2018-11-13 11:30Pressmeddelande

Köp två – betala för en - Sjöflygresa med Seawings till Ras Al Khaimah & Zipline

null

Seawings är de enda som arrangerar sjöflygresor till Mellanöstern. De har just nu ett fantastiskt erbjudande på sin Dubai–Ras Al Khaimah kombiresa.

Kombiresan innehåller en 45 minuter lång scenisk flygresa över ikoniska sevärdheter i Dubai, exempelvis Burj Khalifa, Palm Jumeirah och Burj Al Arab, samt en unik chans att uppleva världens längsta Zipline. Denna kombiresa ligger normalt sett på cirka 2.045 AED per person inklusive moms. Med detta vassa erbjudande kan man köpa en kombiresa och få nästa helt gratis!

Erbjudandet gäller fram till den 30 november 2018.

Denna speciella kombiresa är ett måste för alla familjer och grupper som är ute efter en rolig och aktiv helg med mycket spänning.

”Detta ger invånare och turister en fantastisk möjlighet att få två oförglömliga upplevelser på samma dag. När det är dags för lovsäsongen kommer vi att locka många familjer som är intresserade av denna spännande utflykt till ett mycket bra pris!” - säger Mithu Agarwal, Senior Manager hos Seawings

Ras Al Khaimah har de senaste åren gjort sig känd som Förenade Arabemiratens äventyrliga huvudstad. De exceptionella stränderna i kombination med den högsta punkten, Jebel Jais, bjuder på massor av upplevelser och aktiviteter.

Där finns världens längsta Zipline som kan skapa adrenalinkickar även hos de mest inbitna äventyrare. Man börjar flygningen över bergslandskapet med en hastighet på 150 km/h i en höjd på 1.680 meter över havet.

Höjdpunkter på resan

  • Spännande take off och landning på vattnet.
  • 45 minuter scenisk flygtur från Dubai till Ras Al Khaimah
  • Returtransport ingår
  • Slå rekordet på världens längsta Zipline – Jebel Jais
  • Unik möjlighet för valfria aktiviteter på Ras Al Khaimahs resorts

Om Seawings:

Seawings är de enda som arrangerar sjöflygresor till Mellanöstern och erbjuder ett urval av sceniska sjöflygresor, charterflyg och endagsresor.

För mer information om bokning:
www.seawings.ae
E-post: reservations@seawings.ae
eller ring +971 4 807 0708

För medie- och pressrelaterade frågor:
E-post: corpcom@seawings.ae
Pressmaterial finns här: Klicka här

United Spirit Nordic är ett självständigt företag inom resebranschen som är specialiserade på försäljning, marknadsföring och PR. Huvudkontoret ligger i Köpenhamn, och vi erbjuder tjänster inom Skandinavien, Finland och Baltikum.


Om United Spirit Nordic

United Spirit Nordic är ett självständigt företag inom resebranschen som är specialiserade på försäljning, marknadsföring och PR. Huvudkontoret ligger i Köpenhamn, och vi erbjuder tjänster inom Skandinavien, Finland och Baltikum. Innovativa, pragmatiska, resultatorienterade, konsekventa Vi bemöter marknaden på ett praktiskt och vänligt sätt. Vi jobbar med partners som ser långsiktiga succéer som ett mål. Med andra ord, så är vi ett litet team med stor erfarenhet av att genomföra slagkraftiga kampanjer på ett proffesionellt sätt. Vi garanterar integritet, pålitlighet, kontinuitet och motivation.


Kontaktpersoner

Christine Engen
CEO & Creative Director
Christine Engen