2020-05-25 09:16Pressmeddelande

Flodkryssningsrederiet Scylla återupptar driften av 34 spännande kryssningar på Europas mest kända floder

Basel, maj 2020 – Det ledande flodkryssningsrederiet Scylla informerar om att man omedelbart återupptar driften av 34 fartyg på Europas vattenvägar, och därmed blir ett av de första företag som återupptar driften efter covid-19. Detta schweiziska rederi har en flotta av flodbåtar som körs för olika europeiska charterkunder.

”Vi är mycket glada över att branschen långsamt återhämtar sig från coronakrisen och att våra flodbåtar kommer tillbaka till Europas vattenvägar, där de hör hemma”, säger Arno Reitsma, vd för Scylla AG (bild). ”Gästerna kommer återigen att kunna uppleva några av de mest spännande kryssningarna på Europas vattenvägar, även om själva resan i sig nu kommer att vara lite annorlunda”, säger Reitsma.

”Det är en självklarhet att alla nödvändiga säkerhets- och hygienstandarder har implementeras ombord på alla våra fartyg”, förklarar Reitsma.

En av dessa åtgärder kommer vara att upprätthålla ett säkert avstånd under hela redan – endast registrerade passagerare som tidigare genomgått en hälsoundersökning kommer att släppas ombord.

Färre passagerare på fartygen, obligatoriska ansiktsmasker, regelbunden desinficering och att mat och dryck serveras direkt vid bordet är andra delar av de nya åtgärderna. I tillägg till detta kommer en läkare att finnas ombord för hälsoundersökningar och rådgivning för både gäster och besättning.

”Resandet har förändrats, men passagerarna på våra fartyg kommer fortfarande att kunna njuta av våra flodkryssningar”, säger Reitsma.

Scylla kommer att börja segla igen på utvalda europeiska vattenvägar tills ytterligare restriktioner upphävs. Dessutom har de nytillkomna ”minikryssningarna” (kortare kryssningar) visat sig vara mycket eftertraktade, med många förhandsbokningar.

Mer information om Scylla återfinns på: www.scylla.ch/en

Presskontakt:

Jef Pelkmans

PR- och kommunikationsansvarig

Telefon: +32 (0) 3 38 01 918

Mobil: +31 (0) 6 15 58 59 06

E-post: jef.pelkmans@scylla.ch

 


Om United Spirit Nordic

Som ett representationskontor är vårt mål att inspirera människor att resa. Genom PR, försäljningsaktiviteter och marknadsföring hjälper vi globala varumärken inom t.ex. turism, hotell, livsstil och luftfart att uppnå sina mål. Genom proaktiva tillvägagångssätt, baserat på år av praktisk erfarenhet, lyfter vi fram kundernas fördelar, stärker deras rykte och förbättrar deras försäljning. Den nordiska resebranschen är vår specialitet. Vi skapar förbindelser mellan våra kunder och den nordiska resebranschen, resemedier och influencer. Vårt huvudkontor finns i Köpenhamn, Norden är vårt hem och Världen är vår lekplats.