2014-11-20 17:32Pressmeddelande

Lyx till låga priser i gästvänliga Jordanien vintern 2015

null

Den kalla skandinaviska vintern får dem flesta att drömma om en resa till varmare breddgrader. Just nu finns det pengar att spara på resor till Jordanien, som bjuder på sköna stränder, snorkling och arabisk kultur i exklusiva miljöer. Res med Apollo i december till kuststaden Aqaba och upplev lyx till låga priser.

Lyx i exklusiva miljöer

Väljer ni en vistelse i staden Aqaba eller Tala Bay väntar er där en exklusiv hotellupplevelse med moderna, lyxiga rum, utsökt mat och närliggande caféer, butiker och restauranger. De bästa hotellen har en egen strand, stora poolområden och ett stort urval av hälsoutbud.

Sköna baddagar och vattenaktiviteter eller avslappning

Jordaniens varma klimat bidrar till en perfekt badsemester. Här finns strandklubbar med alla typer av tänkbara faciliteter för dem aktiva och sköna sandstränder för dem som önskar avslappning och simning. En helt annan typ av badning förekommer vid Döda havet, där ni kan njuta i det vårdande salta vattnet och av ett par sköna behandlingar för kropp och själ.

Upplev arabisk kultur och exotiska omgivningar

I Jordanien befinner du dig mitt i den arabiska kulturen med många spännande sevärdheter. Besök tillexempel den fascinerande bergsstaden Petra med sitt samhälle uthugget i det vackra röda berget och det enorma gravmonumentet Al Khazneh, eller ta en utflykt med jeep i ökenreservatets fantastiska landskap. En middag i Jordanien består ofta av smårätter till förrätt och grillat kött till huvudrätt, gärna tillsammans med ett gott, lokalt vin.

Res 2 personer från Stockholm till Aqaba och bo på femstjärnig hotell Kempinski i december 2014 från 5513 SEK per person i dubbeltrum.

United Spirit Nordic är ett självständigt företag inom resebranschen som är specialiserade på försäljning, marknadsföring och PR. Huvudkontoret ligger i Köpenhamn, och vi erbjuder tjänster inom Skandinavien, Finland och Baltikum. Våra kunder är idag; Trinidad & Tobago Tourism, Jordan Tourism Board och Star Clippers.


Om United Spirit Nordic

United Spirit Nordic är ett självständigt företag inom resebranschen som är specialiserade på försäljning, marknadsföring och PR. Huvudkontoret ligger i Köpenhamn, och vi erbjuder tjänster inom Skandinavien, Finland och Baltikum. Innovativa, pragmatiska, resultatorienterade, konsekventa Vi bemöter marknaden på ett praktiskt och vänligt sätt. Vi jobbar med partners som ser långsiktiga succéer som ett mål. Med andra ord, så är vi ett litet team med stor erfarenhet av att genomföra slagkraftiga kampanjer på ett proffesionellt sätt. Vi garanterar integritet, pålitlighet, kontinuitet och motivation.


Kontaktpersoner

Christine Engen
CEO & Creative Director
Christine Engen