2018-07-10 13:01Pressmeddelande

Njut av fantastisk mat och utsökt vin – till havs

null

Royal Clipper med Chef Esio Gentile

Det smakar extra gott med mat till havs. Det har rederiet Star Clippers gjort något åt. Från 14 juli går segelfartyget Royal Clipper från Rom med den duktiga italienska Chefen Esio Gentile ombord. Han kommer att komponera de mest fantastiska rätter och göra Medelhavskryssningen extra välsmakande. Måltiderna är en av höjdpunkterna under en kryssningssemester. Alla som kommer med i sommar kommer att kunna njuta av maträtterna som serveras varje dag. Detta tillsammans med soliga upplevelser i Rom, längs Amalfikustens pärlor, de Lipariska öarna och praktfulla Taormina på Sicilien.

14 juli 2018 Rom - Rom

7 nätters kryssning med Royal Clipper från EUR 2050 per person i delad dubbelhytt.


Royal Clipper med Shannon Westfall

Veckan efter, från 21 juli, kommer vår vinspecialist och enolog ombord, Shannon Westfall från Kalifornien. Hon är en dedikerad vinpersonlighet och vill guida oss med de smakrikaste vinerna till sommarens klimat och de italienska destinationerna. Som gäst kommer man få lära sig mer om lukt och smak samt vilka viner som passar till olika maträtter. Vinupplevelsen och förståelsen kommer garanterat vara förstärkt efter en segelkryssning med Shannon från Rom till samma italienska kustpärlor som veckan innan.

21 juli 2018 Rom – Rom 7 nätters kryssning med Royal Clipper från EUR 2050 per person i delad dubbelhytt.

Vad väljer du, vinkryssning eller matkryssning eller bådadera? Det är fullt möjligt att följa med Royal Clipper i två veckor.


Alla priser är exklusive hamnavgifter och flyg till och från kryssningen

För bokning kontakta er resebyrå eller Star Clippers på info.monaco@starclippers.com, Tel. +377 97978400 eller www.starclippers.com


Om Star Clippers

Star Clippers har idag tre av världens största segelfartyg. Snart kommer ett fjärde, Flying Clipper. Det kommer att bli världens största segelfartyg.

Alla fartygen kan angöra små hamnar där inte stora kryssningsfartyg kan lägga till och erbjuda gästerna upplevelsen att vara på en privat yacht.

Alla tre fartygen har teakdäck, swimmingpooler, informell stämning, festlig Tropical Bar samt pianobar och är dessutom stora nog att erbjuda förstaklass boende och måltider – allt med högsta servicegrad av en uppmärksam personal.

De två mindre fartygen, Star Flyer och Star Clipper, tar 170 gäster med en besättning på 74 medan Royal Clipper tar 227 gäster med en besättning på 106.

United Spirit Nordic är ett självständigt företag inom resebranschen som är specialiserade på försäljning, marknadsföring och PR. Huvudkontoret ligger i Köpenhamn, och vi erbjuder tjänster inom Skandinavien, Finland och Baltikum.


Om United Spirit Nordic

United Spirit Nordic är ett självständigt företag inom resebranschen som är specialiserade på försäljning, marknadsföring och PR. Huvudkontoret ligger i Köpenhamn, och vi erbjuder tjänster inom Skandinavien, Finland och Baltikum. Innovativa, pragmatiska, resultatorienterade, konsekventa Vi bemöter marknaden på ett praktiskt och vänligt sätt. Vi jobbar med partners som ser långsiktiga succéer som ett mål. Med andra ord, så är vi ett litet team med stor erfarenhet av att genomföra slagkraftiga kampanjer på ett proffesionellt sätt. Vi garanterar integritet, pålitlighet, kontinuitet och motivation.


Kontaktpersoner

Christine Engen
CEO & Creative Director
Christine Engen