2014-01-09 12:17Pressmeddelande

Det råder Tobago-feber i Skandinavien!

null

Vajande palmer, kristallklart vatten, korallsand och färgsprakande båtar med glasbotten med namn som; Sugar Lips och Soca Queen och 30 graders värme. Det är några av de adjektiv som magasinet Allt om Resor använder sig av när de beskriver det speciella med Pigeon Point stranden i sin Topp 10 lista över Världens bästa stränder 2013. Här bland annat i konkurrens med stränder från Filipinerna, Burma, Thailand och Jamaica.

Vad är det då som gör Pigeon Point stranden så speciell? Den drar bland annat till sig människor i alla åldrar, den har behållit den charm som är så typiskt med Karibien. Här finns matställen målade i pastellfärger, med plats för var och en. Den ligger bekvämt till och det är enkelt att ta sig dit. - Helt enkelt det perfekta motivet att sända hem till nära och kära.

Att magasinet Vagabond korade Tobago till årets charterdestination, gör inte saken sämre.

Hur kommer det sig att Tobago är en sådan speciell plats? Den frågan ställer vi till Bo Fridlund som jobbar på Nyhavn Travel i Danmark. En van resenär som besökt 8 av Karibiens öar, varav Tobago 2 gånger.

-  Det är nog den ö i Karibien som ligger närmast, den bild av det Karibien som många har i sina huvuden. En avslappnad syn på livet, ingen stress, bra lokala restauranter där man äter gott för en billig peng. En frodig ö med ett rikt fågelliv, vattenfall, vackra stränder och gröna vikar där man ofta får vara ostörd. Prisnivån på ön är bra och antalet turister är överkomligt, säger Bo Fridlund. När vi ber om hans bästa tips svarar han snabbt; - Hyr en bil och upplev Tobago på egen hand, utforska sevärdheterna och se Tobagos vackra natur i ditt eget tempo.

Apollo i Sverige erbjuder Tobago från 8 748 SEK


United Spirit Nordic är ett självständigt företag inom resebranschen som är specialiserade på försäljning, marknadsföring och PR. Huvudkontoret ligger i Köpenhamn, och vi erbjuder tjänster inom Skandinavien, Finland och Baltikum. Våra kunder är idag; Trinidad & Tobago Tourism, Jordan Tourism Board och Star Clippers.


Om United Spirit Nordic

United Spirit Nordic är ett självständigt företag inom resebranschen som är specialiserade på försäljning, marknadsföring och PR. Huvudkontoret ligger i Köpenhamn, och vi erbjuder tjänster inom Skandinavien, Finland och Baltikum. Innovativa, pragmatiska, resultatorienterade, konsekventa Vi bemöter marknaden på ett praktiskt och vänligt sätt. Vi jobbar med partners som ser långsiktiga succéer som ett mål. Med andra ord, så är vi ett litet team med stor erfarenhet av att genomföra slagkraftiga kampanjer på ett proffesionellt sätt. Vi garanterar integritet, pålitlighet, kontinuitet och motivation.


Kontaktpersoner

Christine Engen
CEO & Creative Director
Christine Engen