2019-12-02 07:30Pressmeddelande

PLUS DMC Group expanderar med ytterligare två medlemmar

PLUS DMC Groups medlemmar: AC Travel Group, B-italian, Coast Organisation, EL-VE Tours, INBOUND Services, Panbaltica, Tjek-In Travel och Upgrade Spain. Bilden är tagen vid ett gemensamt möte i juni i Arco, Italien.PLUS DMC Groups medlemmar: AC Travel Group, B-italian, Coast Organisation, EL-VE Tours, INBOUND Services, Panbaltica, Tjek-In Travel och Upgrade Spain. Bilden är tagen vid ett gemensamt möte i juni i Arco, Italien.

DMC-nätverket, PLUS DMC Group, lägger till nya medlemmar i sin portfölj och omfattar nu 12 europeiska länder.

1-årsjubileum och tillväxt

PLUS DMC Group firar 1-årsjubileum i år och de har kommit långt på den korta tiden. De startade med ett team på fyra dedikerade DMC-byråer - B-italian, EL-VE Tours, INBOUND Services och Panbaltica - som alla hade en gemensam vision om att sammanföra de bästa byråerna, specialiserade mot de nordiska marknaderna.

Nu täcker PLUS DMC Group 12 länder i Europa med sina 8 medlemmar: Estland, Frankrike, Grekland, Italien, Lettland, Litauen, Slovakien, Spanien, Storbritannien, Tjeckien, Tyskland och Österrike.

Siffrorna ser riktigt bra ut för PLUS DMC Group, vars omsättning sedan 2017 har ökat från cirka 12 miljoner Euro till drygt 19 miljoner Euro under 2018. Det innebär en ökning med knappt 59% på bara ett år. Ökningen baseras på omsättningen för alla DMC-partner inklusive de nya medlemmarna som har anslutit sig nu.

Jens Blaumeier, VD för PLUS DMC Group, säger om framgången:

Det faktum att vi har samlat 8 partner i vårt nätverk på ett år och fått positiv feedback från våra kunder är en stark signal till oss att vi ska fortsätta förbättra och växa till förmån för våra gemensamma kunder.

Nya DMC-partner

De nya partnerna, som nu är en del av PLUS DMC Group, inkluderar Coast Organisation, som gick med i maj och AC Travel Group, som anslöt sig till nätverket i juli. I januari 2019 kunde gruppen också välkomna den spanska DMC-byrån Upgrade Spain som partner, vilket innebär en expansion med tre nya DMC under första halvåret 2019.

De två senaste medlemmarna, från Frankrike respektive Storbritannien, ser fram emot ett brett samarbete med de sex övriga partnerna:

Med gemensamma erfarenheter, kontakter och värderingar tror jag uppriktigt att vi tillsammans ska blir starkare och kunna leverera vad de nordiska marknaderna vill ha.

Per Jansson, direktör för AC Travel Group

Gérard Farina från Coast Organisation håller med och tillägger:

Vårt partnerskap kommer att stärka oss, eftersom vi delar en gemensam grund för att alltid förbättra våra tjänster till de nordiska länderna och förhoppningsvis erhålla nya kunders förtroende.

PLUS DMC Group fortsätter att arbeta för att täcka hela Europa, och är alltid öppna för nya medlemmar, som delar samma värderingar och höga kvalitetskrav som gruppen.

Möt medlemmarna

Möt PLUS DMC Group på Travel News Market i Stockholm den 7 november och på IBTM World i Barcelona den 19-21 november 2019 vid monter N08.

I år bjuder PLUS DMC Group in utvalda nordiska MICE-köpare till årets IBTM. Inbjudningarna har redan skickats ut, med deltagande enligt principen ”först till kvarn...”. Boka ett möte med partnerna idag, eller kontakta PLUS DMC Group direkt för att höra mer.

Om PLUS DMC Group

PLUS DMC Group är ett nätverk av DMC-byråer, som alla är specialiserade på de nordiska marknaderna. Varje DMC har enastående erfarenhet inom sina respektive destinationer. Gruppen är organiserad av alla partner och består av en verkställande direktör, en styrelse bestående av medlemmarna samt arbetsgrupper.

En årlig kvot - som är direkt kopplad till det enskilda företagets omsättning - gör dig till partner. För att upprätthålla den höga standarden, hålls en audition när nya representanter vill bli medlemmar.

AC Travel Group i Storbritannien
B-italian i Italien
Coast Organisation i Frankrike
EL-VE Tours i Grekland
INBOUND Services i Tyskland och Österrike
Panbaltica i Estland, Lettland och Litauen
Tjek-In Travel i Slovakien och Tjeckien
Upgrade Spain i Spanien

Läs mer om PLUS DMC Group

Kontakt

PLUS DMC Group
Managing Director
Jens Blaumeier
Email: info@plusdmc.com
Tel: +49 40 2269 23 - 250Om United Spirit Nordic

Som ett representationskontor är vårt mål att inspirera människor att resa. Genom PR, försäljningsaktiviteter och marknadsföring hjälper vi globala varumärken inom t.ex. turism, hotell, livsstil och luftfart att uppnå sina mål. Genom proaktiva tillvägagångssätt, baserat på år av praktisk erfarenhet, lyfter vi fram kundernas fördelar, stärker deras rykte och förbättrar deras försäljning. Den nordiska resebranschen är vår specialitet. Vi skapar förbindelser mellan våra kunder och den nordiska resebranschen, resemedier och influencer. Vårt huvudkontor finns i Köpenhamn, Norden är vårt hem och Världen är vår lekplats.

Relaterad media