2015-01-23 09:35Pressmeddelande

Jordanien vill gärna höra dina resehistorier på ny blogghemsida

null

Är du bloggare, fotograf eller filmare (?) och har lust att dela dina reseupplevelser med resten av världen? I så fall har du möjligheten att bli en del av ett helt nytt projekt, där du upplever Jordanien och använder dig av dina upplevelser för att berätta för andra om dem. Upplevelseskildringarna delas upp i grupper så att du utifrån dina personliga intressen kan skriva om tillexempel kultur, natur eller gastronomi.

Jordan Tourism har lanserat en helt ny hemsida till ändamålet, med namnet "Unraveling Jordan". Där kan du redan nu berätta lite om dig själv, dina intressen samt din erfarenhet som bloggare och på så sätt ansöka om att bli utvald till en speciell bloggtur till Jordanien. Resorna är uppdelade efter tema och går därför till olika delar i landet.

United Spirit Nordic är ett självständigt företag inom resebranschen som är specialiserade på försäljning, marknadsföring och PR. Huvudkontoret ligger i Köpenhamn, och vi erbjuder tjänster inom Skandinavien, Finland och Baltikum. Våra kunder är i dag; Trinidad & Tobago Tourism, Jordan Tourism Board och Star Clippers.


Om United Spirit Nordic

United Spirit Nordic är ett självständigt företag inom resebranschen som är specialiserade på försäljning, marknadsföring och PR. Huvudkontoret ligger i Köpenhamn, och vi erbjuder tjänster inom Skandinavien, Finland och Baltikum. Innovativa, pragmatiska, resultatorienterade, konsekventa Vi bemöter marknaden på ett praktiskt och vänligt sätt. Vi jobbar med partners som ser långsiktiga succéer som ett mål. Med andra ord, så är vi ett litet team med stor erfarenhet av att genomföra slagkraftiga kampanjer på ett proffesionellt sätt. Vi garanterar integritet, pålitlighet, kontinuitet och motivation.


Kontaktpersoner

Christine Engen
CEO & Creative Director
Christine Engen