2019-04-03 05:30Pressmeddelande

Panamakanalen - Unik seglats genom ett av världens underverk

Segla med Star Clippers genom ett av världens moderna underverk. Panamakanalen väntar!

Upplev mötet mellan Stilla havet och Atlanten när Royal Clipper och Star Flyer seglar genom Panamakanalen. Kanalen är ett unikt, tekniskt underverk som skapats av människor och är en av de platser i världen, som absolut bör besökas.

Fyra fantastiska kryssningar om 14 nätter
Star Clippers tar dig med på fyra fantastiska kryssningar, där du seglar genom Panamakanalen och mellan de karibiska öarna, Barbados, St. Maarten och Antigua. På dessa tvåveckors-turer besöker Royal Clipper och Star Flyer bland annat San Blas-öarna längs Panamas dramatiska och vackra Kuna Yala-kust. På resan passerar fartygen också Colombias äventyrliga hamnstäder, Cartagena och Santa Marta, liksom ABC-öarna.

Kronjuvelen Cartagena
Cartagena är Colombias femte största stad, där du hittar allt från hamnliv, storstadskänsla, restauranger och shopping. Historia och kultur hör också hemma i denna välskötta kolonialstad från 1533.

Besök till exempel klostret och kyrkan San Pedro Claver, mitt i staden, som berättar en inspirerande historia om pastorn som kyrkan är uppkallad efter. Samtidigt tjänar den arkitektoniskt vackra byggnaden som ett museum, som i sig är imponerande.

Staden är en myriad av färger, dofter och musik som speglar Colombias traditioner och själ. Skapa egna bilder av historien i den här moderna staden, där gammalt och nytt bor sida vid sida.

Oförstört öparadis på San Blas
När fartygen passerar San Blas-öarna möter du kuna-folket, som hjälper till att bevara öarna som små, orörda pärlor i Karibiska havet. Öarna är skyddade från massturism och är därför en unik upplevelse av intakt natur och kultur.

Här råder en underbar anda av fred och det är ett äkta paradis på jorden.

Upplev Karibiens ABC
Massor av spännande upplevelser väntar på ABC-öarna, Aruba, Bonaire och Curacao, i det Karibiska havet.

Aruba
Oranjestad på Aruba bjuder bland annat på internationella lyxbutiker och smyckesaffärer, grottor och en nationalpark samt utsökta sandstränder.

Hela familjen kan enkelt hoppa på spårvagnen genom staden och gå av och på vid sevärdheterna.

Bonaire
Royal Clipper och Star Flyer lägger till vid Lac Bay på Bonaire, där vackra stränder och det klara vattnet smälter samman med mangroveträsken. En idealisk plats för kajakpaddling och upptäckt av färgglada fiskar under vattenytan. Stoppa ner handen i vattnet och du kanske får nya, nyfikna vänner?

Curacao
Kenepa Beach på Curacao är perfekt för snorkling, där kan du simma med de mest magiska fiskarna, medan huvudstaden Willemstad lyser upp med sina färgstarka hus.

Ta med kameran på en promenad och fota din väg genom de fina gatorna.

16 november 2019, 14 nätters kryssning med Royal Clipper från Barbados till Panama, via Panamakanalen, från € 3 910 per person i delad dubbelhytt.

7 december 2019, 14 nätters kryssning med Star Flyer från Panama till St. Maarten, via Panamakanalen, från € 3 550 per person i delad dubbelhytt.

23 november 2019, 14 nätters kryssning med Star Flyer från Barbados till Panama, via Panamakanalen, från € 3 550 per person i delad dubbelhytt.

Alla priser är exklusive hamnavgifter och flyg till och från kryssningen.

För bokning kontakta er resebyrå eller Star Clippers på info.monaco@starclippers.com, tel. +377  97978400www.starclippers.com

Om Star Clippers
Star Clippers driver tre av världens största segelfartyg och har ytterligare ett under byggnad. Fartygen kan ligga för ankar i mindre bukter och besöker ofta hamnar där de större kryssningsfartygen inte kan lägga till och erbjuder gästerna bekvämligheter och en atmosfär som på en privat yacht.

Hög service tillhandahålls av en uppmärksam besättning och alla tre fartygen har rymliga teakdäck, pooler, en informell restaurang, en välkomnade Tropical Bar på däck och en gemytlig Piano Bar. Fartygen är tillräckligt stora för att erbjuda ett förstklassigt boende och utmärkt mat.

De två mindre fartygen, Star Flyer och Star Clipper, tar vardera 170 gäster och har en besättning på 74, medan Royal Clipper tar 227 passagerare och har en besättning på 106.Description

@starclipperssailings

 Om United Spirit Nordic

Som ett representationskontor är vårt mål att inspirera människor att resa. Genom PR, försäljningsaktiviteter och marknadsföring hjälper vi globala varumärken inom t.ex. turism, hotell, livsstil och luftfart att uppnå sina mål. Genom proaktiva tillvägagångssätt, baserat på år av praktisk erfarenhet, lyfter vi fram kundernas fördelar, stärker deras rykte och förbättrar deras försäljning. Den nordiska resebranschen är vår specialitet. Vi skapar förbindelser mellan våra kunder och den nordiska resebranschen, resemedier och influencer. Vårt huvudkontor finns i Köpenhamn, Norden är vårt hem och Världen är vår lekplats.