2015-08-04 16:05Pressmeddelande

Flyg till Aqaba med Turkish Airlines och ta med din dyk-utrustning gratis

null

Den perfekta dykning-semester kräver rätt utrustning, men för manga kan det bli en dyr affär att få våtdräkt, mask och annan utrustning på flyget.

Det gör Turkish Airlines nu något av och erbjuder resenärer att ta med dyk-utrustning gratis på sina resor til hamnstaden Aqaba i Jordanien, som är känd som en underbar destination för dykning vid Röda havet. Här är det möjligt för både nybörjare och erfarna dykare att utforska korallrev och flera konstgjorda dyk platser som ett skeppsbrott och en tank.

Dyk-utrustning omfattar hos Turkish Airlines följande: våtdräkt, mask, fenor, tom syretank, lampa, regulator, ryggstöd, BCD-jacka, snorkel, kniv, spjut och flytväst.

Den speciella erbjudandet gäller fram till d. 31. december 2016.

Läs mer om erbjudandet och Turkish Airlines allmänna bagageregler på www.turkishairlines.com/en-int/travel-information/baggage

United Spirit Nordic är ett självständigt företag inom resebranschen som är specialiserade på försäljning, marknadsföring och PR. Huvudkontoret ligger i Köpenhamn, och vi erbjuder tjänster inom Skandinavien, Finland och Baltikum. Våra kunder är idag; Trinidad & Tobago Tourism, Jordan Tourism Board och Star Clippers.


Om United Spirit Nordic

United Spirit Nordic är ett självständigt företag inom resebranschen som är specialiserade på försäljning, marknadsföring och PR. Huvudkontoret ligger i Köpenhamn, och vi erbjuder tjänster inom Skandinavien, Finland och Baltikum. Innovativa, pragmatiska, resultatorienterade, konsekventa Vi bemöter marknaden på ett praktiskt och vänligt sätt. Vi jobbar med partners som ser långsiktiga succéer som ett mål. Med andra ord, så är vi ett litet team med stor erfarenhet av att genomföra slagkraftiga kampanjer på ett proffesionellt sätt. Vi garanterar integritet, pålitlighet, kontinuitet och motivation.


Kontaktpersoner

Christine Engen
CEO & Creative Director
Christine Engen