2015-03-16 09:28Pressmeddelande

Magdalena Grand blir officiellt hotell för Tobago Football Legends Challenge

null

Kan du tänka dig att äta frukost eller spela golf omgiven av några av de största stjärnorna i engelsk fotboll genom tiderna? Detta kan bli möjligt när Magdalena Grand Beach & Golf Resort i Scarborough blir det officiella hotellet för den stjärnspäckade fotbollsturneringen British Airways Tobago Football Legends Challenge som äger rum från 15 till 22 juni 2015.

En av höjdpunkterna under "fotbollsveckan" blir den lokala legendariska Dwight Yorkes Celebrity Golf Day den 19 juni, en föregångare till Tournament International Golf 2016 som Dwight Yorke också kommer leda. Fotbollsturneringen, får förutom Dwight Yorke, besök av prominenta fotbollsikoner, som b.la. Louis Saha, Patrick Viera, Ian Wright och Luis Boa.

Golfanläggningen toppar populärlistan på Magdalena Grand Beach & Golf Resort, men hotellet erbjuder också 178 rymliga rum och 22 sviter med balkong, 3 pooler och en mängd olika aktiviteter som tennis, vattenvolleyboll, cricket, vandring, fotboll, cykling, fitness och pool-snorkling.

Få 30% rabatt på "fotbolls-boendet"

Om du bokar ett boende under perioden 17 - 23 juni, 2015 innan 30 mars får du 30% rabatt per natt i ett deluxe rum med havsutsikt. Använd koden "Tobago Legends" när du bokar på hotellets hemsida magdalenagrand.com

United Spirit Nordic är ett självständigt företag inom resebranschen som är specialiserade på försäljning, marknadsföring och PR. Huvudkontoret ligger i Köpenhamn, och vi erbjuder tjänster inom Skandinavien, Finland och Baltikum. Våra kunder är idag; Trinidad & Tobago Tourism, Jordan Tourism Board och Star Clippers.


Om United Spirit Nordic

United Spirit Nordic är ett självständigt företag inom resebranschen som är specialiserade på försäljning, marknadsföring och PR. Huvudkontoret ligger i Köpenhamn, och vi erbjuder tjänster inom Skandinavien, Finland och Baltikum. Innovativa, pragmatiska, resultatorienterade, konsekventa Vi bemöter marknaden på ett praktiskt och vänligt sätt. Vi jobbar med partners som ser långsiktiga succéer som ett mål. Med andra ord, så är vi ett litet team med stor erfarenhet av att genomföra slagkraftiga kampanjer på ett proffesionellt sätt. Vi garanterar integritet, pålitlighet, kontinuitet och motivation.


Kontaktpersoner

Christine Engen
CEO & Creative Director
Christine Engen