2018-10-03 15:12Pressmeddelande

Segla i solsken, under stjärnhimmel och fullmåne – ny broschyr från Star Clippers

null

Star Clippers nya broschyr öppnar upp för en värld av upplevelser under segel. Få en inblick i Star Clippers’ olika destinationer. Bli inspirerad!

Känslan av äkta frihet

Upplev inseglingen till en ny hamn varje morgon, gå iland på spännande destinationer, utmana dig själv med olika slags vattensporter i exotiska farvatten och se solnedgången för fulla segel. Så här ser livet ut på alla Star Clippers segelfartyg. En unik form av semester som fler och fler dras till.

Star Clippers rederi har tre segelfartyg - med ett fjärde på väg – alla byggda som segelfartyg enligt gammal tradition. Ombord serveras måltider i en elegant matsal medan en eftermiddags drink eller en pre-dinner cocktail kan intas i Tropical Bar eller i Piano Baren. Stilen är klassisk men faciliteterna är moderna. Som gäst kan man har man tillgång till bl a wifi efter behov.

Ombord på Star Clippers segelfartyg bjuder var dag på ett nytt äventyr. Man kan vara med på utflykter, pröva på olika vattensporter med sportteamet, klättra upp i masterna under kunnig vägledning, lyssna till föredrag, få massage och göra mediterande yoga. Ombord väljer du själv hur aktiv eller avslappnad du vill vara.

Yoga och meditation på öppet hav

Yogaseglatser är populära. Få en upplevelse för livet med yogalektioner ute på däck med vacker utsikt över himmel och hav. Lär nya övningar, sträck dig smidigare och ta djupa andetag. Efter en vecka med frisk havsluft, god service och välbefinnande blir du en helt ny människa. I matsalen kan du komplettera din sunda livsstil med vegetariska rätter, fräscha juicer och en massa frukter och grönsaker. Yogaseglatser är sunt både för kropp och själ.

8 och 15 december 2018, 7 nätters Sydostasien seglats med Star Clipper från Phuket till Phuket, Thailand, från € 1.580 per person i delad hytt.

Nya seglatser i Indonesien

Indonesien är ett exotiskt och spännande land som ständigt bjuder på outforskade områden. Star Clippers bjuder nu in till nya 10 eller 11 nätters seglats ombord på Star Clipper mellan Singapore och Kota Kinabalu i Malaysia. Som gäst seglar man längs Borneos vackra örike och går i land på den gömda pärlan Kota Kinabalu.

Ön är känd för sina sprakande marknader, blomstrande musik- och konstscen och den vita moskén som sträcker sig ut i vattnet. Upplev en helt ny kultur och natur. Indonesien passar alla äventyrare som gillar att simma, dyka och njuta av en riktig semester.


18 maj, 10 nätter Borneo seglats med Star Clipper från Singapore till Kota Kinabalu, Malaysia, från € 2.535 per person i delad hytt.

En cocktail på mindre segelfartyg skapar sammanhållning och man får nya bekantskaper i Tropical Bar, vid dans eller modeshow där gästerna deltar - inte att förglömma under de läckra måltiderna.

Läs mer om de nya seglatserna i Star Clippers broschyr som gäller från november 2018 till mars 2010. Tillförsäkra Dig en plats ombord genom att boka Din favoritsegling tidigt.

Alla priser är exklusive hamnavgifter och flyg till och från kryssningen.

För bokning kontakta er resebyrå eller Star Clippers påinfo.monaco@starclippers.com, Tel. +377 97978400,www.starclippers.com

Om Star Clippers

Star Clippers har idag tre av världens största segelfartyg. Snart kommer det fjärde, Flying Clipper. Det kommer att bli världens största segelfartyg.

Alla fartygen kan angöra små hamnar där inte stora kryssningsfartyg kan lägga till och erbjuda gästerna upplevelsen att vara på en privat yacht.

Alla tre fartygen har teakdäck, swimmingpooler, informell stämning, festlig Tropical Bar samt Piano Bar och är dessutom stora nog att erbjuda förstaklass boende och måltider – allt med högsta servicegrad av en uppmärksam personal.

De två mindre fartygen, Star Flyer och Star Clipper, tar 170 gäster med en besättning på 74 medan Royal Clipper tar 227 gäster med en besättning på 106.

United Spirit Nordic är ett självständigt företag inom resebranschen som är specialiserade på försäljning, marknadsföring och PR. Huvudkontoret ligger i Köpenhamn, och vi erbjuder tjänster inom Skandinavien, Finland och Baltikum.


Om United Spirit Nordic

United Spirit Nordic är ett självständigt företag inom resebranschen som är specialiserade på försäljning, marknadsföring och PR. Huvudkontoret ligger i Köpenhamn, och vi erbjuder tjänster inom Skandinavien, Finland och Baltikum. Innovativa, pragmatiska, resultatorienterade, konsekventa Vi bemöter marknaden på ett praktiskt och vänligt sätt. Vi jobbar med partners som ser långsiktiga succéer som ett mål. Med andra ord, så är vi ett litet team med stor erfarenhet av att genomföra slagkraftiga kampanjer på ett proffesionellt sätt. Vi garanterar integritet, pålitlighet, kontinuitet och motivation.


Kontaktpersoner

Christine Engen
CEO & Creative Director
Christine Engen