2024-02-29 16:33Pressmeddelande

Resenyheter från United Spirit Nordic

Nujuma, Red Sea Project, Saudi Arabien

JW Marriott Tampa Water Street

JW Marriott Tampa Water Street kombinerar modern lyx med en sofistikerad atmosfär i Tampa Bays livliga stadskärna; Tampa Riverwalk. I närheten ligger Amalie Arena och andra toppen attraktioner. Efter en dag med sightseeing kan du varva ner i JW Marriotts rum med en otrolig utsikt över staden och vattnet, Hotellet har en modern inredning och eleganta detaljer.

På Spa by JW® kan du koppla av och skämma bort dig med lyxiga behandlingar eller varför inte boka en massage.

JW Marriott Tampa Water Street kan du koppla av med den värmande Floridasolen och ligga vid poolerna som har privata cabanas och samtidigt ha en vacker utsikt över vattnet. Du kan även njuta av en fantastisk solnedgång på uteserveringen eller prova läckra, lokalt inspirerade rätter från ett av hotellets sex restauranger. Det finns sittplatser både inomhus och utomhus

St Martin

Les Temps de Cerises är ett jeansmärke, konstigt nog - MEN - med sitt alldeles egna unika boutiquehotell som ligger perfekt på stranden i Grand Case. den franska atmosfären kan kännas in i minsta detalj.

Även om vädret inte precis är jeansväder på St Martin, har de också en cool badklädeskollektion i butiken.

De åtta charmiga rummen har alla havsutsikt och smakfull inredning, utformade för att få dig att känna den fransk-karibiska atmosfären.

Läs mer här.

Oman:

Oman är en unik och förtrollande destination som fortfarande upptäcks av allt fler resenärer. Att leta upp de mer dolda pärlorna i Oman kan vara en givande upplevelse, särskilt om du föredrar att undvika trånga turistorter. Vill du inte störas på din romantiska semester så är detta helt optimalt. Inga stora grupper av turister utan här får du bara lugn och ro.  

Söker du en mer intim upplevelse kan det vara en bra idé att hoppa över de välkända sköldpaddsområdena och boskapsmarknaden i Nizwa. Istället rekommenderar vi det nyligen öppnade Oman Across Ages Museum.

Detta museum förmedlar på ett modernt sätt Omans resa från dess ärorika intressanta historia hela vägen till nutiden och in i en lovande framtid. Besökare kan fördjupa sig i denna berättelse genom interaktiva och audiovisuella utställningar.

Unik resort i öknen

Det finns gott om unika hotell i Oman. Du kan till exempel besöka Dunes by Al Nahda, en lyxig ökenresort med autentiska detaljer som inspirerats av Omans rika historia och tradition. Dunes by Al Nahda ligger i den södra Batinah-regionen och är den ökenresort som ligger närmast huvudstaden, bara 50 minuter sydväst om Muscat.

Hotellet ligger vid Wadi Al Abyad - och alla de 50 luftkonditionerade åttkantiga tältvillorna har privata badrum och sittplatser utomhus där man kan njuta av utsikten över de till synes oändliga sanddynerna.

Den unika upplevelsen börjar redan vid ankomsten, då gästerna välkomnas med en ceremoni. Personalen klär sig i lokala dräkter och spelar Omani-trummor innan gästerna leds till sina tält. Tälten är inredda med traditionella detaljer som hängande lyktor, djupa fåtöljer och teakmöbler.

Gästerna kan prova på vilda ökenaktiviteter som dune bashing och kamelsafari, eller använda resortens lilla fitnesscenter, swimmingpool eller njuta av Uru Spa. Det sistnämnda har en speciell behandling som innebär att man täcker halva kroppen med ökensand som är avkopplande för både kropp och själ.

Anläggningens restaurang serverar arabisk frukost och anordnar regelbundet grillkvällar.

Läs mer här.

VIVA Cruises

Kan du tänka dig något mer romantiskt än att kryssa längs med en flod med din käraste medan du njuter av ett glas bubbel, tittar på solnedgången och insuper den friska vårluften? Det är precis vad VIVA erbjuder på sina många vårkryssningar.

