2024-06-17 07:41Pressmeddelande

Resenyheter från United Spirit Nordic: juni 2024

Saudi Arabia

ProColombia

ProColombia främjar de många upplevelser som Colombia har att erbjuda. Från Amazonas frodiga regnskogar till kulturskatterna i Bogotá och Cartagena är Colombia ett förstklassigt resmål som erbjuder ett brett utbud av upplevelser för alla smaker.

ARC Gloria - Colombia

ARC Gloria - Colombia

Inbjudan till mottagning ombord på ARC Gloria

ProColombia bjuder in till en mottagning ombord på skolfartyget ARC Gloria när fartyget lägger till i Stockholm den 11 juni. Detta evenemang är en unik möjlighet att uppleva colombiansk kultur och gästfrihet på ett mycket speciellt sätt och höra spännande presentationer om landet.

Colombias president kommer att besöka Sverige i samband med ARC Glorias ankomst.

Anmäl dig här.

Saint Martin

På den karibiska ön Saint Martin är det turkosa havet halva upplevelsen. Planera en perfekt dag genom att ta en båttur från Marigot på morgonen och upptäck Baie Rouge, Grand Case, Tintamarre och Pinel Island.

Dessa platser erbjuder en blandning av lyx, naturskönhet och kulinariska upplevelser som du inte vill missa.

Saint Martin Gastronomy Festival

Saint-Martins turistbyrå är stolt över att kunna presentera den fjärde upplagan av sin kulinariska festival, som i år äger rum 11-22 november 2024.

Festivalen bjuder på brunch på stranden, matlagnings workshops utomhus, en gastronomi paviljong och en avslutningskväll med kända internationella kockar. Vin- och ostprovningar ingår också i programmet.

Läs mer om festivalen här.

VIVA Kryssningar

VIVA Cruises har just meddelat att man kommer att segla regelbundet på Seine i vinter. Den renoverade VIVA Gloria kommer att ta gästerna från Paris till Atlantkusten vid Le Havre med spännande stopp längs vägen.

I kryssningen ingår utflykter i Paris, all-inclusive måltider, drycker och gratis minibar i hytten.

Scylla och framtida fartyg

Scylla, företaget bakom VIVA Cruises, planerar att lansera 12 nya flodkryssningsfartyg fram till 2028. PORTO MIRANTE, som seglar på Dourofloden, och VIVA ENJOY, som lanseras senare i år, är de första nya fartygen. Dessa tillskott understryker Scyllas engagemang för att erbjuda oförglömliga flodkryssningar för sina gäster.

Läs mer om VIVA Cruises här.

Saudiarabien

Saudi Tourism Authority har lanserat Saudi Summer Programme 2024 under temat ”Saudi Summer is Next Door”. Programmet pågår i fyra månader och fokuserar på sju destinationer: Aseer, Al Baha, Taif, Röda havet, Jeddah, Riyadh och Al-Ula.

Programmet innehåller över 550 turistprodukter och 150 specialerbjudanden, inklusive Esports World Cup och boxning turneringar.

Ett enda visum och ökad tillgänglighet

Det är nu enklare att besöka Saudiarabien med det nya eVisa, som är tillgängligt för medborgare från 66 länder och är 20% billigare än tidigare.

Fler flygförbindelser från Gulfen gör det lättare att resa till de många spännande destinationerna i kungadömet.

Turistminister Ahmed Al Khateeb lyfte fram den positiva tillväxten inom turistsektorn och det rekordstora antalet besökare.

Nya hotell i Oman

Håll utkik efter dessa nya hotell öppningar i Oman:

  • Mandarin Oriental Muscat: Beläget i Shatti Al-Qurum med 103 rum, 47 sviter och fem restauranger. Öppnar inom kort.

  • Nikki Beach Resort & Spa: Öppnar i Yiti Bay med 140 rum och 30 villor. Öppnar i slutet av 2024.

  • St Regis Al Mouj Muscat: Beläget på golfbanan Al Mouj med 250 rum och flera gourmetrestauranger. Öppnar under andra kvartalet av 2024.

  • Aida: Två hotell med 450 rum, hälsocenter och infinitypooler. Beläget 100 meter över havet.

  • Four Seasons Muscat: 200-rums resort vid kusten med aktiviteter som vattensporter och tennis.

  • Anantara Bandar Al Khairan Muscat: Öppnar 2026 med 121 rum, inklusive chalets och villor med privata pooler.

Läs mer om Omans nya hotell här.

För mer information

Kontakta oss om du vill ha mer information om dessa och andra destinationer. Vi finns här för att hjälpa dig att hitta de bästa berättelserna och reseupplevelserna för dina läsare.

Tack,

United Spirit Nordic


Om United Spirit Nordic

Som ett representationskontor är vårt mål att inspirera människor att resa. Genom PR, försäljningsaktiviteter och marknadsföring hjälper vi globala varumärken inom t.ex. turism, hotell, livsstil och luftfart att uppnå sina mål. Genom proaktiva tillvägagångssätt, baserat på år av praktisk erfarenhet, lyfter vi fram kundernas fördelar, stärker deras rykte och förbättrar deras försäljning. Den nordiska resebranschen är vår specialitet. Vi skapar förbindelser mellan våra kunder och den nordiska resebranschen, resemedier och influencer. Vårt huvudkontor finns i Köpenhamn, Norden är vårt hem och Världen är vår lekplats.


Kontaktpersoner

Lotte Kühn Laugesen
PR Executive
Lotte Kühn Laugesen