2018-07-18 11:44Pressmeddelande

Kapstaden – hållbar och vattensmart destination!

null

Bara halvvägs genom vintern har Kapstadens dammar stigit med över än 20 procentenheter, tack vare de två sista månadernas extrema nederbörd. Det finns redan mer vatten i dammsystemet än det fanns i slutet av Sydafrikas vinter i oktober.

Så det är säkert att Kapstaden även i fortsättningen kommer att ha vatten till sina invånare och besökare. Och Sydafrikas vintersäsong är inte över ännu.

Kapstaden hälsar därför resenärer välkomna till att njuta av de många attraktionerna, men turister bör ändå vara uppmärksamma på vattenförbrukningen. Vatten är en värdefull resurs.

Vattensmart stad

Staden har genomfört en rad banbrytande initiativ under torkan som kan göra att Kapstaden klarar sig bättre. Ansträngningarna blir mer och mer internationellt erkända. Man har fastställt en gedigen plan för att utveckla alternativ vattenförsörjning, som gör staden och regionen ännu mer vattensäker i framtiden.

Invånarna i Kapstaden har också satt en ny global standard för vattenförbrukning. Staden har minskat sin vattenförbrukning med nästan 60 % på bara tre år. Det är en fenomenal prestation som ingen annan större stad i världen har lyckats med.

Med den betydande nederbörden som just nu faller, fylls Kapstadens dammar allt snabbare.

Kapstaden och Västra Kapprovinsen är redo att hälsa alla besökare välkomna, med fantastiska upplevelser i världsklass – bara att njuta.

För mer information besök: www.waterwesterncape.com

United Spirit Nordic är ett självständigt företag inom resebranschen som är specialiserade på försäljning, marknadsföring och PR. Huvudkontoret ligger i Köpenhamn, och vi erbjuder tjänster inom Skandinavien, Finland och Baltikum.


Om United Spirit Nordic

United Spirit Nordic är ett självständigt företag inom resebranschen som är specialiserade på försäljning, marknadsföring och PR. Huvudkontoret ligger i Köpenhamn, och vi erbjuder tjänster inom Skandinavien, Finland och Baltikum. Innovativa, pragmatiska, resultatorienterade, konsekventa Vi bemöter marknaden på ett praktiskt och vänligt sätt. Vi jobbar med partners som ser långsiktiga succéer som ett mål. Med andra ord, så är vi ett litet team med stor erfarenhet av att genomföra slagkraftiga kampanjer på ett proffesionellt sätt. Vi garanterar integritet, pålitlighet, kontinuitet och motivation.


Kontaktpersoner

Christine Engen
CEO & Creative Director
Christine Engen