Du behöver inte åka långt för att uppleva exklusiviteten med en all-inclusive-kryssning. VIVA Cruises har rutter som börjar och slutar i Düsseldorf, som du enkelt och bekvämt kan ta dig till antingen med flyg, bil eller tåg, beroende på var i Sverige du bor.

DSC_2403

Det finns många rutter att välja mellan. Rutterna från Düsseldorf följer antingen Moselgrenen mot Cochem och Trier/Riol, eller söderut längs Rhen mot Strasbourg. Under kryssningens 7 dagar lägger du till i många små och medelstora hamnar, där du kan utforska stadslivet och den lokala kulturen tills kryssningen är redo att bege sig.

Om du gillar Österrike och de stora klassiska städerna är det värt att flyga till Wien och därifrån ta den fantastiska kryssningen "Danube's Great Cities", som tar dig genom Budapest och Bratislava. Fängslande städer för alla kultur intresserade.

Läs mer om VIVA Cruises här.

Indien - Kerala

För att komma in i kryssningsandan hoppar vi lätt och elegant vidare till Blue Jelly Luxury Cruises & Resort, som erbjuder unika - och romantiska boendealternativ.

Blue Jelly hyr ut exklusiva husbåtar, som kan kallas flytande palats.

Yachten Blue Jelly Opal med 3 sovrum är inredd i Kerala-stil från forna tiders aristokrater, med vackra trädetaljer och finish både inne och ute. Golvet är vackert mönstrat med brunt teakträ och kontrasterande ljusa onyxstenar.

Du kan känna dig som en riktig aristokrat när du flyttar in i Blue Jelly Opal, som kategoriseras som Ultra Luxury!

Här kan du segla iväg på Vembanadsjön och lämna alla dina problem bakom dig. För en romantisk semester kommer du inte att hitta något mer exceptionellt.

Saudiarabien

Vi har i tidigare nyhetsbrev pratat om Röda havsprojektet och de många nya hotell som kommer att öppna där. Sex år av intensivt arbete har det tagit för att öppna detta avantgardistiska kluster av "pods".

Nu är det äntligen möjligt att boka "Nujuma" by Ritz Carlton, ett lyxigt hotell med vackra villor utformade som "pods". Nujuma består av 63 villor med panoramafönster, öppen planlösning och en pool med havsutsikt.

Detta hotell är särskilt unikt eftersom villorna är utformade för att skapa en gemenskapskänsla bland de boende, samtidigt som varje enskild villa behåller sin integritet. Den ljusa interiören, som påminner om ett modernt strandhus, smälter samman med den vidsträckta horisonten i det öppna inomhus- och utomhuskonceptet.

Hotellet är idylliskt beläget på en ö med grunt vatten och vita sandstränder, och erbjuder den perfekta miljön för vattenaktiviteter och utomhusliv.

Vattenaktiviteter som dykning och snorkling i det omgivande vidsträckta havet är naturligtvis centralt, men det finns mycket mer än bara så. På ön finns också ett spa, shopping, pooler och restauranger.

Kan bokas med besöksdatum från slutet av maj. Läs mer här.

EVENEMANG

Här är en översikt över vad som händer runt om i världen på våra destinationer:

Saudiarabien

Sint Maarten / St Martin

Tampa Bay

Oman

12279246_807534179358995_7531606503354101863_n.jpg


Om United Spirit Nordic

Som ett representationskontor är vårt mål att inspirera människor att resa. Genom PR, försäljningsaktiviteter och marknadsföring hjälper vi globala varumärken inom t.ex. turism, hotell, livsstil och luftfart att uppnå sina mål. Genom proaktiva tillvägagångssätt, baserat på år av praktisk erfarenhet, lyfter vi fram kundernas fördelar, stärker deras rykte och förbättrar deras försäljning. Den nordiska resebranschen är vår specialitet. Vi skapar förbindelser mellan våra kunder och den nordiska resebranschen, resemedier och influencer. Vårt huvudkontor finns i Köpenhamn, Norden är vårt hem och Världen är vår lekplats.


Kontaktpersoner

Lotte Kühn Laugesen
PR Executive
Lotte Kühn Laugesen