2015-03-30 12:23Pressmeddelande

​Boka en vinter kryssning före 30. april och få Early Booking-rabatt

null

I Karibien solen skiner även på vintern

Byt ut den skandinaviska snö och kyla med blå himmel, kristallklart vatten och höga palmer på en båttur på en av Karibiens många fantastiska öar. En Star Clippers vinter kryssning i Karibien går till Windward Islands, Grenadinerna, Abc-öar, Leeward Islands, Treasure Islands eller Kuba. Oavsett vilken kryssning du väljer, är du garanterad bra väder, fantastisk utsikt och optimala seglingsförhållanden. På en vinter kryssning är givetvis också möjlighet att njuta av vattenaktiviteter, upptäcka de karibiska attraktioner eller bara för att koppla av och ladda.

Få Early Booking-rabatt på 20%

Om ni är snabba, kan ni få Early Booking-rabatt på utvalda vinterkryssningar i december 2015 och januari 2016. Booker ni resan före den 30. april, kommer ni få upp till 20% rabatt.

En 7-nätters kryssning till Kuba med Star Flyer avgår 6. och 13. december 2015 och 10. januari 2016 till priser från 1510 € per person i delat hytt. Boka senast den 30. april 2015 och få 20 % i early Booking-rabatt.

En 7-nätters kryssning till Windward Islands med Royal Clipper avgår 5. december 2015 och 2. januari 2016 till priser från 1685 € per person i delat hytt. Boka senast den 30. april 2015 och få 20 % i Early Booking-rabatt.

En 7-nätters kryssning till Treasure Islands med Star Clipper avgår 12. december 2015 och 9. januari 2016 till priser från 1510 € per person i delat hytt. Boka senast den 30. april 2015 och få 20 % i Early Booking-rabatt.

Alla priser är exklusive avgifter och transfer till och från kryssningen.

Info om Star Clippers

Star Clippers' skepp är tre av världens största och högsta segelskepp. Dem besöker ofta de hamnar där större kryssningsskepp inte kan lägga till och erbjuder passagerarna aktiviteter och en atmosfär, som kan jämföras med stämningen på en privat yacht.

Alla tre skepp har däck gjorda av tikträ, pool, restaurangmöjligheter i en informell miljö, den trevliga Tropical Bar på däcket och en komfortabel pianobar. Skeppen erbjuder förstaklassens boende och restaurang.

På Star Clippers' hemsida: http://www.starclippers.com/en/book-your-cruise/find-a-travel-professional.html# kan du hitta din närmaste firma där du kan boka din Star Clippers kryssning. Här kan du också läsa mer om de olika skeppen, deras turer och när dem avgår.

United Spirit Nordic är ett självständigt företag inom resebranschen som är specialiserade på försäljning, marknadsföring och PR. Huvudkontoret ligger i Köpenhamn, och vi erbjuder tjänster inom Skandinavien, Finland och Baltikum. Våra kunder är idag; Trinidad & Tobago Tourism, Jordan Tourism Board och Star Clippers.


Om United Spirit Nordic

United Spirit Nordic är ett självständigt företag inom resebranschen som är specialiserade på försäljning, marknadsföring och PR. Huvudkontoret ligger i Köpenhamn, och vi erbjuder tjänster inom Skandinavien, Finland och Baltikum. Innovativa, pragmatiska, resultatorienterade, konsekventa Vi bemöter marknaden på ett praktiskt och vänligt sätt. Vi jobbar med partners som ser långsiktiga succéer som ett mål. Med andra ord, så är vi ett litet team med stor erfarenhet av att genomföra slagkraftiga kampanjer på ett proffesionellt sätt. Vi garanterar integritet, pålitlighet, kontinuitet och motivation.


Kontaktpersoner

Christine Engen
CEO & Creative Director
Christine Engen