2015-04-09 15:04Pressmeddelande

Njut av medelhavssommaren på ett segelfartyg till Mallorca och de Balneariska öarna

null

Med den blåa himmeln, de gröna palmerna, de rosa blommorna och de snövita byggnaderna är färgerna både förtrollande och livsbejakande på Balearerna. Förutom de kända huvudöarna Mallorca och Ibiza, inräknas de mindre öarna Menorca, Formentera, Cabrera och Conejera i ögruppen. I Balearerna är sommaren varm och vacker, och öarna bjuder på en blandning av modern lyx och lokala traditioner. Segelförhållandena är även optimala i det västra hörnet av Medelhavet nära det spanska fastlandet.

Fartyget Star Flyer seglar ut ur den vackra och livliga staden Palma på Mallorca och besöker, förutom öarna Formentera, Ibiza och Menorca, städerna Sant Carles de la Rapita och Valencia på det spanska fastlandet innan den återigen lägger till i Palma. Längs vägen, erbjuder programmet bl.a. på vandring i naturparken S'Albufera på Mallorca, där parkens våtmarker är hem för ett rikt fågelliv. I sjöarna vid floden Ebro norr om Valencia är det också möjligt att titta på exotiska fåglar, särskilt flockar av rosa flamingos.

Balearerna har ett milt klimat, pittoreska byar, fantastiska vyer men också en uppsjö av fornlämningar, bl.a. efter fenicier, romare och morer.

På kryssningen, har passagerarna även möjligheten att få lyssna på föredrag av kapten Klaus Müller, om bl.a. navigationshistorik och 1800-talets fartyg.

En 7-nätters kryssning till Balearerna i Spanien med Star Flyer avgår den 4, 11, 18 eller 25 juli och den 1 eller 8 augusti 2015 till priser från 1755 €.

Det är också möjligt att boka kryssningen genom Apollo till priser från 17,598 kr per person i delad hytt. Läs mer och boka på:

www.apollo.se/resor/europa/spanien/kryssningar/kryssning-fran-mallorca-med-star-flyer

United Spirit Nordic är ett självständigt företag inom resebranschen som är specialiserade på försäljning, marknadsföring och PR. Huvudkontoret ligger i Köpenhamn, och vi erbjuder tjänster inom Skandinavien, Finland och Baltikum. Våra kunder är idag; Trinidad & Tobago Tourism, Jordan Tourism Board och Star Clippers.


Om United Spirit Nordic

United Spirit Nordic är ett självständigt företag inom resebranschen som är specialiserade på försäljning, marknadsföring och PR. Huvudkontoret ligger i Köpenhamn, och vi erbjuder tjänster inom Skandinavien, Finland och Baltikum. Innovativa, pragmatiska, resultatorienterade, konsekventa Vi bemöter marknaden på ett praktiskt och vänligt sätt. Vi jobbar med partners som ser långsiktiga succéer som ett mål. Med andra ord, så är vi ett litet team med stor erfarenhet av att genomföra slagkraftiga kampanjer på ett proffesionellt sätt. Vi garanterar integritet, pålitlighet, kontinuitet och motivation.


Kontaktpersoner

Christine Engen
CEO & Creative Director
Christine Engen