2016-01-04 08:00Nyheter

Trinidad & Tobago nomineret til Grand Travel Award Norge 2016

null

2015 var et begivenhedsrigt år for den norske rejsebranche. I januar 2016 fejrer branchen det foregående år og hylder dens mange entusiastiske og iderige medarbejdere til det årlige Oscar-lignende arrangement Grand Travel Award. Arrangementet arrangeres af det norske branchemagasin Travel News.

Trinidad & Tobago, som repræsenteres i hele Norden af United Spirit Nordic, er nomineret i kategorien Årets udenlandske turistkontor. Andre nominerede i denne kategori er bl.a. Dubai, Spanien, Thailand og Tyskland.

Grand Travel Award 2016 afholdes d. 14. januar på Wallmans Oslo. Der uddeles priser i i alt 17 kategorier, som afgøres af ansatte i norske rejsebureauer og forbrugere.

Læs mere på www.grandtravelaward.no


Om United Spirit Nordic

United Spirit Nordic är ett självständigt företag inom resebranschen som är specialiserade på försäljning, marknadsföring och PR. Huvudkontoret ligger i Köpenhamn, och vi erbjuder tjänster inom Skandinavien, Finland och Baltikum. Innovativa, pragmatiska, resultatorienterade, konsekventa Vi bemöter marknaden på ett praktiskt och vänligt sätt. Vi jobbar med partners som ser långsiktiga succéer som ett mål. Med andra ord, så är vi ett litet team med stor erfarenhet av att genomföra slagkraftiga kampanjer på ett proffesionellt sätt. Vi garanterar integritet, pålitlighet, kontinuitet och motivation.


Kontaktpersoner

Christine Engen
CEO & Creative Director
Christine Engen