning över Atlanten

För alla som är snabbt ute med att planera drömsemestern fins ”boka-tidigt” erbjudanden. Star Clippers ger bra rabatter till transatlantiska överfarter från Barbados till Cannes, från St. Martin till Lissabon på våren, från Lissabon till Barbados, samt Las Palmas till Barbados när höstsäsongen avslutas sent i oktober.

Alla som tycker om segling och att njuta av livet till havs älskar överfarten mellan Karibien och Europa. Man använder fartygets faciliteter utan att behöva gå i land varje dag på sightseeing etc. Att kunna se ut över himmel och hav och se besättningen hissa segel utifrån vindförhållandena, blir en oförglömlig upplevelse i närkontakt med naturen.

Boka-tidigt rabatt i Medelhavet

Föredrar man Europa så passa på att utnyttja erbjudandena på kryssning från underbara Venedig /Venedig längs kusten av Kroatien med det största fartyget, Royal Clipper och även med Star Flyer i september 2018, när du beställer tidigt. Italien är extra romantiskt under fulla segel och i år ger rederiet boka-tidigt rabatterna på sina Venedig - Rom kryssningar så man kan uppleva La Dolce Vita i de latinska farvattnen.

Skeppet Star Flyer seglar från Cannes, med både 4, 5 och 7 dagers kryssningar via pärlor som Portofino, Elba, Korsika och St Tropez. De resorna passar alla som vill se det bästa av Italien och Frankrike. Många har fått upp ögonen för Kroatien och Star Flyer kryssar även där, samt till pärlorna i den grekiska övärlden. Gemensamt för samtliga av dessa resor i Medelhavet är boka-tidigt rabatt.

Boka-tidigt rabatt på speciella turer

Vad med att segla ända från Aten i Grekland och till Malaga i Spanien? Eller från Balearerna till Marocko och vidare till Kanarieöarna? Då får du uppleva de mest spektakulära öar och destinationer från sjösidan med utsökt mat i restaurangen, färgglada cocktails i Tropical Bar samt intressanta föredrag om platserna man ankommer. Vill man vara aktiv paddlar man kanot, står på segelbräda eller blir med på snorkelturer. En resa med Star Clippers segelfartyg blir precis så aktiv eller avslappande som man önskar.

Bali är ett annat spännande resmål som Star Clipper seglar till, här kan man välja mellan 7,10,11 eller 14 nätter och tre olika kryssningar med upp till 20% boka-tidigt rabatt.

For närmare information och komplett översikt på seglingarna som är tillgängliga med boka-tidigt konceptet se Star Clippers


United Spirit Nordic är ett självständigt företag inom resebranschen som är specialiserade på försäljning, marknadsföring och PR. Huvudkontoret ligger i Köpenhamn, och vi erbjuder tjänster inom Skandinavien, Finland och Baltikum.


Om United Spirit Nordic

United Spirit Nordic är ett självständigt företag inom resebranschen som är specialiserade på försäljning, marknadsföring och PR. Huvudkontoret ligger i Köpenhamn, och vi erbjuder tjänster inom Skandinavien, Finland och Baltikum. Innovativa, pragmatiska, resultatorienterade, konsekventa Vi bemöter marknaden på ett praktiskt och vänligt sätt. Vi jobbar med partners som ser långsiktiga succéer som ett mål. Med andra ord, så är vi ett litet team med stor erfarenhet av att genomföra slagkraftiga kampanjer på ett proffesionellt sätt. Vi garanterar integritet, pålitlighet, kontinuitet och motivation.


Kontaktpersoner

Christine Engen
CEO & Creative Director
Christine Engen