2019-01-10 12:20Pressmeddelande

Sommarkryssningar 2019 med boka-tidigt-rabatter

null

Utforska exotiska paradis i Sydostasien, upplev konst och kultur i Medelhavet, eller koppla av med en Atlantkryssning. Boka tidigt och få specialrabatter.

Det lönar sig att vara i god tid när sommarsemestern 2019 ska bokas. Star Clippers belönar alla som bokar tidigt med bokningsrabatter upp till 20%. Segla mot nya spännande äventyr med Star Flyer, Star Clipper och Royal Clipper, som sätter kurs bland annat mot Sydostasien och Medelhavet samt erbjuder kryssningar över Atlanten.

Deadline för boka-tidigt-rabatt är den 31 januari 2019

Sydostasien med 10-20% rabatt

Njut av Bali, Borneo och Singapore med Star Clipper och få upp till 20% rabatt på bokningen. Tropiska skogar, paradisiska öar och orörda stränder väntar på dig i Sydostasiens exotiska värld. Segla mellan de gröna klipp- och vulkanöarna, och kom nära det marinalivet på snorkelutflykter i det kristallklara vattnet. En kryssning i Sydostasien utlovar unika ögonblick där du kan strosa på rosa sand på Indonesiens Pink Beach, eller träffa naturens drakar, komodovaranen.

Det finns stora möjligheter för aktiviteter när fartyget ligger på svaj, tex paddla, dyka och snorkla, åka vattenskidor eller paddla kajak. Tillbaka på skeppet kan du se fram emot utsökta måltider i den imponerande matsalen, dekorerad med mässing och sammet. Du får en upplevelse för livet.

Medelhavet med 10-20% rabatt

Är det dags att återupptäcka Medelhavets pärlor, så utnyttja boka-tidigt-rabatten för en kryssning i Europa. Segla längs Kroatiens kust på en 7-nätters kryssning från Venedig och besök idylliska byar och avskilda stränder med klart vatten på Losinj. Upplev Roms storhet på en majestätisk kryssning med Royal Clipper, eller upplev farten i Monaco, när Formel 1 Grand Prix-finalen lockar gäster till staden.

Om du inte kan välja, är kanske kryssningen över Medelhavet något för dig. Här sätter Star Flyer kurs från Malaga och seglar bland annat via Ibiza, och dess festliga öliv, Sardinien och Malta innan fartyget kastar ankar vid Greklands huvudstad Aten.

Atlantkryssning med 20% rabatt

Här får du 15-20 nätter ombord för en nästintill renande semester, med hav överallt runt dig. Segla från en kontinent till en annan medan vågorna står för bakgrundsmusiken. Börja kryssningen i Lissabon, Europa och upplev den södra vägen förbi Marocko och Kanarieöarna innan du går i land på Barbados i Karibien. Den norra kryssningen med Star Flyer lockar med ”ö-hoppning" från St. Maarten till Ponta Degada, för att sedan lägga till i Malaga, Spanien.

Med kryssningen får du möjlighet att verkligen koppla av och njuta av ditt liv ombord. Om du väljer det mindre fartyget, Star Flyer, blir du bekant med dina medresenärer och får kanske nya vänner. Den intima omgivningen ger en romantisk stämning och tar dig tillbaka till den legendariska tiden från vilken skeppet har sin inspiration. Den ståtliga femmastaren, Royal Clipper, erbjuder lite extra ombord, förutom gott om utrymme att vara själv och njuta av livet till sjöss.

För ytterligare information, bokning och översikt över kryssningar med boka-tidigt-rabatt, kontakta din resebyrå eller Star Clippers på info.monaco@starclippers.com, tel. +377 97978400, www.starclippers.com

Om Star Clippers

Star Clippers har idag tre av världens största segelfartyg. Snart kommer det fjärde, Flying Clipper. Det kommer att bli världens största femmastade segelfartyg. Alla fartygen kan angöra små hamnar där inte stora kryssningsfartyg kan lägga till och erbjuda gästerna upplevelsen att vara på en privat yacht.

Alla tre fartygen har teakdäck, swimmingpooler, informell stämning, festlig Tropical Bar samt Piano Bar och är dessutom stora nog att erbjuda förstaklass boende och måltider – allt med högsta servicegrad av en uppmärksam personal. De två mindre fartygen, Star Flyer och Star Clipper, tar 170 gäster med en besättning på 74 medan Royal Clipper tar 227 gäster med en besättning på 106.

United Spirit Nordic är ett självständigt företag inom resebranschen som är specialiserade på försäljning, marknadsföring och PR. Huvudkontoret ligger i Köpenhamn, och vi erbjuder tjänster inom Skandinavien, Finland och Baltikum.


Om United Spirit Nordic

United Spirit Nordic är ett självständigt företag inom resebranschen som är specialiserade på försäljning, marknadsföring och PR. Huvudkontoret ligger i Köpenhamn, och vi erbjuder tjänster inom Skandinavien, Finland och Baltikum. Innovativa, pragmatiska, resultatorienterade, konsekventa Vi bemöter marknaden på ett praktiskt och vänligt sätt. Vi jobbar med partners som ser långsiktiga succéer som ett mål. Med andra ord, så är vi ett litet team med stor erfarenhet av att genomföra slagkraftiga kampanjer på ett proffesionellt sätt. Vi garanterar integritet, pålitlighet, kontinuitet och motivation.


Kontaktpersoner

Christine Engen
CEO & Creative Director
Christine Engen