2014-09-08 10:17Pressmeddelande

Möt Tobago i Stockholm

null

Med en delegation på 18 personer besöker Tobago Sverige för att öka medvetenheten bland svenskarna till den karibiska ön. 
Den 19 september blir  Centralstationen i Stockholm lite festligare när kunderna kommer att kunna uppleva lite av Tobago med karibiska rytmer och atmosfär. 
Kom och få inspiration till en resa till Tobago, njut en smak av choklad från Tobago och du kan också lära dig att dansa limbo. De kommer att finnas hela dagen, och du vill ha möjligheten att delta i tävlingar. Det blir underhållning med musiker och dansare från Tobago.

United Spirit Nordic är ett självständigt företag inom resebranschen som är specialiserade på försäljning, marknadsföring och PR. Huvudkontoret ligger i Köpenhamn, och vi erbjuder tjänster inom Skandinavien, Finland och Baltikum. Våra kunder är idag; Trinidad & Tobago Tourism, Jordan Tourism Board och Star Clippers.


Om United Spirit Nordic

United Spirit Nordic är ett självständigt företag inom resebranschen som är specialiserade på försäljning, marknadsföring och PR. Huvudkontoret ligger i Köpenhamn, och vi erbjuder tjänster inom Skandinavien, Finland och Baltikum. Innovativa, pragmatiska, resultatorienterade, konsekventa Vi bemöter marknaden på ett praktiskt och vänligt sätt. Vi jobbar med partners som ser långsiktiga succéer som ett mål. Med andra ord, så är vi ett litet team med stor erfarenhet av att genomföra slagkraftiga kampanjer på ett proffesionellt sätt. Vi garanterar integritet, pålitlighet, kontinuitet och motivation.


Kontaktpersoner

Christine Engen
CEO & Creative Director
Christine Engen