2014-09-01 11:10Pressmeddelande

Royal Jordanian lancerer den første Boeing 787 Dreamliner

null

Flyselskabet Royal Jordanian øger komforten på langdistanceflyvninger med nye Boeing 787 Dreamliners.

Den 27. August lancerede Royal Jordanian det første af fem nye Boeing 787 Dreamliner fly. Flyet der er opkaldt efter Jordans Kronprins Hussein bin Abdullah II, fløj sin første tur fra Seattle hvor flyet blev lanceret, til Amman i Jordan. Turen tog 13 timer.

De nye fly er del af Royal Jordanians stratetiske plan om modernisering og Nasser Lozi, bestyrelsesformand i Royal Jordanian understreger, at de nye 787-fly med større vinduer og mere benplads vil give passagerne mere luksus og komfort på langdistance flyvningerne.

De nye Boeing fly vil aflyse de nuværende A340 og A330.
Royal Jordanian bliver kun den anden i Mellemøsten der flyver med 787’ere.


United Spirit Nordic är ett självständigt företag inom resebranschen som är specialiserade på försäljning, marknadsföring och PR. Huvudkontoret ligger i Köpenhamn, och vi erbjuder tjänster inom Skandinavien, Finland och Baltikum. Våra kunder är idag; Trinidad & Tobago Tourism, Jordan Tourism Board och Star Clippers.


Om United Spirit Nordic

United Spirit Nordic är ett självständigt företag inom resebranschen som är specialiserade på försäljning, marknadsföring och PR. Huvudkontoret ligger i Köpenhamn, och vi erbjuder tjänster inom Skandinavien, Finland och Baltikum. Innovativa, pragmatiska, resultatorienterade, konsekventa Vi bemöter marknaden på ett praktiskt och vänligt sätt. Vi jobbar med partners som ser långsiktiga succéer som ett mål. Med andra ord, så är vi ett litet team med stor erfarenhet av att genomföra slagkraftiga kampanjer på ett proffesionellt sätt. Vi garanterar integritet, pålitlighet, kontinuitet och motivation.


Kontaktpersoner

Christine Engen
CEO & Creative Director
Christine Engen