2016-01-19 13:16Pressmeddelande

Nu kan du ladda ner Trinidad & Tobago Carnival Kalender för 2016

null

Årets karneval i Trinidad & Tobago närmar sig snabbt. Även om huvud-eventen i Karibiens största karneval första er d. 8 och 9. i februari, så är firandet redan i full gång med en mängd olika festliga parties och events.

Det officiella programmet som räknar mer än 100 events har just blivit publicerats online och kan laddas ner av alla intresserade.

Förutom den stora J'ouvert festen, vilket är tidigt på morgonen karneval-måndag, och de många efterföljande parader inkluderar også årets karneval den välbekanta Soca Monarch musikfinalen, cricket spelaren Brian Laras populära party och ett antal helt nya events med DJs , mat, båtturer och soca musik.

Ladda ner karneval kalenderen på http://www.ticketfederation.com/schedule

Planera din karneval resa på www.gotrinidadandtobago.com

United Spirit Nordic är ett självständigt företag inom resebranschen som är specialiserade på försäljning, marknadsföring och PR. Huvudkontoret ligger i Köpenhamn, och vi erbjuder tjänster inom Skandinavien, Finland och Baltikum. Våra kunder är idag; Trinidad & Tobago Tourism, Jordan Tourism Board och Star Clippers.


Om United Spirit Nordic

United Spirit Nordic är ett självständigt företag inom resebranschen som är specialiserade på försäljning, marknadsföring och PR. Huvudkontoret ligger i Köpenhamn, och vi erbjuder tjänster inom Skandinavien, Finland och Baltikum. Innovativa, pragmatiska, resultatorienterade, konsekventa Vi bemöter marknaden på ett praktiskt och vänligt sätt. Vi jobbar med partners som ser långsiktiga succéer som ett mål. Med andra ord, så är vi ett litet team med stor erfarenhet av att genomföra slagkraftiga kampanjer på ett proffesionellt sätt. Vi garanterar integritet, pålitlighet, kontinuitet och motivation.


Kontaktpersoner

Christine Engen
CEO & Creative Director
Christine Engen