2014-04-23 15:41Pressmeddelande

Paven velsigner Jordan

null

D. 24.-26. Maj besøger Pave Frans I Jordan. Paven besøger bl.a. Bethany Beyond the Jordan hvor Jesus blev døbt, og holder en offentlig messe. Besøget understreger Jordans bibelske betydning. Samtidig er Jordan et eksempel på hvordan man i fred, kan leve sammen på tværs af kulturer og religioner.

Paven omfavner alle

På sit besøg i Jordan besøger Pave Frans I Bethany Beyond the Jordan, som er stedet hvor Jesus blev døbt, og er et meget betydningsfuldt sted for kristne. Under besøget mødes Pave Frans I med kongen af Jordan Hans Majestæt Abdullah II, som han også har været i tæt kontakt med under planlæggelsen af besøget.

Paven skal dog ikke kun besøge og opleve Jordan. Han er også i Jordan for at velsigne både Jordanere og udlændinge, samt holde messe.

På Amman International Stadium vil paven holde messe, hvor alle er velkomne til at deltage og modtage pavens velsignelse.

I Jordan ligger både flygtningelejre for Syriske og Irakiske flygtninge som Paven vil mødes med. Ligeledes vil han også mødes med syge og handikappede. På dette besøg har alle mulighed for at modtage pavens velsignelse, både rige og fattige, stærke og svage.

Jordan forener religioner og kulturer

Som land er Jordan et symbol på, hvordan man sagtens kan leve sammen i fred på tværs af landegrænser, kulturer og religioner. Jordan er nemlig et muslimsk land, men samtidig indeholder landet mange steder med stor betydning for Kristendommen, f.eks. Bethany Beyond the Jordan hvor Jesus blev døbt. Når den katolske pave besøger Jordan styrker det signalet til hele verdenen om, at det er muligt at leve på tværs af kulturer og religioner, som ellers kan være svært mange steder.

Det tager kun ca. 6 timer at flyve direkte fra Stockholm og Göteborg til Aqaba, og der er masser af nemme måder at opleve Jordan på.

Er man interesseret i at udforske Jordans mange bibelske steder og spændende historie og kultur kan man til September komme på rundrejse i Jordan med King Tours for 12.990 SEK.

I Oktober tilbyder Apollo charterrejser direkte fra Stockholm til Aqaba fra kun 3.813 SEK. 

United Spirit Nordic är ett självständigt företag inom resebranschen som är specialiserade på försäljning, marknadsföring och PR. Huvudkontoret ligger i Köpenhamn, och vi erbjuder tjänster inom Skandinavien, Finland och Baltikum. Våra kunder är idag; Trinidad & Tobago Tourism, Jordan Tourism Board och Star Clippers.


Om United Spirit Nordic

United Spirit Nordic är ett självständigt företag inom resebranschen som är specialiserade på försäljning, marknadsföring och PR. Huvudkontoret ligger i Köpenhamn, och vi erbjuder tjänster inom Skandinavien, Finland och Baltikum. Innovativa, pragmatiska, resultatorienterade, konsekventa Vi bemöter marknaden på ett praktiskt och vänligt sätt. Vi jobbar med partners som ser långsiktiga succéer som ett mål. Med andra ord, så är vi ett litet team med stor erfarenhet av att genomföra slagkraftiga kampanjer på ett proffesionellt sätt. Vi garanterar integritet, pålitlighet, kontinuitet och motivation.


Kontaktpersoner

Christine Engen
CEO & Creative Director
Christine Engen