2018-11-13 11:50Pressmeddelande

Cross Country Ski Holidays - Den perfekta aktiva semestern i snöklädda alper

null

Landskap täckta av djup snö och krispig, kristallklar luft överallt. Detta är Alpernas imponerande universum. Tillsammans med Cross Country Ski Holidays kan du fara fram i de perfekta, välskötta längdskidsspåren eller off pist på de högsta bergstopparna på guidade skidturer.

Cross Country Ski Holidays är en hotellgrupp som har specialiserat sig på vinteraktiviteter som längdåkning och skidåkning utanför skidområdets gränser. Upplev gränslös frihet och ta chansen till välgörande motion i vacker natur.

Cross Country Ski Holidays erbjuder makalösa skidupplevelser i över 20 regioner och vistelser på totalt 27 hotell i de tre länderna Österrike, Italien och Tyskland.

Längdåkning – motion och meditation

Längdåkning är en mycket populär sport där det inte bara handlar om motion utan även om njutning. Att fara fram i ett snötäckt landskap i vackra omgivningar kan till och med ge en meditativ upplevelse. Cross Country Ski Holidays brinner för längdåkning. Skidorterna håller hög standard och det finns professionella guider på plats. De erbjuder ett stort antal längdskidsspår där man kan åka både klassiskt och fristil. Den välutvecklade infrastrukturen med god skyltning, skidskolor och sanitära anläggningar gör resan extra smidig och bekväm.

Skidåkning off pist

Drömmer du om att utforska vinterlandskapet och snötäckta berg är skidåkning i orörda omgivningar långt från pisterna också en möjlighet. 

Du följer då inga spår eller rutter och det finns ingen märkning – bara den orörda terrängen och bergstopparna. Kompetenta och hängivna guider garanterar dig en personlig och säker upplevelse så att du kan bestiga berg och fara fram i vinterriket och bara njuta.

Men det finns också mycket annat att uppleva. Orterna där Cross Country Ski Holidays finns lockar även med glaciärer, skidskytte, backar för backhoppsentusiaster, natt- och höghastighetslängdåkning, träning på rullskidor under sommarsäsongen och berömda evenemang i Alperna.

Det är nya tider! Sportlov i Alperna handlar inte längre bara om att åka slalom och snowboard.

Förutom de välutvecklade orterna finns det också ett stort antal hotell enbart för längdåkning. De är utrustade med anläggningar som är anpassade till längdåkarnas krav: låsta skidutrymmen, tvättinrättningar, särskilda platser där man kan valla sina skidor, informationsservice och olika längdskidspaket man kan boka. Men det viktigaste med hotellen är att värdarna själva är skidälskare och gärna hjälper gästerna med information och rådgivning.

En skidsemester med Cross Country Ski Holidays blir en oförglömlig upplevelse!

Om Cross Country Ski Holidays:

Cross Country Ski Holidaysär en hotellgrupp som ordnar vintersemestrar i Österrike, Italien och Tyskland. De är experterna du vill ha tag på om du drömmer om unika, aktiva upplevelser på din nästa skidresa.

För mer information om bokning:

www.crosscountry-ski.com

United Spirit Nordic är ett självständigt företag inom resebranschen som är specialiserade på försäljning, marknadsföring och PR. Huvudkontoret ligger i Köpenhamn, och vi erbjuder tjänster inom Skandinavien, Finland och Baltikum.


Om United Spirit Nordic

United Spirit Nordic är ett självständigt företag inom resebranschen som är specialiserade på försäljning, marknadsföring och PR. Huvudkontoret ligger i Köpenhamn, och vi erbjuder tjänster inom Skandinavien, Finland och Baltikum. Innovativa, pragmatiska, resultatorienterade, konsekventa Vi bemöter marknaden på ett praktiskt och vänligt sätt. Vi jobbar med partners som ser långsiktiga succéer som ett mål. Med andra ord, så är vi ett litet team med stor erfarenhet av att genomföra slagkraftiga kampanjer på ett proffesionellt sätt. Vi garanterar integritet, pålitlighet, kontinuitet och motivation.


Kontaktpersoner

Christine Engen
CEO & Creative Director
Christine Engen