2016-04-27 09:00Pressmeddelande

Park Hyatt Maldives Hadahaa är nya kund hos United Spirit Nordic

null

Maldiverna består av 1190 bittesmå tropeöar i det indiske ocean som former 26 naturlige atoller. Øarna består av sand og koraller og byder i stor stil på masser av sand, vatten och sol. Maldiverna har mere end 100 luksusresorts på hver sin egna litten ö.

Park Hyatt Maldives Hadahaa är en del av Gaafu Alifu Atoll och tilbyder sine gästar femstjernet overnatning i luksuriøse omgivelser med spektakulär havutsikt.

Hotellets 50 private och rummelige villaer har hver sin personlige värd, døgnåben restaurantservice och wifi. Resortet är udstyret med bl.a. spa, pool, fitnesscenter, shop, vaskeri och egna doktor.

Hotellet indbyder naturligvis till avslapning och fordybelse i intime rammer, men fra stedets aktivitetscenter er det också muligt at tage på en lang række ekskursioner som fx snorkeling, fiske-picnic och sejltur. På den nærliggende Mutteyfushi Water Sport Island är det ligeledes möjligt at dyrke en lang række vattenaktiviteter som fx kajak, jetski och surfing.

Park Hyatt Maldives Hadahaa är vinnare av en lang række priser, herunder 2015 TripAdvisor Hall of Fame Award, 2014 World Travel Award: Maldives' Leading Green Resort och 2013 International Hotel Award: Best Sustainable Hotel in Asia Pacific.

Som de sidste priser viser, satser hotellet i høj grad på bæredygtighed och grønne initiativer. Det er således också det första och eneste hotell i Maldiverna med et EarthCheck-certifikat (tidligere Green Globe) som tildeles for at overholde internationale miljøstandarder i både design och byggeri.

”Vi er stolte af at kunne byde Park Hyatt Maldives Hadahaa velkommen hos United Spirit Nordic, og vi glæder os til at præsentere skandinaviske rejsende for et helt særligt hotel i spektakulære omgivelser og med en række spændende tilbud inden for bl.a. dykning, vandaktiviteter og spabehandlinger” uttalar direktör for United Spirit Nordic, Christine Engen.

Läsa mer om hotellet på www.maldives.hadahaa.park.hyatt.com

United Spirit Nordic är ett självständigt företag inom resebranschen som är specialiserade på försäljning, marknadsföring och PR. Huvudkontoret ligger i Köpenhamn, och vi erbjuder tjänster inom Skandinavien, Finland och Baltikum. Våra kunder är idag; Trinidad & Tobago Tourism, Jordan Tourism Board, Star Clippers, DMC Destination Asia, DMC Bhutan Journeys, Park Hyatt Maldives Hadahaa, Park Hyatt Siem Reap och Hyatt Regency Phuket.


Om United Spirit Nordic

United Spirit Nordic är ett självständigt företag inom resebranschen som är specialiserade på försäljning, marknadsföring och PR. Huvudkontoret ligger i Köpenhamn, och vi erbjuder tjänster inom Skandinavien, Finland och Baltikum. Innovativa, pragmatiska, resultatorienterade, konsekventa Vi bemöter marknaden på ett praktiskt och vänligt sätt. Vi jobbar med partners som ser långsiktiga succéer som ett mål. Med andra ord, så är vi ett litet team med stor erfarenhet av att genomföra slagkraftiga kampanjer på ett proffesionellt sätt. Vi garanterar integritet, pålitlighet, kontinuitet och motivation.


Kontaktpersoner

Christine Engen
CEO & Creative Director
Christine Engen