2018-07-25 12:00Pressmeddelande

Kom i form under en yogakryssning – med Star Clippers

null

Föreställ dig att vakna upp till utsikt av himmel och hav. Njut av en god kopp te eller ett glas apelsinjuice. Att lugnt gå över från ett drömtillstånd till ett annat, ta på dig träningskläderna och andas in frisk havsluft.

Uppe på teakdäcket väntar en yoga instruktör som visar övningar anpassade till din nivå och ditt tempo. Sträck på dig, öppna armarna, ta emot livet och semestern. Se upp mot solen och känn hur kropp och själ mår riktigt bra.

Efter avslutad yogaträning med djupa andetag är det tid för en härlig frukostbuffé med massor av frukter, olika juicer, müsli, yoghurt och nybakat bröd. Önskas varm frukost så står en kock klar att laga till äggrätter efter önskemål. Varför inte en omelett med tomat, ost och skinka? Serverad med grovmalen peppar! Små detaljer, stor effekt.

Restaurangen ombord är en upplevelse för sig. Skeppen är designade efter gamla tiders imponerande segelfartyg och matsalen kan påminna om en scen ur en Agatha Christie roman. I den eleganta matsalen väntar servitörer som är trevliga och tillmötesgående.


Måltiderna är en stor del av en yogakryssning och urvalet av rätter är imponerande. Du väljer själv hur sund du vill vara. Det finns alltid ett utbud av vegetariska rätter och man kan be om att få laktosfri och glutenfri mat.

Nya destinationer väntar och i sommar går kryssningar med Royal Clipper till pärlorna i Medelhavet. Var med om en kryssning mellan Rom och Cannes med yogainstruktören Paige Wellborn?


Den 18 augusti seglar Royal Clipper från Rom till Cannes på en veckokryssning och den 25 augusti går seglingen från Cannes till Rom, även den med Paige Wellborn. Hon är en speciellt duktig och entusiastisk läromästare, boende i New York och med lång erfarenhet av yoga. Till seglingarna har hon skapat ett eget program anpassat för ankomst och avresa från de olika destinationerna.

Kryssningarna går via Monte Carlo, Portofino och de angör också hamnaren på Sardinien och Korsika. Naturen och segelupplevelsen är en lisa för själen i sig själv.

18 och 25 augusti, 7 nätters yogakryssning med Royal Clipper och Paige Wellborn, Rom – Cannes eller Cannes – Rom från EUR 2,050 per person i delad dubbelhytt.

I september leder den engagerade yogaläraren Helen Noviello programmet. Den 8 september seglar Royal Clipper från och till Rom via de vackraste destinationerna på Amalfikusten, Sicilien och de Lipariska öarna. Tänk att starta och avsluta dagen med yogaövningar på Medelhavet. Den 15 september går yogakryssningen med Helen Noviello från Rom till Cannes.

Verkar inte detta extra spännande?

8 och 15 september, 7 nätters yogakryssning med Royal Clipper och Helen Noviello, Rom – Rom eller Rom – Cannes från EUR 2,050 per person i delad dubbelhytt

Star Clippers arrangerar också yogakryssningar på seglingar i Thailand och Östra Medelhavet från Aten.

3 november, 7 nätters yogakryssning med Star Clipper och Catherine Derrow, Phuket rundresa, från EUR 1,740 per person i delad dubbelhytt.

16 oktober, 7 nätters yogakryssning med Star Flyer och Christie Dummond, Aten – Malta, från EUR 1,860 per person i delad dubbelhytt.

Alla priser är exklusive hamnavgifter och flyg till och från kryssningen

För bokning kontakta er resebyrå eller Star Clippers påinfo.monaco@starclippers.com, Tel. +377 97978400,www.starclippers.com

Till Redaktionen:

Om Star Clippers

Star Clippers har idag tre av världens största segelfartyg. Snart kommer ett fjärde, Flying Clipper. Det kommer att bli världens största femmastade segelfartyg.

Alla fartygen kan angöra små hamnar där inte stora kryssningsfartyg kan lägga till och erbjuda gästerna upplevelsen att vara på en privat yacht.

Alla tre fartygen har teakdäck, swimmingpooler, informell stämning, festlig Tropical Bar samt pianobar och är dessutom stora nog att erbjuda förstaklass boende och måltider – allt med högsta servicegrad av en uppmärksam personal.

De två mindre fartygen, Star Flyer och Star Clipper, tar 170 gäster med en besättning på 74 medan Royal Clipper tar 227 gäster med en besättning på 106.


United Spirit Nordic är ett självständigt företag inom resebranschen som är specialiserade på försäljning, marknadsföring och PR. Huvudkontoret ligger i Köpenhamn, och vi erbjuder tjänster inom Skandinavien, Finland och Baltikum.


Om United Spirit Nordic

United Spirit Nordic är ett självständigt företag inom resebranschen som är specialiserade på försäljning, marknadsföring och PR. Huvudkontoret ligger i Köpenhamn, och vi erbjuder tjänster inom Skandinavien, Finland och Baltikum. Innovativa, pragmatiska, resultatorienterade, konsekventa Vi bemöter marknaden på ett praktiskt och vänligt sätt. Vi jobbar med partners som ser långsiktiga succéer som ett mål. Med andra ord, så är vi ett litet team med stor erfarenhet av att genomföra slagkraftiga kampanjer på ett proffesionellt sätt. Vi garanterar integritet, pålitlighet, kontinuitet och motivation.


Kontaktpersoner

Christine Engen
CEO & Creative Director
Christine Engen