2018-11-22 11:33Pressmeddelande

Grand Park Kodhipparu, Maldives vinner prestigefyllt pris på World Luxury Hotel Awards

null

Den lyxiga semesterresorten Grand Park Kodhipparu, Maldives på norra Male-atollen, tilldelas priset "Luxury New Resort" i kategorin Indiska oceanen.

World Luxury Hotel Awards 2018 är precis avklarat och Grand Park Kodhipparu, Maldives vann priset som "Luxury New Resort" i kategorin Indiska oceanen.

Den prisbelönta lyxanläggningen öppnade under 2017 och har redan erhållit intresse och erkännande från sina gäster och affärspartners.

"Det är en ära att bli erkända som en av de bästa lyxresorter i Indiska oceanen av våra kvalitetsmedvetna gäster och resepartners " säger Raffaele Solferino, VD på Grand Park Kodhipparu. "Denna utmärkelse vittnar om vårt teams stora engagemang och glädje att alltid ge gästerna den bästa och vänligaste servicen. Jag är enormt stolt över mitt team, som gör en fantastisk insats för att skapa unika upplevelser på detta jordiska paradis. "

Grand Park Kodhipparu, Maldives ligger på den norra Male-atollen i Maldiverna, bara 20 minuter med snabbåt från Velana International Airport. Anläggningen är designad av den världsberömda arkitektfirman Hirsch Bedner Associates, som har specialiserat sig på hotell och resorts. De har lyckats skapa en atmosfär som medför enastående lyx och otroliga, naturliga miljöer i en och samma semester.

Anläggningen uppfyller alla behov och önskningar, som gästerna kan tänkas ha under sin drömsemester. Här finns bland annat 120 idylliska strandvillor och ”overwater villas”, varav 65 erbjuder privat pool. En stor, gemensam infinity-pool, med utsikt över den spektakulära Indiska oceanen, kulinariska upplevelser fördelade på tre restauranger inom resorten, ett Spa-område i världsklass, ett fullt utrustat dyk- och vattensportcenter och inte minst en avkopplande beach club och barnklubb.

World Luxury Hotel Awards, WLHA, grundades 2006 och är hotellbranschens svar på Oscarsutdelningen. WLHA ger internationellt erkännande till lyxhotell runt om i världen. Över 800 lyxhotell deltar i prisutdelningen varje år och deltar i de kategorier som passar deras unika försäljningsegenskaper och destinationer. Vinnarna nomineras på grundval av en fyra veckors omröstningsprocess, där 300 000 deltagande gäster, resenärer och professionella bestämmer resultatet. För mer information besök WLHAs hemsida her

Om Grand Park Kodhipparu, Maldives

Grand Park Kodhipparu, Maldives är en del av Park Hotel Group och den första lyxanläggningen i gruppen. Orten öppnade i juni 2017 och ligger bara 20 minuter i snabbåt från Maldivernas internationella flygplats. Konceptet ”en-ö-en resort” erbjuder gästerna 120 idylliska strand- och poolvillor, ”overwater villas” samt Grand Residence-villor, med två sovrum. Allt är designat av Hirsch Bedner Associates. Anläggningen erbjuder tre spännande matställen, prisbelönta spa-faciliteter, infinity-pool, strandklubb, gym och barnklubb samt dyk- och vattensportcenter. Läs mer her

Om Grand Park

Grand Park är lyxvarumärket hos Park Hotel Group, som är synonymt med förstklassiga hotellfaciliteter, upplevelser och komfort, anpassad till kvalitetsmedvetna och kräsna resenärer. Grand Park omfattar idag sju hotell och resorts i Singapore, Maldiverna, Hokkaido (Otaru), Wuxi, Xi An och Kunming.

Om Park Hotel Group

Park Hotel Group grundades 1961 och är en av Asien och Stillahavsområdets ledande aktörer inom hotell- och anläggningsindustrin. Park Hotel Group är baserat i Singapore och består idag av mer än 16 hotell och resorts verksamma, eller under utveckling, i 11 viktiga destinationer över Asien och Stillahavsområdet. Park Hotel Group fokuserar på att öka sin närvaro i hela regionen för att möta de föränderliga behoven hos dagens resenärer. Således består Park Hotel-koncernens portfölj av lyxvarumärket Grand Park, det exklusiva Park Hotel och value-for-money-varumärket, Destination.www.parkhotelgroup.com

Kontakt

Lina Suryati
Marketing & Communications Manager
E-post: lina.suryati@parkhotelgroup.com
Telefon: +960 6651111

United Spirit Nordic är ett självständigt företag inom resebranschen som är specialiserade på försäljning, marknadsföring och PR. Huvudkontoret ligger i Köpenhamn, och vi erbjuder tjänster inom Skandinavien, Finland och Baltikum.


Om United Spirit Nordic

United Spirit Nordic är ett självständigt företag inom resebranschen som är specialiserade på försäljning, marknadsföring och PR. Huvudkontoret ligger i Köpenhamn, och vi erbjuder tjänster inom Skandinavien, Finland och Baltikum. Innovativa, pragmatiska, resultatorienterade, konsekventa Vi bemöter marknaden på ett praktiskt och vänligt sätt. Vi jobbar med partners som ser långsiktiga succéer som ett mål. Med andra ord, så är vi ett litet team med stor erfarenhet av att genomföra slagkraftiga kampanjer på ett proffesionellt sätt. Vi garanterar integritet, pålitlighet, kontinuitet och motivation.


Kontaktpersoner

Christine Engen
CEO & Creative Director
Christine Engen