2019-01-21 08:41Pressmeddelande

Därför ska vinterresan gå till Alperna

null

Unika vinterupplevelser väntar i Alpernas bergslandskap. Upplev Österrikes, Italiens och Tysklands bästa längdskidspår med Cross Country Ski Holidays, som har koncentrerat sig helt på vintersport.

© Fischer Sports GmbH

Med Cross Country Ski Holidays har du mer än 20 olika regioner att välja mellan i Österrike, Italien och Tyskland. Här kan du och din familj att njuta av allt, från perfekt pistade längdåkningsspår till orörda snöiga landskap.

Cross Country Ski Holidays längdskidområden och kompletta hotell erbjuder utmärkt service - oavsett om du behöver individuella råd, skidskola, guidad skidåkning eller hyra utrustning. Ta med familjen till ett helt nytt äventyr i snön, bort från välbesökta skidbackar, där du kan glida genom den snöiga naturen och nå bergstopparna.

Fem goda skäl att tillbringa vintern i Alperna:

1. De unika Alperna
Ett skidåkningsäventyr i Alperna ger ett helt nytt perspektiv på vinterlov. Alpernas majestätiska bergstoppar har något, som inte Norden har. Här kan du se fram emot en magnifik panoramautsikt som du aldrig kommer glömma och ett garanterat instagramvänligt landskap i vitt och blått.

2. Snögaranti och glaciärområden
Känn gränslös frihet i Dachstein och Kitzsteinhorn i Österrike, där de långa glaciärbackarna sträcker ut sig, på 2 700 respektive 3 000 meter över havet. Du och din familj kan se fram emot hög snögaranti och en mångsidig destination. Glaciärområdena tillför något speciellt till skidåkningen för alla vintersportentusiaster.

© Fischer Sports GmbH

3. Högre luft
Rutterna ligger högt upp i bergen, i de tunnare luftskikten, så att du får det bästa träningsutbytet på skidturen. Dessutom får du en formidabel utsikt längs vägen.

4. Standard som ställer krav
Alla regioner erbjuder höga standard. Cross Country Ski Holidays ställer höga krav på sina hotell och den service som erbjuds gästerna. Du kommer alltid att uppleva en värd med stor passion för sporten och hotellen erbjuder skiduthyrning, förvaring och service av din utrustning, med mera. Av orten kan gästerna räkna med faciliteter längs spåret, minst en längdskidskola, bensinstationer och en utmärkt infrastruktur.

5. Tre kulturrika länder
Sist men inte minst erbjuder vintersemestern i ett av Cross Country Ski Holidays regioner möten med andra kulturer. Österrike, Italien och Tyskland bjuder alla på vackra, snöklädda omgivningar, spännande evenemang för både unga och gamla samt lokal mat och dryck. Smaka på kulturen med en spröd österrikisk schnitzel, utsökt antipasti i Italien eller en weißwurst och en kall tysk öl.

Om Cross Country Ski Holidays:

Cross Country Ski Holidays är en grupp av hotell som har gått samman och specialiserat sig på längdskidåkning i Österrike, Italien och Tyskland. De är experterna som du ska tala med om du drömmer om unika och aktiva erfarenheter på din nästa skidsemester. Förutom att erbjuda utmärkta faciliteter för längdskidåkning och skidturer arrangerar Cross Country Ski Holidays regioner även flera kända skidmaratonlopp.

Cross Country Ski Holidays erbjuder oförglömliga vinterupplevelser i över 20 regioner med totalt 27 hotell, alla spridda över tre länder; Österrike, Italien och Tyskland.

För mer information om Cross Country Ski Holidaysregioner och hotell besök: www.crosscountry-ski.com

United Spirit Nordic är ett självständigt företag inom resebranschen som är specialiserade på försäljning, marknadsföring och PR. Huvudkontoret ligger i Köpenhamn, och vi erbjuder tjänster inom Skandinavien, Finland och Baltikum.


Om United Spirit Nordic

United Spirit Nordic är ett självständigt företag inom resebranschen som är specialiserade på försäljning, marknadsföring och PR. Huvudkontoret ligger i Köpenhamn, och vi erbjuder tjänster inom Skandinavien, Finland och Baltikum. Innovativa, pragmatiska, resultatorienterade, konsekventa Vi bemöter marknaden på ett praktiskt och vänligt sätt. Vi jobbar med partners som ser långsiktiga succéer som ett mål. Med andra ord, så är vi ett litet team med stor erfarenhet av att genomföra slagkraftiga kampanjer på ett proffesionellt sätt. Vi garanterar integritet, pålitlighet, kontinuitet och motivation.


Kontaktpersoner

Christine Engen
CEO & Creative Director
Christine Engen